icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

andelka
21. pro 2018

@ajdamajda a u těch mladších?

ajdamajda
21. pro 2018

@andelka vidí se s tátou. Máme rodokmen , píšeme si. Je jako můj kamarád. Ale je jiné orientace 🙂

jessulka
21. pro 2018

Tak holky, sežráno. Všichni pochvalovali a moc jim chutnalo. Tak jsem ráda. A teď balím a za chvíli mastím domu. U nás děsně prší. To je tedy začátek víkendu a Vánoc. Ach jo.

jessulka
21. pro 2018

Dárečky od kolegů

andelka
21. pro 2018

@jessulka nádherná kytka. A to vlevo je co?

basice
21. pro 2018

@ajdamajda můj bývaly manžel je také jiné orience. Máme spolu 11 letou dceru a tenkrát, když jsme se rozváděli, tak jsme byli domluveni, že pokud se mě nepoštesti najit jiného chlapa, že mě udělá ještě jedno dítě. Nechtěla jsem mít jedináčka a vždy jsem si přála mít více dětí. Naštěstí jsem narazila na skvělého chlapa a teď spolu čekáme naše 2. společné dite😁

andelka
21. pro 2018

@basice já znám kočku co má takhle druhé dítě s exmanželem. Akorát teda z umělého. I to první. Dal jí souhlas.

jessulka
21. pro 2018

@andelka To jsou Mozartovy koule (bonboniéra). Asi chtějí, abych byla ještě tlustší.

jessulka
21. pro 2018

@basice Počkej a ty sis tedy vzala gaye?

basice
21. pro 2018

@jessulka jj, skoro 9 let jsme byli spolu a pak to nějak prasklo a přišla jsem na to 😣

ajdamajda
21. pro 2018

@jessulka nic neobvyklého ... já bych nepoznala ze nás tatínek je muž ale cítí se byt ženou ... dokonce on žil v manželství a má děti klasickou cestou .... takže také vše dlouho skrýval asi . Společne máme děti ale přes kliniku

seveneye
21. pro 2018

Holky ahoj ještě k tomu úřadu,my tam byli v týdnu a místo jednoduchého papírování na me čekalo překvapení v podobě výměny osobnich dokladu,mám rozpor mezi zápisem příjmení v RL a zápisem v CEO takže tak...málem mě jeblo,v osmým mesici měnit narychlo občanku atd.:-\

seveneye
21. pro 2018

@jessulka nádherná kytka a Mozartovy koule taky dobrá volba,mňam😀ja dostala min.tyden cely medovník,a neptej se co s nim...poctivě ho likviduji každý den po obědě ke kavicce.

val333
21. pro 2018

Holky, tak já už druhý den zvýšená teplota... 🤒☹️ Je mi hrozně, leje ze mě jak z konve... A malej je z toho asi celej nesvůj... Mele sebou neskutečným způsobem a asi se i přetočil... 😢 Pořád mi něco přejíždí přes mocak a pod pravým prsem se mi pořád bouli (asi hlavička)... Mám z toho šílenou depku.... 😵

zuzekk
21. pro 2018

Tak u nás všechno dobře dopadlo, žádná ofi rozlucka se nekonala, prostě vánoční večírek, s kytarou, uzenym, vínem... v poledni pauze jsem smatlala talíř jednohubek, naložila na talíř rybí minikarbanatky, sýr, vajíčko, mandarinky, rajsky = co dům dal, ukázku cukroví a vajecnaku, a záplavě jiného jídla se skoro ztratilo🙂
Holky mi prý chystají nějaký dar, kolegyně lobbovala že mi předají až se V. narodí, prý bude party mezi námi děvčaty.😁 to jsem na sebe zvědavá, kdy se na ni po porodu asi tak dostanu 🤣

renulkka
21. pro 2018

@val333 Je, tak odpočívej, bumbej čajíky a buď pěkně v teploučku, ať jsi brzy fit 😐👍 A není to prdelka? 🙂 Holky mi taky vždycky vystrkovaly prcky, vždycky jsem je pošimrala a hned "upluly" 😂 Bude to dobré 😘

val333
21. pro 2018

@renulkka no doteď to právě prdelka byla... Ale teď asi už ne... 😐 Snad se ještě otočí zpátky... Jinak cajickuju o sto šest... Tak snad budu cajk

renulkka
21. pro 2018

Holky, já nevím, jestli se mi Jindřiška zas neotočila hlavou dolů (snad ne nahoru? 🙈) :D Když byla napříč, tak jsem cítila boxování dole a kopání vlevo v boku nebo dole... No a dnes jsem šla spát v 1 v noci a před 3 ráno mě vzbudily neuvěřitelný křeče v podbřišku 😨 Takový jsem snad neměla ani při porodu, takže hned vylekaná jsem přes bolest vylezla z postele... Už jsem byla rozhodnutá psát manželovi do práce, ať jede domů, že budu volat sanitku... Dolezla jsem do koupelny a jak když utne, rázem to přestalo 🤔 Tak jsem šla spát a klid... Ale za to mě malá šíleně tlačí do žeber (asi prcka), semtam se objevila přes den i patička? vpravo pod žebry a kopance vyloženě cítím v žaludku a max nad pupíkem, dole je klid... 🙂 Tak se modlím, ať se v noci vážně otočila a snad už tak zůstane do porodu 🙏 Uvidíme v polovině ledna 🙂 S ad do tý doby neporodím (to budu už 35+4) 🙏😀😍

merope
21. pro 2018

@renulkka Ty křeče mohla být klidně děloha, taky se mi děje, podle gynekoložky ok.

jednaholkaa
21. pro 2018

@val333 Proc myslis, ze uz to neni prdelka? Me taky dost tlaci pod pravym prsem a mam ji hlavickou dolu, dr. rikala, ze tam prave me zadecek.
@renulkka Ty blaho, ty mas porad nejaky novy “zazitky” s tim brichem ;))

val333
21. pro 2018

@jednaholkaa nevím, jako jistá si nejsem... Ale jsou ty pohyby úplně jiné a na jiných místech, než do teď... Navíc předtím jsem neměla takové rány do mocaku jako teď... 😔... Kéž bych se mýlila

ajdamajda
21. pro 2018

Já jsem zvědavá s čím mám “počítat” ohledně narození ... protože jsem byla na IUI vím přesně kdy byla ovulace. A to je o více jak tyden dříve než se orientují všichni v prukazce podle Ms ačkoli všem tatarum říkám ze jsem měla cykly 25-37 dni vzhledem ke kojení ... a ovulace se mi posuzovala od 10Dc do 25DC protože jsem měřila BT a dělala ovu testy 😂

val333
21. pro 2018

@ajdamajda ja jsem měla cyklus úplně rozházeny... Většinou 35-39 dní.... 😀

merope
21. pro 2018

@ajdamajda Mě to taky intenzivně všichni počítají podle MS a ne podle ET 🙂. Ale možná dobře, protože pak to ještě různě upravují podle velikosti dítěte - a vždy jsme byli i podle MS napřed a tím, že už to bylo posunuté, tak mi termín neposouvali. Takže já si "vnitřně" počítám termín podle ET a doktorům nechávám, co si napsali do průkazky 😀. Stejně si dítko vyleze, kdy se mu bude chtít 🙂.

skretik
21. pro 2018

@val333 hele ja mam kolikrat pocit,ze se zakonite musel pretocit jak se mi bouli a vlni bricho 🙈🙈,hrozne mi to vadi. Ale na kazdy kontrole je posledni dobou hlavou dole.Dneska je teda taky extremne zivej,strasne me tlaci zebra... ale asi je to tim,ze jsem ve slusny depce dneska 🙈🙈🙈. Drzim plce at se z toho vyspis 😘😘😘

val333
21. pro 2018

@skretik děkuji 😊 no asi je to všechno tou zvýšenou teplotou... Že jsem od včerejška úplně mimo a dost vystresovana... Tak snad je to jen můj mylný dojem... ale jak to vydržím do 8. na další kontrolu, to teda nwm! 🙏😀

skretik
21. pro 2018

@merope
@ajdamajda ja taky vim presne datum poceti, ovulace hned po MS... ale me berou termin podle UTZ v 1.trimestru a tam to prave odpovida o tyden driv nez MS a proto mi berou termin o tyden driv a ne podle MS, ale jak pises Merope,stejne si to miminko vyleze kdy chce😅

skretik
21. pro 2018

@val333 vydrzis,ono to utece neboj 😉, hlavne se z toho vylez at je Ti brzy lip. I kdyby se otocil,ma jeste cas se otocit zpatky hlavou dolu a stejnak s tim nic neudelas ;)

ajdamajda
21. pro 2018

Jde o to ze lekari pak zbytečne nutí třeba do vyvolávání. Kamarádce nevěřili s datem početí a samozřejmě “přenášela” tak ji donutili na vyvolávání a prcek se narodil fakt malinký . Nepočítám to jakým způsobem z ni dítě vymamili ze doteď nechce o porodu ani slyšet

renulkka
21. pro 2018

@merope Určo si myslím, že to děloha byla, ale poslíci ani kontrakce to nebyly (těch si užívám až až) 🤔 Myslím si, že se v tu dobu zrovna ta naše prdelka točila a jak měla narvanou hlavu v kyčli, tak s ní "dřela-dráždila" ten podbřišek, jak se rovnala zpět... 🤔 Doufám, že se nemýlím a opravdu se otočila 😍
@jednaholkaa Hele samotnou mě překvapuje, že je to 4.těhotenství (3.úspěšné) a i tak se vždycky najde něco, co jsem ještě nezažila 😀 A že bych si to snad i pamatovala, když všechny těhotenství jsou během ani ne tří let 😂

Strana