icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
13. pro 2018

Ani mi nemluvte jak já se těším na léto a na prázdniny. Budeme na zahrádce u našich, koupat se v bazénku a třeba už nám budou dodělávat v tu dobu barák. I když pochybuju. Vidím to spíš až na Vánoce 🙂

andelka
13. pro 2018

Můj muž je teď víc cepuje,ať jsou samostatnější. On to bere od dcery,že na ni byl přísnější a neskákal kolem ní. Jenže ji měl jen na víkendy,a jen ji,takže měl čas. Ne jak já muset fungovat s miminkem a batoletem,pak dvěma batolaty..a trochu to holt zůstalo no.

jessulka
13. pro 2018

@andelka A jak to kluci od něj berou? M. když třeba něco vyčítá Verunce, tak se na něj naštve, nemluví s ním a jde mi to hned říct. Kolikrát si říkám, aby mu třeba neřekla, že na ní nemá co zvyšovat hlas, že není její táta.

skretik
13. pro 2018

@andelka taky mam nekdy pocit, ze ho rozmazluju jak batolatko 🙂 , usnadnuju si to tim. Je pro me rychlejsi a jednodussi spousty veci udelat sama nez ho do toho tlacit... vim neni to dobre, ale je to tak 🙂

jessulka
13. pro 2018

@skretik Třeba ráno oblíkání do školky. Tak jí taky radši oblíknu sama, protože bych vystála důlek, než by se oblíkla sama. Takže šup ponožky, klhotky, košilku, legínky, triško, svetr. čepici, bundu, rukavice, zapnout boty a jdeme. A jsme hotové za 20 minut i s učesáním a vyčištěnými zuby 😀

skretik
13. pro 2018

@jessulka joo presneee :D , do skolky to bylo bezne a jeste nekdy ted to na nej navliknu, protoze jinak by to moje nervy neunesly :D .. to je porad milion veci okolo, ktere musi delat a pak me prudi, ze jdeme pozde do skoly :D

andelka
13. pro 2018

@jessulka naprosto v pohodě. Je to jejich otčím, snaží se aby z nich něco bylo, vychovává je víc než vlastní otec. Dělá to i kvůli mě,že mi chce ulehčit. Ale vždycky sleduje jestli to není moc, mluvíme o tom,kam až může,co si myslím..

andelka
13. pro 2018

@jessulka oni jsou fakt prepecovani. Vychováváni dlouho převážně maminkou a babičkou,tak teď toho chlapa potřebují.

andelka
13. pro 2018

@skretik jo, přesně. Bylo to pro mě v tu chvíli snadnější. Akorát že teď se to ukazuje.

dominika963852
13. pro 2018

@andelka To teda jo, hlavně pro babičku, bojím se, že brzy půjde za ním.
@skretik Určitě s tím souhlasím.
Ke stáří tohle prostě patří, i když ve skrytu duše bychom se svými nejbližšími chtěli být navěky.

jessulka
13. pro 2018

Včera jsem byla pěkně zklamaná a smutná. Ellinka měla ve školce vánoční besídku. Těšila jsem se na ní. Jenže M. na začátku týdne říkal, že Ellinka taky marodí a že jí teda nebudeme mít ani v týdnu a že na besídku nejde. A včera když jsem přijela večer domu z práce, tak mi M. básnil, jakou měla Ellinka hezkou vánoční besídku. Tak jsem po něm vyštěkla, proč mi to nezavolal že na besídku Ellinka půjde, že jsem myslela, že tam s M. půjdeme spolu. Věděl, že jsem se na tu besídku těšila. Ach jo holky, to jako nikdy nebudeme fungovat jako rodina? Bude jen on a Ella a já a Verunka? Dnes má besídku Verunka, jenže on je na brigádě, tak na ní jít nemůže. Takže si besídku užiju s Verunky tatínkem sama, budeme hrdí rodičové, jakou máme šikovnou dceru. Škoda, že nás neuvidí M., by koukal, jaké hezké vztahy spolu máme. Ne jako on s bývalkou, kteří po sobě neplivnou ani pozdrav. Bych je tam chtěla na té besídce včera vidět. Určitě každý stál v jiném rohu a dělali že o sobě radši ani nevědí. No a já se tak těšila, jak se tam objevím s bříškem a budu se culit na Ellinky maminku 🙂

skretik
13. pro 2018

@jessulka no chtela jsem se ptat, jestli je u vas situace uz lepsi, ale jak tak koukam, tak se nic nezmenilo :( . U nas se debatou tak nejak vycistil vzduch a vcera v poledne az do nedele odjel na hory. Musim rict, ze vcerejsi odpoledne a vecer byl bajecny klid 🙂, jsem rada, ze si od sebe na chvili odpocinem, nevadilo by mi, kdyby byl pryc jeste dalsi tyden 😇

val333
13. pro 2018

@jessulka přijde mi, jako by jste se navzájem trumfovali... Kdo z vás to tomu druhému více natře... Jako dva kohouti na jednom kurníku 🤔

jessulka
13. pro 2018

@skretik Ale jo, já myslím, že už se to lepší, dokonce spolu už víc mluvíme o jeho práci. Dělám nadšenou že má kam chodit, ptám se ho jak bylo v práci (vlastně na brigádě). Doma mi začal víc pomáhat. Ale tohle je zase sesun na bod nula. Já už nevím, jak mu mám vpálit do hlavy, že jsme partneři a Ella a Verunka jsou součástí nás dvou, tak proč bychom nemohli chodit společně na jejich vystoupení.
@val333 Joooo, to jsi trefila uplně přesně 🙂 Asi mu to dělá dobře mne takhle věčně nasírat.

jessulka
13. pro 2018

@val333 A pak si ještě schválně pouštěl videa na mobilu, co tam nahrál a zářily mu oči, div mu neukápla slza. Ani mi neřekl, zda se chci podívat. Já se zeptám příští víkend Ellinky, jakou měla besídku. Ona mi určitě ty písničky a básničky předvede.
A nebo se třeba za mne stydí.

val333
13. pro 2018

@jessulka a nechceš třeba zkusit .. že se teď prostě trošku zkousnes a na chvíli ze sebe zkusíš udělat takovou tu zenusku, která chlapa potřebuje?... Že s ním prostě nebudeš soutěžit, ale ukážeš, jak jsi zranitelná? Ono hold chlapi si na tohle potrpí a třeba ho to trošku vzpamatuje, než když ví, že umíš být samostatná jednotka, tak proč by se snažil... Mě to dost pomohlo... Podle knizky nech sveho muze nosit té na rukou....doporučuju

skretik
13. pro 2018

@val333 na tom neco bude.. neni to tak davno, co mi pritel smutne rikal, ze ho vlastne vubec nepotrebuju, ze si vsechno zvladam sama. A ma pravdu, nepotrebovala jsem ho,myslim tim, ze jsem opravdu vsechno delala a zvladala sama-financne,, casove i fyzicky, ale ted je to jiny a je to tezky jak pro me rikat si o pomoc (at uz o penize, nebo o uklid nebo proste cokoliv) , tak pro nej, ze najednou je po nem neco vyzadovano, ale posledni tydny se snazi a verim, ze si zvykneme 🙂 , Nejsem pak tak protivna a on ma pocit, ze je k necemu 🙂

val333
13. pro 2018

@skretik přesně .. je to opravdu vyzkoušené... Jde jen o to, aby ženská prostě hold trošku potlačila své ego 😀 je to těžký, ale účinný

skretik
13. pro 2018

@val333 nekdy je to hooodne tezky 🙂

jenssy
13. pro 2018

@dominika963852 Domčo, je mi to moc líto, upřímnou soustrast celé rodině ☹

dominika963852
13. pro 2018

@jenssy Děkuji 🌷

jessulka
13. pro 2018

@val333 Se tu směju. Ale děkuju. Jenže já tohle asi nedokážu. Je mi 36 let, ve svém životě jsem si prošla vsim možným a vždycky jsem se musela postavit na nohy a fungovat dál. Šlo to i bez chlapa. A M. ví, ze se bez chlapa zkrátka obejdu. Před týdnem nam vyhořela zásuvka. Říkal, ze jí nechá opravit. Zatím se nic neděje. Tak nevím, jestli se nekdy dočkám. A jak se znám, tak dlouho nevydržím a zařídím si to sama, protože tu zásuvku prostě v kuchyni potřebuju k vaření. Knížku si ráda přečtu.

jessulka
13. pro 2018

@skretik Pro mne neni těžké rict si o pomoc, pro mne je těžké, proč se ty veci o které prosím nekdy nedějí. Napr. ta elektricka zasuvka.

skretik
13. pro 2018

@jessulka protoze se vi, ze kdyz se to neudela, zaridis si to sama :D

jessulka
13. pro 2018

@val333 Ja budu fnukat po porodu 😊 Tak jsem zvědavá, jak nás bude obskakovat.

jessulka
13. pro 2018

@skretik Jenze on řekl, ze to zařídí. Zatim se nic nedeje. Vydrzim max. do konce roku. Pak se mu pripomenu 😂😂😂😂

arielka222
13. pro 2018

Holky tak dnesni kontrola 32+0. Malý má cca 1900g a roste ukázkove. Hlavička nenaléha a je porad vysoko, proto mám nevolnosti ptz tlačí hrozně na žaludek. Jinak sem vyfasovala železo ptz ho mám prý málo a mam i nízký tlak. A ty hrozně bolesti a pichani v podbřišku je kvůli tomu, že se mi rozestupuje pánev a stydka kost a prej ty kosti trou o sebe. Takže mám podpůrný těhu pás a teda to je úleva, hned jak mi ho paní nandala. Asi ho už nesundam 🙂

yvonneullmann
13. pro 2018

Ahoj holky tak jsem se dala na prani v tom vsem vánočním stresu :D. Koupila jsem v lidlu Toto. Mate některá take ??? Driv jsem psala vse v silanu pro malé ale to lupilu me lákalo.

jessulka
13. pro 2018

@arielka222 Gratuluji ke kontrole. Malicky je tedy na 32tt kus chlapika. To železo ti urcite pomuze, mne také pomohlo.

yvonneullmann
13. pro 2018

Jinak uz mam dve krabice cukrovi hotove. Jeste me ceka plnění a zdobení krémových a nepecene. Tak snad to zvladnu 🙂) pripadam si na 80let kdyz stojim dyl jak hodinu u plotny.

Strana