icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

arielka222
13. pro 2018

@jessulka děkuji. No jsem zvědavá kolik nakonec bude mít kg 🙂 joo to železo mi zabírá, už sem to i na sobě cítila, že ho mám málo, tak snad nebude dělat neplechu.

jessulka
13. pro 2018

@yvonneullmann Teeeeeeda to je nádhera. Máš to cukrovíčko tak krásné. Ty pusinky, jedna jak druhá, kokosky a marokánky. Hmmm, děláš mi chutě, já bych si dala 🙂

jessulka
13. pro 2018

@arielka222 A ten podpůrný pás je i na záda? Mne strašně bolí záda, bedra a v kříži.

skretik
13. pro 2018

@arielka222 gratuluju k uspesne kontrole, jen me ta vase vaha zase moc neuklidnila 😃 , protoze nas "maly" mel minuly tyden 30+5 1808g, takze on fakt asi bude obrik 🙈, ja vim je to jen odhad, ale zacina me to desit 😃 , kluci si ze me doma delali srandu, ze aspon budeme slavni a budeme v knize rekordu 😃 😃 😃... Tusis kolik mas to zelezo?hodnotu? me to teda asi taky ulevilo , ze ho ted beru pravidelne, mozna i proto jsem vysadila magnesium.

arielka222
13. pro 2018

@jessulka já myslím ze i na záda, protože je to vzadu na bedrech vyztužené a mam je tím pádem stahle a fakt cítím úlevu. Ono to podepre to brisko, a takže to zádům taky uleví.

arielka222
13. pro 2018

@skretik děkuji. To neres, vždyť jsou to jenom odhady vahy porad 🙂 malý byl na každé kontrole od začátku taky o 200g nad tabulky a teď už se srovnal a roste průměrne.
Myslím ze to železo nějak kolem 100. Já to mela i u prvního takže mi to neva brát, ale občas mi po něm bylo těžko.

andelka
13. pro 2018

@val333
@jessulka mně to tak přijde taky. Jako mně absolutně nezajímá jak to má kde vypadat. Jasně,když půjdeme na dceřin koncert a bude tam manželova ex..už teď řeším co si obleču,ale to je asi normální, každá těhotná chce vypadat hezky a ne jako vorvaň. Ale takové věci neřešíme vůbec.

andelka
13. pro 2018

@skretik
@arielka222 já jsem měla železo při prvních odběrech 124 a při druhých 104. Neberu nic.

andelka
13. pro 2018

@yvonneullmann teeeda. Já ostuda jsem teprve vyndala másla z lednice a dneska budu dělat těsta.
Mohla bych poprosit o recept na marokánky? Tam je málo mouky že,mohla bych je udělat jako bezlepkové.

misak48
13. pro 2018

@andelka já nedám dopustit na recept na marokánky od kluků v akci 🙂 vždycky je mám krásně měkké 🙂 ale je tam dost cukru, takže jestli děláš nějaké "odlehčené" verze cukroví, tak to nebude úplně ono 🙂 https://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100...

dominika963852
13. pro 2018

@yvonneullmann Teda,šikula jsi. moc hezké.
Tu růžovou aviváž z Lidlu jsem si brala taky, ale ještě jsem v ní neprala, tak uvidíme 🙂 .

jednaholkaa
13. pro 2018

@misak48 Jee, ty vypadaji supr 🙂

val333
13. pro 2018

Holky nedávno jste tu řešily matrace.... Tchyně mi teď donesla úplně novou matraci do postýlky, ale molitanovou... Je to velký rozdíl oproti těm jiným? A proč?... Je mi líto ji nepoužívat, když je úplně nová ..

val333
13. pro 2018

@jessulka tyjo, úplně jsi mě teď zaskočila, že máš 36 let.... Myslela jsem tak do 30ti max... 😨

jednaholkaa
13. pro 2018

@val333 Nemuzu dohledat ten clanek, ale viceme molitan je ten nejhorsi, pak kokos, a pak ty dobry jsou kvalitni matrace treba od toho Traumlandu. My jsme koupili ten kokos a nakonec jeste ten Traumland a kokos budeme mit jenom na chalupu. Do molitanu bych nesla na nejaky permanentnejsi spani. Ta matrace je dulezita, pro spravny neurologicky vyvoj ditete. Dava to smysl, kosti jsou jeste mekke a je treba aby se zpevnili ve spravnem tvaru, ten molitan je na to asi moc mekky. To mas jedno, ze je nova, to by byla lepsi pouzita ale kvalitni podle me..

yvonneullmann
13. pro 2018

@andelka dělala jsem podle tohoto a jsou super. Krasne voni tou vanilkou. A zadna ostuda. 🙂) Ja se proste jen Nudim na neschopence doma no :D

seveneye
13. pro 2018

@dominika963852 domi držte se☹nám odešla babi 25.11.a priznam se je to pro me stále živý...porad ji vidím v té posteli v nemocnici,promítám si posledni slova.nekdy jsem ubrecena jako zelva.to asi i těmi hormony.
Jinak holky ja mám po prd...dle vcerejsi kontroly je můj čípek dost blby,nevíte někdo jaké jsou ty hodnoty v normě,už to tu samozřejmě urcite někdo psal,ale nedohledam to.mam mít klidový režim,takze do prace už se nepodívam a řeším kdo za mě zajisti vanoce a kdo pomůže s přípravami na prcka,mam šílený skluz a tohle je čára přes rozpočet jako hrom:O

seveneye
13. pro 2018

@val333 ahoj o matraci jsem též dost premitala a jednaholkaa má vicemene pravdu,bylo mi doporučeno koupit funkční matraci než obyč molitan,nejde to třeba jít spolu s tchýni vyměnit/vrátit?určitě by se nezlobila pokud máš prostě jinou představu....

val333
13. pro 2018

@seveneye norma je myslim do 2,5 cm 😉
@seveneye děkuji, no kdyžtak ji nechám do postýlky k mamce a sobě ještě koupím...

andelka
13. pro 2018

@misak48 no, trošku. Dávám míň cukru, používám třtinový,a peču ze spaldove mouky. Ale mamka mi dá i klasické linecké,s krémem a čokoládou a pod. Manželovi budu péct brownies a nám štolu,tam dávám i celozrnnou mouku. A kokosové kuličky jsou teda dieta sama 😀 ale máme je rádi. V marokankach je málo mouky,tam dám bzlp co mám,tak to můžou všichni. Jinak bzlp cukroví mi nejde dělat.

@yvonneullmann asi udělám ty tvoje, množstvím vypadá akorát a složení se mi taky líbí.

andelka
13. pro 2018

Holky, mně je tak líto,že je starší nemocný,ale já si to i užívám. Jedno dítě, žádné dítě. Mladší je sám úplně zlatý, mám klidné odpoledne. Nazdobili jsme okno v obýváku, udělala jsem ty těsta,on si udělal sám úkoly,v noci blbě spal,tak se teď kouká na Déčko, předtím si sám hrál. Nádobí umyje myčka,malej půjde brzo spát.
Zítřek bude náročnější,se starším k Dr, nakoupit, poklidit,pak pro mladšího do školy a odpoledne už budu mít doma všechny tři,a muž má odpolední,přijde až v noci. O víkendu bude program rozdělený. A budeme muset dohánět školu.

yvonneullmann
13. pro 2018

@andelka Jj a jsou vazne hrozne dobre. Ja dala ovoce teda cele 2 100g krabičky a jeste trochu nletych vlasaku. A jsou výborne

jessulka
13. pro 2018

@val333 To víš, žádná mladice uz nejsem.

val333
13. pro 2018

@jessulka no to neříkám!!! Je to super věk... Ale myslela jsem si, že jsi tak nějak skoro moje vrstevnice 😀...

jessulka
13. pro 2018

Holky, mne je blbě. Verunka se zbavila nemoci, ale ja dnes chcipu cely den. Vcera to uz vypadalo ze se toho zbavim a ono se to rozjelo ještě vic. Ach jo. Dala se do mne i zima, tak se tesim do vany a pujdu brzo do postele.

jessulka
13. pro 2018

@val333 😂😂😂😂 tak to dekuju za lichotku. Jakože vypadám mladě?

val333
13. pro 2018

@jessulka no jasně! 😉 Právě, že vypadáš...

andelka
13. pro 2018

@yvonneullmann já nedávám kandované,ale spíš sušené ovoce ( meruňky, brusinky, rozinky..) už jsem je kdysi dělala,tak chci zkusit zas.

andelka
13. pro 2018

@jessulka ach jo. No já jsem zvědavá. O víkendu budeme všichni doma,a Dana už budeme mít taky. Příští týden má ex dovolenou,tak jsme byli domluvení,že budou u něho,ať se připravím v klidu na vánoce a nelitam furt někde. Tak uvidím jestli půjde v pondělí do školy nebo ne.

janety32
13. pro 2018

@skretik je to opravdu jen orientační odhad ;) Dr. mi říkala, že může mít stejně tak o 300g víc nebo míň. A náš měl ve 30+4 teď v pondělí 1860g, takže v klidu ;)

Strana