icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

basice
29. lis 2018

@jessulka děkuji. Mě take doktor při běžné kontrole neváží miminko, jen na velkém ultrazvuku a na ten jdu za 14 dní, tak jsem zvědavá, kolika ta naše princezna už važí.
Jinak mě jde stále váha nahoru i když jim pořád stejně, tak nevím, kde se ty kila berou. Většinou během toho měsíce, od kontroly ke kontrole, přiberu 2 kila😣.

jednaholkaa
29. lis 2018

@andelka Ty blaho, vyhaneni, to jsem teda zvedava. Uz ted si prijdu v posteli jak velryba. Sexy obdobi druheho trimestru uz je proste pryc 🙂
@renulkka Me uz to prave moc nevyhovuje ani nahore. Takze taky jenom zezadu..

andelka
29. lis 2018

@jednaholkaa já měla sexy období tak v 1 trimestru. Od 5 měsíce mám břicho. A nahoře a vleže teda vůbec.

jednaholkaa
29. lis 2018

@andelka Me prave jeste i ten druhej trim. prisel dobrej. Nahore me to brisko delalo takovy celkem fajn polstarek :D Ted uz mi tam spis prekazi..

val333
29. lis 2018

Tyjo, tak to vám závidím.... Já nemám chuť na sex už od začátku tehu 😕... Chudák můj chlap 😀...

basice
29. lis 2018

@val333 tak u nás je to podobné. Také mě s těhotenstvím přesla úplně chuť a chlap to naštěstí snáší statečně 😉

val333
29. lis 2018

@basice no, ten můj ani ne... Ale nenadělá s tím nic. 😁 Bohužel... Aspoň se těší, až budu mít prsa naplněné mlíkem. 😂 Že budou větší

renulkka
29. lis 2018

@val333 To u mě by chuť i byla, ale ne vždycky to jde :D Buď jsem úplně ko a jsem ráda, že holky spí a já vůbec sedím a nebo zas nějaký problém a to mi zas nedovolí strach o mimčo 🙂 Ale teď tak 1x týdně k tomu dojde :D Jinak s těmi prsy 😀 Nevím jestli tě potěším, ale největší jsou v šestinedělí (a to teda mlíko přímo cáká) a po šestinedělí, jak se laktace ustálí a prsa netvoří do zásoby, tak už tak velké nejsou :D Právě že se pak zase trochu splasknou 😂

val333
29. lis 2018

@renulkka tak to mu ani říkat nebudu 😂... Skazila bych mu radost

andelka
29. lis 2018

Tak už mám doma tašku @jessulka 🙂 je fakt velká. Mám červenou, ať je dobře vidět. A myslím že mi tam všechno vejde.

jessulka
29. lis 2018

@andelka Foto tašky, prosím a ukaž mi ji naplněnou 🙂

yvonneullmann
29. lis 2018

@andelka je dobra ze??

andelka
29. lis 2018

@jessulka
@yvonneullmann jj, dobrá. Ale musí vyčichnout.

jessulka
29. lis 2018

To jsem ráda, ze nejsem sama, kdo nemá na sex ani pomyšlení. Jak jsme byli na tom wellness víkendu, tak jsme meli společne procedury a vzdycky jsme se museli svlect donaha. On uz o sebe ani vubec nedbá. Je zarostlej, neupravenej jak orangutan. Uplne na sebe kašle. To ja se holim furt a pravidelně. Mám ráda, kdyz lidé o sebe dbají.

ajdamajda
29. lis 2018

Já dneska prepiram už obleceni na malou, látkové pleny a mám i jeden balík eko papirovek. Tašku asi zabalim “co kdyby náhodou” spolu s porodnim plánem ke konci roku protože stejně žádnou ještě nemam. Uvidíme jaký bude průběh všeho, počítám se všemi směry ... ale primárně de připravují na jeden

andelka
29. lis 2018

@jessulka já bych se holila,kdybych si tam pořádně dosáhla. Ale jo, pořád se snažím. Zvlášť když je doba kdy jsme sami doma nebo kdybych šla plavat nebo tak. Můj muž o sebe též pečuje. Ne extrémně a pořád,ale jedno mu to není.

yvonneullmann
29. lis 2018

Dneska po celodenní techno party co mel ocividne Malej v brise se mi posunul pekne nahorj a prijde mi ze se pekne zvětšil tim jak si tam udelal pohodlí. :D Nedokazu si predstavit ze bude jeste vetsi. Uz ted Vypadam na dvojčata.

jednaholkaa
29. lis 2018

@andelka Ja se musim taky porad snazit o sebe pecovat. Muj chlap se o sebe stara hodne, kazdy den oholeny, navoneny.. , takze ja za nim vecne pokulhavam..orangutan jsem z nas dvou spis ja 🙂)
Jinak s tou chuti na sex, me se zda, ze me to ted az, v tom tretim trimestru lehce preslo, poprve v zivote asi 🙂) Ted jsme meli treba 14 dni pauzu, coz bych netehotna nikdy nedopustila.. Takze chlap asi je chudak rad, ze mu dam na chvili pokoj 🙂)

arielka222
29. lis 2018

Holky tak to vám teda závidim, my sex neměli celé tehu 😂😂 teda naposledy tak v 16tt. Já na to moc nemám energii a manžel nechce v tehu ptz se bojí, bal se i u syna. Ale v lednu budeme vyhanet to se na to těším, ale to už s tím pupkem není žádné vzrušo 😂😂

renulkka
29. lis 2018

Holky, tak jsem to asi dneska přepískla s námahou 🙄 Ráno po snídani vycházka, nákup, doma vyprat, umýt nádobí, uklidit, umýt 2 okna v obýváku a nazdobit je a nazdobit chodbu, uklidit 3 koše vyžehleného prádla (naše a holek), vykoupat holky a teď jsem ko :( Nohy oteklý, kyčle bolí a hlavně malá tak šíleně tlačí na spodek, že i sezení mě díky tomu bodání dole bolí 😏 Do toho začínají poslíčci, tak to vidím na teplou sprchu a budu se modlit, ať je rozeženu :( Zítra jsem si naplánovala kromě vaření celý den veget... 😀 Tak snad holky nebudou mít svoji prima "náladu" a dovolí mi to 😊 Ale musím říct, že konečně to tu bude na chvilku aspoň "uklizený" (ještě až umeju postupně zbytek oken) a budu mít čas na chystání věcí pro miminko 😍

jessulka
29. lis 2018

@renulkka Ani mi to neříkej, co všechno jsi dnes delala. Ty, Renčo, ty jsi taky holka neponaucitelna Tobe to špinění nestačilo? Zlobím se a moc. Máš se šetřit a ty makáš jak šroub. Zítra odpocivej.

jessulka
29. lis 2018

Hezký večer ženy. Mne je dnes divně. Bolí mne břicho, malá má v břiše diskotéku, protože už od šesti hodin blázní. Kope mi do močového měchýře. Tak už ležím a odpočívám.
Co máte v plánu na víkend? A co budete vařit dobrého?

renulkka
29. lis 2018

@jessulka No, kočko, jsem vážně neponaučitelná 🙈 Jenže když si představím, kolik dnů zbývá do Vánoc 😏 Tak bych už to ráda všechno měla z krku (úklid, věci pro mimčo, dárky, tašku) a už jen vegetila a užívala si klidu a pohody s nohama nahoře :( Když si vezmu, že zítra začínáme 30tt, tak je možný, že po Vánocích už můžeme být klidně v nemocnici a ta představa, že nemám nic přípraveno 😱🙄 Starší chtěla na svět ve 35tt, porod mi ještě zastavili a pak se narodila v 38tt 🙂 Ale i tak, bych ráda do toho 34-35tt měla vše hotovo 😔 Tak mě z toho trochu chytá panika 🙄 Jinak v sobotu mám v plánu udělat věnec, večer máme ve vesnici rozsvěcení stromku a v neděli jedeme k mým rodičům, jde taky budou rozsvěcet strom 🙂 Tak to bude taková pěkná atmosféra 🙂 Jinak co vařit vůbec nevím... 😀 Poslední dobou nemám vůbec na nic chuť a pak ani nevím, co uvařit 🤔 Takže za tipy budu ráda 😂

jessulka
29. lis 2018

@renulkka Nestraš, ještě nemám všechny dárky. A vůbec se mi je nechce balit. M. teprve dnes zaplatil pres účet ty věci z Pilulky a pak jsem ještě objednala ze Slůněte tu vaničku,stojan,lehátko a zinky. Tak snad to přijde brzy. Uz chci mít tuhle záležitost vyřešenou. Musím ještě udělat ten fotokalendář a chybí mi knížky pro taťku a mamce něco hezkého na sebe k Ježíšku. O víkendu nazdobím okna, nebudou tu holky, tak na to budu mit klid a udělám věnec.
K jídlu asi udělám nejakou omáčku a dala bych si řízek se šťouchanými brambory. A upecu babovku.

renulkka
29. lis 2018

@jessulka Noo straším hlavně sama sebe 😂 Máme holky divoký a moc hrr 😀😍 Mě už moc věcí k nakoupení nezbývá naštěstí, akorát drobnosti jako líh atd. 🙂 Ale co mě trápí, že nevím, co koupit k Vánocům našim 🤔 Ti jediný mi zbývají a nevím co... Něco společnýho 😏 A nápady žádný nemám 🙈 Jinak s tím jidlem mi přijde, že jsme všechno měli nedávno :D V úterý jsme měli dančí řízky s bramborou, včera guláš s knedlíkem a dneska guláš s rýží (manžel s chlebem)... Zítra budu mít uzený s bramborovou kaší 🙂 A pak nevím 🙂 Dlouho mám chuť na segedín, tak se na něj někdy vrhnu 😝

yvonneullmann
30. lis 2018

Ahoj holky. Mam tady na koniku článek a recenzi na panenku. Kdyz mi pod to hodíte komentar nejakej a budu jich mit nejvic muzu vybrat dve maminky které dostanou panenku take. Tak pište 🙂) https://www.modrykonik.cz/blog/yvonneullmann/article/testovani-panenky-babyalive-qha725/

yvonneullmann
30. lis 2018

Návod co napsat k te recenzi

1nelinka
30. lis 2018

Ahoj holky ja vas posledni dobou vubec nestiham docitat jak jste aktivni😅 v utery jsem byla na 3screeningu a Rachelka ma uz 1650g tak to uz je krasny kdyz si predstavim ze Mia mela presne 2kg🙂) jinak pro malou mam uz vse nakoupene,taska do porodnice zabalena kdyby nahodou a nekdy mezi svatky si mam prijit vyjednat termin cisare..tak snad vydrzime 2v1 do terminu🙂) vanocni darky nakoupene a zabalene dokonce mame i darky pro miu k 2narozeninam slavi 3.2 tak jsem to uz chtela mit nakoupene nez se narodi mala🙂) vcera manzel privez samo houpaci lehatko tak jsem zvedava jestli v tom mala bude chtit byt..Mia tyhle veci uplne nesnasela😂😂tak jsem to prodala a ted jak byli velke slevy black friday tak jsem ho obednala znova a uvidime😅😅😂 jinak pomalu zaciname s vanocni vyzdobou a na 1advent vetsinou strojime stromecek ktery nam tu dela atmosferu cely prosinec a na novy rok uz odstrojujeme tak se moc tesim co na to bude Miunka rikat😍😍

basice
30. lis 2018

@1nelinka tak to je už kus ženský v tom bříšku 😁. Moc pěkná váha. Jsi šikulka, že už máš takhle vše nechystane! Mě toho tolik ještě chybí udělat. Dnes jsem tedy dělala vánoční výzdobu a už mám upečené perníčky, ale to je tak asi vše. Dárky máme víceméně nakoupené, jen je ještě zabalit a věci na mimi musím ještě všechny vyprat a vyžehlit a do toho se mě pořád nějak nechce 😣

skretik
30. lis 2018

@yvonneullmann mas to tam, i kdyz kratky a strucny :D

Strana