Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Ahoj holky, prosim o radu, co muzu na chripku? Konkretne na bolest / paleni v krku a rymu?
@skretik Ne, mam ho plny zuby a tak je mi mnohem líp, když si ho vůbec nevšímám a dělam ze doma vubec není. Přijel v půl osmé, byl s E. plavat a pak u jeho rodičů. Ja si hrála s V., pak jsem jí četla pohádku, povídaly jsme si o miminku, sahala na bříško jak kope a v 9 hodin jsem mu řekla, že jdu spát. Víš, ja uz nemám náladu s ním cokoliv řešit, když on mi zhruba pred měsícem řekl, ze tu práci v Praze nevezme, pak za týden po mně vyjel, ze ji vzit musí kvůli té hypotece, ze nam tece do baráku a teď kdyz mu kamarádi řekli, ze to nemá brát, tak to teda nevzal. Kamarádi mu asi teda sezenou praci jinde, kdyz mu tak dobre poradili. A asi znaji důkladně naší finanční situaci. Tak ať si jde povídat s tema kamaradama, když uz s nimi řeší naší budoucnost. Jak jsem psala uz vcera, dam mu to pekne sezrat. Nebudu si ho totiz vůbec všímat.
@garfa4 Ja brala homeopatika Coryzalia.. mela jsem fakt silenou rymu, uz se to nedalo vydrzet. Myslim, ze pomohli. Med se v tehu nedoporucuje nebo co jsem nekde cetla? Teda ja se mu nejak nevyhybam zasadne.
Holky vcera me to bricho tak tlacilo jako by ho nekdo prifukoval zevnitr fuj..to mimi asi fakt roste. @jessulka Ty blaho, tak hlavne aby ti pak zas chlap zacal vonet, jinak by to bylo asi tezky souziti..
@jednaholkaa Med od zkuseneho dobrého včelaře a ne z obchodu. Ten se může a neměl by uškodit.
Ahoj holky tak dnesni kontrola 30+0 a mimi má 1550g. Cipek má 40mm a vse drží jak má i přes tvrdnuti bricha. Takže mám radost 🙂
@jednaholkaa ja uz zkousela homeopatika na zmirneni zvraceni a nadmerneho slineni a vubec to nezabralo ☹ telo na to vubec nereagovalo ☹
Dnes proběhla poradna. Tlak i moč v pořádku,příště už budeme řešit nástup na mateřskou a také poslední odběry krve. Velký ultrazvuk 14.12. a pak ještě poradna před vánoci 17.12. Jen mě dnes zarazil trochu nález i když doktor nic neříkal. Čípek 3 cm a zevní branka na špičku prstu. Tak jsem z toho trochu rozčarovaná příště se ho na to musím zeptat.
@basice Lepsi sbalit tasky 🙂) Me dneska rano kolegyne (zase hadala kluka) vypravela jak mela preklampsii ve 34 tt. Sakra, radsi si vecer sbalim tu tasku preci jenom kdyby nahodou, clovek asi nikdy nevi..
Holky, jinak my jsme meli vcera sex a totalni sranda, pes uplne koukal jak se tam motam jak velryba. Jako klobouk dolu pred mym chlapem, ze ma na tohle jeste chut, uz jsem si myslela, ze by me v tyhle fazy neojel ani nejvetsi zoufalec 🙂)
@jednaholkaa máš pravdu, člověk nikdy neví, kdy se to malé miminko rozhodně přijít na svět a radši být připravená. Já zítra začínám 29 tt, tak tam ještě musí pár týdnů vydržet 😉. Já už mám víceméně vše nakoupené, nebo mám po synovi, jen to musím vše vyprat a hlavně co nemám, tak žádné hygienické potřeby do porodnice. Říkala jsem si, že to vše nechám až po vánocích, ale raději začnu dřív.
@arielka222 Gratuluju ke kontrole a s tím buzením... Nám se starší budila pár dní po příchodu z porodnice ;) Ale úplně minimálně, vždycky max stoupla, chvilku koukala, tak jsme jí řekli, že miminko papá ať spinká 🙂 Lehla si a pokračovala ve svým spaní 🙂 Zvykla si dost rychle 🙂 Starší mladší snad nebudila nikdy :D Ta když spí, tak spí, uvidíme co mimčo, jestli ji v noci vzbudí 😀😊
@jednaholkaa Noo sex je teď dost vtipný :D Hlavně já nemůžu být dole, jak muž trochu přilehne pupík (ani ne nijak moc), tak se mi špatně dýchá :D Takže u nás teď frčí polohy na boku, já nahoře, zezadu 😀 No musí to vypadat dost komicky 😂😂 Ale zatím kvůli poslíčkům si dopřáváme max 1x týdně 😀 Chlap už se těší na poslední měsíc těhotenství 😂 To si klidně sex dopřejeme denně 😂
U nás teda sex max 1x týdně. Teď já bojuju s bolestí zad,a manžel je poslední dny nějaký nachlazený a je mu blbě. Tak spíš přežíváme. Ale v druhé polovině ledna jestli budeme schopní tak bych klidně už vyháněla.
Já už zítra končím 31 tt,tak už začínám být nervózní a netrpěliva.
@arielka222
@basice Gratulace ke kontrolám. Musím se příští týden Dr. zeptat na váhu miminka. Vůbec nemám představu, kolik váží.
Mne se váha zarazila na 67kg. Už 3 týdny. Tak nevím, asi už nepřibírám. Přes 68kg jsem měla, když jsem měla pořád to nafouklé břicho a nemohla jsem jít vůbec na velkou. Ale teď chodím každý den, někdy i dvakrát denně a to je taková úleva. Dokonce už ani nemám tolik chuť k jídlu, jako dřív, ani už ne tak moc na sladké.
Holky, nestrašte s taškou. Ještě je čas 🙂 Až po Vánocích 🙂

Ahoj holky, tak ja dnes ulehla s pekelnou bolesti v krku ☹ snad z toho bude jen ryma a nic horsiho. V praci se mi deti stridaji s ruznyma nemocema uz 3 tydny, tak byla jen otazka casu, kdy me to taky polozi. Zitra snad zase pujdu...
@skretik taky si myslim, ze je to z toho Clotrimazolu, neboj 😉