icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

tynazezu
3. pro 2018

Holky, taky mám už pocit, že mi pupek exploduje...
Začala jsem něco málo píct a výzdoba je pouze věnec a svícen...jo a ještě čekám, že prijdou svetýlka z Ali...
Jinak u nás celý den ledovka jak hrom, ještě, že nikam nemusím jezdit...

skretik
3. pro 2018

@jessulka tak sem ten tvuj pupik hod, protoze jinak z tech fotek co sem holky daly budu mit akorat tak depku, ja uz mam vetsi bricho nez u syna v dobe porodu... uz jsem si ho i plechem stacila spalit 🙈😇

jenssy
3. pro 2018

Holky, proc mam pocit, ze mam vetsi pupik nez vy vsechny, co ho tady ukazujete 😀? Ale moc vam to slusi!

skretik
3. pro 2018

@jenssy ja ten pocit nemam, ja ho mam minimalne 2x tak vetsi :D , ale ano mas pravdu,moc to holkam slusi 🙂

val333
3. pro 2018

Tak já taky přidávám pupek 😀

jessulka
3. pro 2018

@skretik Vyfotím ti ho večer u zrcadla 🙂 No mne se teď stává, že s tím břichem taky všude zavadím. Třeba když se myju nad umyvadlem, tak si to bříško pravidelně pocákám vodou.

jessulka
3. pro 2018

Vám to tak sluší s těma pupíčkama 🙂

andelka
3. pro 2018

@val333 konečně někdo drží se mnou basu a pupík vidím i bez lupy. V kolik hodin máš kontrolu? Já až 13.30.

skretik
3. pro 2018

@jessulka no me vcera spadl pod umyvadlo takovy ten uchostour a ja za boha nebyla schopna ho vyndat... to bylo nadavek :D , ale vyhrala jsem :D .

val333
3. pro 2018

@andelka zrovna jsem si říkala, že ho máme tak nastejno velký 😀 ... Já jdu už na 9 ráno ... Tak se ozvu dřív .. se modlím, ať nedostanu zdupa, byla jsem o víkendu tchánovi na 50tce, tak snad se mi tam zas něco nezkratilo 😀

jenssy
3. pro 2018

@andelka
@val333 taky jdu zitra, ale az ve 14:15 😉 drzim palce, at se dozvime same prijemne zpravy 😉

val333
3. pro 2018

@jenssy já vám taky holky 😉

skretik
3. pro 2018

@andelka
@val333
@jenssy ja jdu ve stredu krev a UTZ, ale myslim, ze zadna zmena nebude, ja budu zabetonovana az do brezna :D

val333
3. pro 2018

@skretik buď ráda 😀 já už jsem tak vyděšená z těch doktorů, jak straší s předčasným porodem, že mám strach jít čůrat, aby ze mě malej nevypadl 😂

skretik
3. pro 2018

@val333 no abysme si to nakonec neotocily :D , me necekane vypadne a ty budes prenaset :D

val333
3. pro 2018

@skretik no to by bylo vtipné 😀... Všichni mi říkají, že nemám stresovat, že budu bestak ještě přenášet... Tak teď nevím, co je lepší 😀

ajdamajda
3. pro 2018

Se smejete ale kamarádka šla na velkou “jakoze” cítila potřebu a bylo to ve škole po zkoušce , do termínu měla dva týdny . Vyletěl z ni její kluk 😂 ani nevěděla která bije . Jako nechápu .. ale stává se

skretik
3. pro 2018

@val333 vydrzet do vanoc a pak uz je to jedno 🙂..ja dnes zustala v praci sama a mam pocit, ze nedoziju rana 🙈 a to me to same ceka jeste zitra 🙈🙈🙈

val333
3. pro 2018

@skretik já jsem zase pořád sama doma... 😒 Chlap furt v práci ...

@ajdamajda Ježíši!!!! 😱 Tak to si nedokážu představit 😀😀😀😀 ale měla to rychlé zasebou holka.... Co pak jako dělala? 😀

yvonneullmann
3. pro 2018

Ahoj holky. Tak jsem dnes udelala 5litru dyňové marmelady a prvni 4druhy cukrovi. A muzu vam rict ze jsem zmožena jak po 12hod směně 🙂). Pupíku mate krasny. Muj je jak sloní 😉

silwiin
3. pro 2018

Ahooj, s tema pupikama je to tezky, vzdyt je mate takovy malinky🙂
Me uz nekolik lidi reklo ze mam velkej pupek a neveri mi, ze mam termin az v unoru:( jako presne ta veta, kterou chce kazda zenska slyset. Mam z toho vzdycky akorat depku a mam chut brecet. Pripafam si jak vorvan i bez nich. Pritom mam jen 2 kg nahore a uplnej tlustoch taky nejsu.😿

zuzekk
3. pro 2018

každé pondělí, když přijdu do práce, se mi všechny kolegyně bez výjimky řehní, jak je velikost mého břicha překvapuje... příležitostně i během týdne, ale ty pondělky jsou už pravidelné 🙂

zuzekk
Autor odpověď smazal
zuzekk
Autor odpověď smazal
andelka
3. pro 2018

@zuzekk proč překvapuje? Je super a jsi štíhlounka.

1nelinka
3. pro 2018

Holky jedna pro pobaveni😂😂😂muj manzel vyrazil sam pro vanocni stromecek 😂😂😅😅😅

jessulka
3. pro 2018

@1nelinka Cože? Jak to proboha budete zdobit? Přijede jeřáb? Tak chci vidět postupně fotky ze zdobení. Hlavně ty nikam nelez.

1nelinka
3. pro 2018

@jessulka uz se zdobi😂😂😂 ja mi rikala at vezme velkej ale asi mame kazdy jiny meritka pro velkej😂😂😂😂ale jenuzasnej Mia bude rano nadsena

ajdamajda
3. pro 2018

@val333 samozřejmě volali sanitu

ajdamajda
3. pro 2018
Strana