Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@tynazezu
@val333 já se už s císařem smiřuju,do přirozeného nejdu i když rodím potřetí ( znám už mechanismus porodu moc dobře abych věděla že se to může snadno pos..t když nejde první hlavička). Jsem 35 tt a sice naděje umírá poslední,ale už radši přemýšlím i o té operační variantě. Ať to pak neřeším pár dní před.
@val333 A jsi si jistá, že se obrátilo? To moje miminko dovede dělat dole ručičkama neuvěřitelný věci, občas tam dělá takové rázy hlavičkou a k tomu šťouchance ručičkama, že by jeden myslel, že je to nemožné. Ale já poznám v horní části nožičky resp. kolínka, to jsem v těch prvních těhotenstvích ještě nepoznala, tak jsem klidná.
@val333 já cítím pohyby a tlačení podobne jak ty a vím jistě že je malý hlavou dolů a tlačí mě kolínka a prdelka pod prsy a dole ruce a hlava 🙂
@bombat
@arielka222 no úplně stoprocentně nejsem, ale nahoře od pupku necítím vůbec nic... Jen v bocích a dole... Spekuluju, jak to udělat, abych to zjistila dřív než na poradně 😁
Taky mate natekly spodek ? 😂 Tlak dole, pysky jak Kačer donald. Cele fialové
Zas mě začaly bolet bedra a kyčle. A malý se pořád někde boulí. Přijde mi že je zas víc šikmo. On se ještě přetáčí,ale pochybuji že to zvládne úplně. I když bych ráda.
@andelka taky se mi pořád bouli... Ale absolutně nejsem schopná poznat, kde co má 😀 před chvilkou měl škytavku a trepala se mi celá pravá strana břicha, takže ani jsem nepoznala, jestli to bylo víc dole nebo nahoře... No budeme mít 8. překvápko, co nám tam dělají za akrobacii... Ale kdyby byl špatně, tak bych riskla ten obrat... Prý to dělaj v Ostravě ve fakultce
Jinak je mi solidně na zvracení a páli mě zaha což za celou dobu tehotenstvi nebylo. A blbě se mi dýchá . Cicham konec za měsíc
@andelka
@val333 no holky vás ty chlapečky zlobi 😇 tak snad ještě mají čas a otočí se... malá má hlavu dolů a zadicka na levý straně hoře pořád je vytlačí a nožičky má zas trochu v pravo a tam taky tlačí ale nic hrozne. ..včera jsem tu mněla kamarádku a ta se tak těší na malou a už ted ji nakupuje 😍
Už mám skoro všechno do děláno jenom štolu ...konečné máme aj stromek. ..
@michaelarei oba kluky jsem měla jako ty,to je bezvadná poloha. Oblečky krásné a stromeček taky. Já se teď chystám na štolu. Poprvé v nové troubě,tak snad se povede.
@andelka Ja taky jedu dělat asi podruhé. ...určíte se ti povede pak ukaž 😊 ja upeču asi zítra moc mi štoly ted chutnají 😊jo poloha je super da se spát nic netlačí ☺
@val333 nevím jestli obecně nebo konkrétně mně osobně,ale nedoporučil. Ono to není bez rizik, bývá to nepříjemné a kolikrát to stejně nepomůže. Já se bojím takhle hýbat s mimcem. Druhý syn měl hodně krátkou pupeční šňůru,dlouho byl příčně,pak se teda otočil. Může být mimco různě zaplantane, já se toho bojím,i když vím že je to normální. A že se to dělá pod utz. Ale nešla bych do toho.
@michaelarei tak jsem ji spálila. Poprvé v nové troubě, úplně na houby. Nechápu ty ikonky a termostat ukazuje tak o 50 stupňů víc snad. Zítra koupím v Globusu vánočku.

@ajdamajda No, v tu chvíli bych jim právě začala mávat těmi papíry od IVF/IUI s tím, že tam je termín jasný a že dítě sice prosperovalo dobře, takže mělo posuny, ale vypadá to, že se holt řídí spíše tím ET/IUI vázaným na ovulaci než na MS při delším cyklu.