Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jednaholkaa já měla sexy období tak v 1 trimestru. Od 5 měsíce mám břicho. A nahoře a vleže teda vůbec.
@andelka Me prave jeste i ten druhej trim. prisel dobrej. Nahore me to brisko delalo takovy celkem fajn polstarek :D Ted uz mi tam spis prekazi..
Tyjo, tak to vám závidím.... Já nemám chuť na sex už od začátku tehu 😕... Chudák můj chlap 😀...
@val333 To u mě by chuť i byla, ale ne vždycky to jde :D Buď jsem úplně ko a jsem ráda, že holky spí a já vůbec sedím a nebo zas nějaký problém a to mi zas nedovolí strach o mimčo 🙂 Ale teď tak 1x týdně k tomu dojde :D Jinak s těmi prsy 😀 Nevím jestli tě potěším, ale největší jsou v šestinedělí (a to teda mlíko přímo cáká) a po šestinedělí, jak se laktace ustálí a prsa netvoří do zásoby, tak už tak velké nejsou :D Právě že se pak zase trochu splasknou 😂
@andelka je dobra ze??
@jessulka
@yvonneullmann jj, dobrá. Ale musí vyčichnout.
To jsem ráda, ze nejsem sama, kdo nemá na sex ani pomyšlení. Jak jsme byli na tom wellness víkendu, tak jsme meli společne procedury a vzdycky jsme se museli svlect donaha. On uz o sebe ani vubec nedbá. Je zarostlej, neupravenej jak orangutan. Uplne na sebe kašle. To ja se holim furt a pravidelně. Mám ráda, kdyz lidé o sebe dbají.
Já dneska prepiram už obleceni na malou, látkové pleny a mám i jeden balík eko papirovek. Tašku asi zabalim “co kdyby náhodou” spolu s porodnim plánem ke konci roku protože stejně žádnou ještě nemam. Uvidíme jaký bude průběh všeho, počítám se všemi směry ... ale primárně de připravují na jeden
@andelka Ja se musim taky porad snazit o sebe pecovat. Muj chlap se o sebe stara hodne, kazdy den oholeny, navoneny.. , takze ja za nim vecne pokulhavam..orangutan jsem z nas dvou spis ja 🙂)
Jinak s tou chuti na sex, me se zda, ze me to ted az, v tom tretim trimestru lehce preslo, poprve v zivote asi 🙂) Ted jsme meli treba 14 dni pauzu, coz bych netehotna nikdy nedopustila.. Takze chlap asi je chudak rad, ze mu dam na chvili pokoj 🙂)
Holky tak to vám teda závidim, my sex neměli celé tehu 😂😂 teda naposledy tak v 16tt. Já na to moc nemám energii a manžel nechce v tehu ptz se bojí, bal se i u syna. Ale v lednu budeme vyhanet to se na to těším, ale to už s tím pupkem není žádné vzrušo 😂😂
Holky, tak jsem to asi dneska přepískla s námahou 🙄 Ráno po snídani vycházka, nákup, doma vyprat, umýt nádobí, uklidit, umýt 2 okna v obýváku a nazdobit je a nazdobit chodbu, uklidit 3 koše vyžehleného prádla (naše a holek), vykoupat holky a teď jsem ko :( Nohy oteklý, kyčle bolí a hlavně malá tak šíleně tlačí na spodek, že i sezení mě díky tomu bodání dole bolí 😏 Do toho začínají poslíčci, tak to vidím na teplou sprchu a budu se modlit, ať je rozeženu :( Zítra jsem si naplánovala kromě vaření celý den veget... 😀 Tak snad holky nebudou mít svoji prima "náladu" a dovolí mi to 😊 Ale musím říct, že konečně to tu bude na chvilku aspoň "uklizený" (ještě až umeju postupně zbytek oken) a budu mít čas na chystání věcí pro miminko 😍
Hezký večer ženy. Mne je dnes divně. Bolí mne břicho, malá má v břiše diskotéku, protože už od šesti hodin blázní. Kope mi do močového měchýře. Tak už ležím a odpočívám.
Co máte v plánu na víkend? A co budete vařit dobrého?
@jessulka No, kočko, jsem vážně neponaučitelná 🙈 Jenže když si představím, kolik dnů zbývá do Vánoc 😏 Tak bych už to ráda všechno měla z krku (úklid, věci pro mimčo, dárky, tašku) a už jen vegetila a užívala si klidu a pohody s nohama nahoře :( Když si vezmu, že zítra začínáme 30tt, tak je možný, že po Vánocích už můžeme být klidně v nemocnici a ta představa, že nemám nic přípraveno 😱🙄 Starší chtěla na svět ve 35tt, porod mi ještě zastavili a pak se narodila v 38tt 🙂 Ale i tak, bych ráda do toho 34-35tt měla vše hotovo 😔 Tak mě z toho trochu chytá panika 🙄 Jinak v sobotu mám v plánu udělat věnec, večer máme ve vesnici rozsvěcení stromku a v neděli jedeme k mým rodičům, jde taky budou rozsvěcet strom 🙂 Tak to bude taková pěkná atmosféra 🙂 Jinak co vařit vůbec nevím... 😀 Poslední dobou nemám vůbec na nic chuť a pak ani nevím, co uvařit 🤔 Takže za tipy budu ráda 😂
@renulkka Nestraš, ještě nemám všechny dárky. A vůbec se mi je nechce balit. M. teprve dnes zaplatil pres účet ty věci z Pilulky a pak jsem ještě objednala ze Slůněte tu vaničku,stojan,lehátko a zinky. Tak snad to přijde brzy. Uz chci mít tuhle záležitost vyřešenou. Musím ještě udělat ten fotokalendář a chybí mi knížky pro taťku a mamce něco hezkého na sebe k Ježíšku. O víkendu nazdobím okna, nebudou tu holky, tak na to budu mit klid a udělám věnec.
K jídlu asi udělám nejakou omáčku a dala bych si řízek se šťouchanými brambory. A upecu babovku.
@jessulka Noo straším hlavně sama sebe 😂 Máme holky divoký a moc hrr 😀😍 Mě už moc věcí k nakoupení nezbývá naštěstí, akorát drobnosti jako líh atd. 🙂 Ale co mě trápí, že nevím, co koupit k Vánocům našim 🤔 Ti jediný mi zbývají a nevím co... Něco společnýho 😏 A nápady žádný nemám 🙈 Jinak s tím jidlem mi přijde, že jsme všechno měli nedávno :D V úterý jsme měli dančí řízky s bramborou, včera guláš s knedlíkem a dneska guláš s rýží (manžel s chlebem)... Zítra budu mít uzený s bramborovou kaší 🙂 A pak nevím 🙂 Dlouho mám chuť na segedín, tak se na něj někdy vrhnu 😝
Ahoj holky. Mam tady na koniku článek a recenzi na panenku. Kdyz mi pod to hodíte komentar nejakej a budu jich mit nejvic muzu vybrat dve maminky které dostanou panenku take. Tak pište 🙂) https://www.modrykonik.cz/blog/yvonneullmann/article/testovani-panenky-babyalive-qha725/
Ahoj holky ja vas posledni dobou vubec nestiham docitat jak jste aktivni😅 v utery jsem byla na 3screeningu a Rachelka ma uz 1650g tak to uz je krasny kdyz si predstavim ze Mia mela presne 2kg🙂) jinak pro malou mam uz vse nakoupene,taska do porodnice zabalena kdyby nahodou a nekdy mezi svatky si mam prijit vyjednat termin cisare..tak snad vydrzime 2v1 do terminu🙂) vanocni darky nakoupene a zabalene dokonce mame i darky pro miu k 2narozeninam slavi 3.2 tak jsem to uz chtela mit nakoupene nez se narodi mala🙂) vcera manzel privez samo houpaci lehatko tak jsem zvedava jestli v tom mala bude chtit byt..Mia tyhle veci uplne nesnasela😂😂tak jsem to prodala a ted jak byli velke slevy black friday tak jsem ho obednala znova a uvidime😅😅😂 jinak pomalu zaciname s vanocni vyzdobou a na 1advent vetsinou strojime stromecek ktery nam tu dela atmosferu cely prosinec a na novy rok uz odstrojujeme tak se moc tesim co na to bude Miunka rikat😍😍
@1nelinka tak to je už kus ženský v tom bříšku 😁. Moc pěkná váha. Jsi šikulka, že už máš takhle vše nechystane! Mě toho tolik ještě chybí udělat. Dnes jsem tedy dělala vánoční výzdobu a už mám upečené perníčky, ale to je tak asi vše. Dárky máme víceméně nakoupené, jen je ještě zabalit a věci na mimi musím ještě všechny vyprat a vyžehlit a do toho se mě pořád nějak nechce 😣
@yvonneullmann mas to tam, i kdyz kratky a strucny :D

@jessulka děkuji. Mě take doktor při běžné kontrole neváží miminko, jen na velkém ultrazvuku a na ten jdu za 14 dní, tak jsem zvědavá, kolika ta naše princezna už važí.
Jinak mě jde stále váha nahoru i když jim pořád stejně, tak nevím, kde se ty kila berou. Většinou během toho měsíce, od kontroly ke kontrole, přiberu 2 kila😣.