Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Holky, vy co používáte ten magnosolv... Máte to taky, že z vás všechno jede jako voda? 😀...
@jessulka Ten lih na pupik se nema nanaset vatovyma tamponkama?
Jinak holky, cistim si tema mezizubnima kartackama, a to krvaceni celkem rychle skoro uplne prestalo. Mam ted spatny svedomi, ze jsem to mela v takovem stavu sest mesicu..zrovna kdyz se to miminko vyviji, jsou to pry dost toxiny.. A to jsem byla na hygiene naposledy asi pred rokem, ne ze jsem na to deset kaslala.. No tohle bych teda v pristim tehotenstvi udelala jinak, mezizubni kartacky a zubni hygiena hned od zacatku.
@arielka222 taky se mi vratily nevolnosti, v sobotu jsem zvracela 4x a opet bojuju s udrzenim kazdeho jidla, protoze se mi po vsem udela spatne. Mas dobre, ze uz te neboli trislo. Ja chodim jak tucnak / kachna, jak me to boli. A dnes jsem melav noci krece kolem pupiku, tak jsem usnula az po 6 hodine rano ☹
@jessulka já pouzivam jen Welledu a to do teď na synovi a budu i na mimi. Používám tu kojeneckou mesickovou řadu. Na oblečení mi olej nebarvi, ale.je pravda ze když tím kapnes třeba na ručník tak tam flek zůstane. Ale to se dá čekat když je to přírodni olej, že trosku zabarví. Nebo můžeš zkusit ten krém, ale mě pediatr pro mimi doporučoval spis oleje, že to je pro kůžičku lepší. Ještě je dobra kosmetika Klorane kdyztak, tam beru sprej na zadecek a Coldcrem a ty nebarvi vůbec 🙂
@garfa4 mě je zle i po vode, ale cola mi pomáhá. Myslím ze mimino je tam nějak divně zapasovane, tlačí mě úplně nad pupikem a pod žaludkem tak možná to je i z toho. No nic tak aspoň nebudu tak moc jist když mi je blbe, musim teď jen lehké věci a ovoce a trošku to jde.
To ty záda a trisla byly peklo, ale ještě se to může klidně vrátit. Prý to ale většinou kolem 30tt právě ustoupí, tak třeba ti to brzy přejde.
@jessulka nejlepší je opravdu hipp. Vyzkoušela jsem toho spoustu u maleho a nemohu na nej dat dopustit. I ted jsem koupila celou sadu ciste od hipp. A ta linola je to Cos posilala. Davala jsem trochu Do každé koupele 🙂.
Jinak Ja dnes od chlapa sbalila maleho i sebe a jela k nasim. Prisel od doktora s hnisavou anginou Takze skvely začátek prosince. Doufam ze se z toho vyhrabe. Co me překvapilo ze mu dala antb aniž by udelala stery aby vedela z jakého původce to vzniklo. Ja mela takto jednou anginu 4tydny nez mi antb zabrali.
@arielka222 a nemas mimco taky hlavickou nahoru? Mala se od chvile, kdy me poprve kopla ani jednou neotocila a porad je hlavickou nahore a kope do podbrisku. Prave me taky napadlo, jestli to nemuze byt timhle, ze tou hlavickou tlaci nejak blbe na zaludek. Kez bys mela pravdu a krece by ustoupily, je to dost bolestive a neprijemne. Beru magnezium, ale cetla jsem, ze by se nemelo uz moc brat po 30. tt
@garfa4 já mám malého už cca od 22tt hlavou dolů a nožkama pod zebry a myslím, že je tak pořád ptz to stourani nožiček je nepříjemné 🙂 magnezko by se nemělo od toho 30tt to mas pravdu, ale zase záleží na dr co ti řekne. Mě třeba na ty trisla atd magnézium nezabralo a teď mi nefunguje už ani na tvrdnuti bricha. Takže ho neberu. Ale když vím ze nekam mám jít a budu hodně chodit tak si ho občas dam pro klid v duši 🙂
@yvonneullmann Já měla Hipp na Verunku a ze začátku dobrý, ale ke konci už nic moc, měla na sobě takové krupičky. Ellince třeba nedělá dobře vůbec. Jenže ta má tu kůži celkové problematickou. Používá jen Biodermu.
@jednaholkaa Já nanášela buničinovými čtverečky. Ale můžeš mít i vatové tamponky, to je na tobě.
Holky, mazaly jste některa miminko nebo svoji jizvu např.po císaři sadlem? Mne to vždycky doporucovala babicka, ale Kamarádka několik měsíců teď používala a udělala se ji taková vyrážka a zhrubly ji chloupky v místě mazání..dr ji říkala, ze pokud to není sádlo z kntrolovaneho bio chovu a nebo přímo z vlastního domácího chovu, ze by se tím už nemazala..ze tím, jak v běžných chovech do nich perou vselijaky hormony a atd, ze ty látky v tuku zůstávají.. no když nad tím tak přemýšlím, tak to dává bohužel asi smysl🙈.. koupila jsem zatím Weledu, tak snad budu spokojena..

@jessulka jojo Aviril, tu vuni ja taky miluju 🙂 . Ono i financni stranka, myslis, ze Weleda bude v necem lepsi nez ten Aviril? na tyhle veci spoleham na vas tady 🙂, me ty recenze nebavi cist :D