Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@yvonneullmann Teeeeeeda to je nádhera. Máš to cukrovíčko tak krásné. Ty pusinky, jedna jak druhá, kokosky a marokánky. Hmmm, děláš mi chutě, já bych si dala 🙂
@arielka222 A ten podpůrný pás je i na záda? Mne strašně bolí záda, bedra a v kříži.
@arielka222 gratuluju k uspesne kontrole, jen me ta vase vaha zase moc neuklidnila 😃 , protoze nas "maly" mel minuly tyden 30+5 1808g, takze on fakt asi bude obrik 🙈, ja vim je to jen odhad, ale zacina me to desit 😃 , kluci si ze me doma delali srandu, ze aspon budeme slavni a budeme v knize rekordu 😃 😃 😃... Tusis kolik mas to zelezo?hodnotu? me to teda asi taky ulevilo , ze ho ted beru pravidelne, mozna i proto jsem vysadila magnesium.
@jessulka já myslím ze i na záda, protože je to vzadu na bedrech vyztužené a mam je tím pádem stahle a fakt cítím úlevu. Ono to podepre to brisko, a takže to zádům taky uleví.
@skretik děkuji. To neres, vždyť jsou to jenom odhady vahy porad 🙂 malý byl na každé kontrole od začátku taky o 200g nad tabulky a teď už se srovnal a roste průměrne.
Myslím ze to železo nějak kolem 100. Já to mela i u prvního takže mi to neva brát, ale občas mi po něm bylo těžko.
@skretik
@arielka222 já jsem měla železo při prvních odběrech 124 a při druhých 104. Neberu nic.
@yvonneullmann teeeda. Já ostuda jsem teprve vyndala másla z lednice a dneska budu dělat těsta.
Mohla bych poprosit o recept na marokánky? Tam je málo mouky že,mohla bych je udělat jako bezlepkové.
@andelka já nedám dopustit na recept na marokánky od kluků v akci 🙂 vždycky je mám krásně měkké 🙂 ale je tam dost cukru, takže jestli děláš nějaké "odlehčené" verze cukroví, tak to nebude úplně ono 🙂 https://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100...
@yvonneullmann Teda,šikula jsi. moc hezké.
Tu růžovou aviváž z Lidlu jsem si brala taky, ale ještě jsem v ní neprala, tak uvidíme 🙂 .
@misak48 Jee, ty vypadaji supr 🙂
Holky nedávno jste tu řešily matrace.... Tchyně mi teď donesla úplně novou matraci do postýlky, ale molitanovou... Je to velký rozdíl oproti těm jiným? A proč?... Je mi líto ji nepoužívat, když je úplně nová ..
@val333 Nemuzu dohledat ten clanek, ale viceme molitan je ten nejhorsi, pak kokos, a pak ty dobry jsou kvalitni matrace treba od toho Traumlandu. My jsme koupili ten kokos a nakonec jeste ten Traumland a kokos budeme mit jenom na chalupu. Do molitanu bych nesla na nejaky permanentnejsi spani. Ta matrace je dulezita, pro spravny neurologicky vyvoj ditete. Dava to smysl, kosti jsou jeste mekke a je treba aby se zpevnili ve spravnem tvaru, ten molitan je na to asi moc mekky. To mas jedno, ze je nova, to by byla lepsi pouzita ale kvalitni podle me..
@andelka dělala jsem podle tohoto a jsou super. Krasne voni tou vanilkou. A zadna ostuda. 🙂) Ja se proste jen Nudim na neschopence doma no :D
@dominika963852 domi držte se☹nám odešla babi 25.11.a priznam se je to pro me stále živý...porad ji vidím v té posteli v nemocnici,promítám si posledni slova.nekdy jsem ubrecena jako zelva.to asi i těmi hormony.
Jinak holky ja mám po prd...dle vcerejsi kontroly je můj čípek dost blby,nevíte někdo jaké jsou ty hodnoty v normě,už to tu samozřejmě urcite někdo psal,ale nedohledam to.mam mít klidový režim,takze do prace už se nepodívam a řeším kdo za mě zajisti vanoce a kdo pomůže s přípravami na prcka,mam šílený skluz a tohle je čára přes rozpočet jako hrom:O
@misak48 no, trošku. Dávám míň cukru, používám třtinový,a peču ze spaldove mouky. Ale mamka mi dá i klasické linecké,s krémem a čokoládou a pod. Manželovi budu péct brownies a nám štolu,tam dávám i celozrnnou mouku. A kokosové kuličky jsou teda dieta sama 😀 ale máme je rádi. V marokankach je málo mouky,tam dám bzlp co mám,tak to můžou všichni. Jinak bzlp cukroví mi nejde dělat.
@yvonneullmann asi udělám ty tvoje, množstvím vypadá akorát a složení se mi taky líbí.
Holky, mně je tak líto,že je starší nemocný,ale já si to i užívám. Jedno dítě, žádné dítě. Mladší je sám úplně zlatý, mám klidné odpoledne. Nazdobili jsme okno v obýváku, udělala jsem ty těsta,on si udělal sám úkoly,v noci blbě spal,tak se teď kouká na Déčko, předtím si sám hrál. Nádobí umyje myčka,malej půjde brzo spát.
Zítřek bude náročnější,se starším k Dr, nakoupit, poklidit,pak pro mladšího do školy a odpoledne už budu mít doma všechny tři,a muž má odpolední,přijde až v noci. O víkendu bude program rozdělený. A budeme muset dohánět školu.
@andelka Jj a jsou vazne hrozne dobre. Ja dala ovoce teda cele 2 100g krabičky a jeste trochu nletych vlasaku. A jsou výborne
Holky, mne je blbě. Verunka se zbavila nemoci, ale ja dnes chcipu cely den. Vcera to uz vypadalo ze se toho zbavim a ono se to rozjelo ještě vic. Ach jo. Dala se do mne i zima, tak se tesim do vany a pujdu brzo do postele.
@yvonneullmann já nedávám kandované,ale spíš sušené ovoce ( meruňky, brusinky, rozinky..) už jsem je kdysi dělala,tak chci zkusit zas.

@jessulka děkuji. No jsem zvědavá kolik nakonec bude mít kg 🙂 joo to železo mi zabírá, už sem to i na sobě cítila, že ho mám málo, tak snad nebude dělat neplechu.