Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@arielka222 Já nedopnu žádné kalhoty, jen jedny volnější rifle, ty mám dnes, protože se ochladilo. Ale když si sednu, musím rozepnout knoflík. Bolí to. Mám jen jedny kraťasy co teď můžu nosit, jsou v pase do gumy. Ostatní už nedopnu. Těhu věci mám v koši na praní a vytáhnu je až na podzim. Teď je ještě brzy, protože jak mají všitý těhu pás, tak je to spíš na větší bříško. Trička mi jsou těsná a lezou mi přes bříško nahoru. Jsem z toho nervozní, že mi leze holý pupek.
Nebuď smutná, nové věcičky určitě užiješ příští rok 🙂 Teď si užívej těhulkování a až se vrátíš z dovči, tak si kup něco hezkého na sebe pro radost.
@arielka222 Já nedopnu z kalhot vůbec žádné :( Nosím doma tepláky a i ty mě řežou... Kalhotky mám všechny srolované pod pupkem 😂 Musím koupit volnější aspoň ty :D Když je teplo venku nosím sukni elastickou nebo šaty elastické, když je zima tak legíny nebo punčochy a šaty 🙂
@arielka222 8+4 a zatim teda vsechno zapnu. Ale obtazeny tricka uz do prace nenosim. Pres bricho to mam volne. Vcera jsem sla omrknout par obchodu a nic jsem si nekoupila, myslim ze budu jenom lovit volny hardy z satniku.
@iccc Ja byla unavena par dni minuly tyden, ale ted uz nak nejsem. Kupodivu bych rekla ze toho v praci udelam vic nez obvykle.. asi ze doufam ze uz to budu mit za par 🙂
@arielka222 Nooo taky nic z vecí nezapnu musím už nosit těhotenské kratasy,dziny.. akurat šaty nosím ....to bříško roste a roste...kámoška mi říka ...hele nejsi ty díl těhotná, že máš takový veliký bríško :D
@iccc já měla stejný problém cca 14 dni zpět , dole mi rostla osmička a měla jsem i bolavou uzlinu. Doktor mi řekl, ze mužů max 2 denně paralen 500 nic víc , k tomu jsem si dělala ještě studené obklady a vyplachovala pusu Heřmánkem, do cca 3 dnů to přešlo 🙂
Já taky sedím v práci celou dobu s rozeplym knoflikem a někdy i zip rozepnu 😀 kalhoty tlačí , ale nové si ještě kupovat nechci , doufám ze už bude hezky na šaty 😀 tam se to trosku schová 😀
@veronika_2019 @iccc jo tos mi pripomnela, ze vyplachovat Repikem, to taky funguje
Holky, taky si ve všem připadám jak ve svěrací kazajce. I když džíny dopnu, nevydržím v nich sedět dýl jak půl hodiny...bude to fuška
@iccc Brufen se v tehu nesmí, pouze paralen
@arielka222 ja zapnu vsechno v pohode ale je mi to prez bricho hrozne neprijemny:///mam tu tehu kalhoty z minuleho tehu ale zitra zacinam 12tt tak mi to prijde porad nejak brzo abych je vytahla..no ale uz tu po nich pokukuju😂😂😂 mam tu takove teplejsi saty ktere jsem nosila v minulem tehu v zime s puncochacema tak ty nosim rada uz ted
Holky a máte nějaké oblíbené internetové obchůdky, kde pořídíte oblečky?
@arielka222 ano enom paralen a až po prvnim trimestru
@tynazezu mne taky vsecko vadí sú ja nafúknutá už Ted
@skretik ja mám 13 a taky už mám brisko mmm
@arielka222 mám to taky tak nosím furt šaty džíny nevim esi zapnu
Uf, tak doufám, že mi s tím zubař zítra nebo provede, lebo Paralen ani kloktání nějak nezabírá :-\ ještě zkusím znecitlivět hřebíčkovým odvarem...
Jinak já žádna kila navrch, ani pupík ještě nemám 8tt, tak snad to vyleze až později, jako s prvmim.
@jessulka ja dcerce vse porizovala v HaM pak jsem prisla na to ze lidl ma super veci pro miminka tak hodne kupuju tam a ted kdyz je maly 1,5 roku a vsechno hned zapatka tak hodne jedeme pepco.. za par korun hoooodne muziky ted meli krasne letni obleceni v neon veselych barvickach tak jsem nakupovala jak blazen😂😂
@arielka222 Ahojky no já teda džíny a kalhoty zapnu ale pěkně škrtí :( Takže to řeším taky věcmi na gumu ale horší jsou trička. Musím hrabat ze skříně něco volnějšího protože ještě nechci aby všichni věděli, že jsem těhu. Zatím teda vypadám spíš tlustá nebo přežraná, což se není čemu divit vzhledem k tomu že mám ještě po předchozích těhu diastázu :(
Jinak hlásím, že jsem po první kontrole a vše v pořádku, srdíčko krásně tlouklo. Podle utz jsem 8+5tt a podle ms 9+3tt. Další kontrolu si musím ještě naplánovat protože můj dr má dovču a měl tam dnes zástup. Jo a už mi není tak špatně, ani nejsem tak příšerně unavená ale za to jsem už 14 dní nachlazená a mám hroznou vyrážku na celém břiše :(
Přikládám fotečku našeho gumídka :D
@pitrisek87 To je nádherný medvídek 😍
@tynazezu jo,jsem v 11 tt a rifle nosím jen ty natahovací a ještě o číslo větší než před tehu. Jinak žiju v sukních a šatech a pár kratasech na gumu. V prvním tehu jsem těhotenské oblečení začala nosit v 18 tt, v druhém v 16 tt, ve třetím ve 14 tt a teď mě to čeká asi brzo, jedině když bude teplé počasí,tak to zvládnu v šatech a sukních.

@iccc mozna lepsi kdybys zajela rovnou k zubari, me ulevila nejakym vyplachem