icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jenssy
30. pro 2018

Holky, ja mela zase celou noc mentsruacni bolesti a krece, vzdycky nez jsem to zaspala...stava se mi to jen v noci, pres den je to dobry...ale malej se taky celou noc mrskal ☹ tak ja nevim, jsem z toho jelen..

val333
30. pro 2018

@bombat jo? Myslíš? Já fakt nwm... 😀 Chvilku se uklidnim, že je to zadek, pak jsem zas přesvědčena že hlava 😀 při skýtá i se mi třepe celá pravá strana od podbrisku az po prso .... Budu to fakt muset vydržet až do té kontroly 8.

arielka222
30. pro 2018

Holky prosím chtěla bych poradit kde prodat rok starý kočárek Cybex Priam? Nerada ho dávám pryč, ale je potřeba sourozenecký. A moc se v těch různých bazarcich neorientuju. Poradíte mi, děkuji

andelka
30. pro 2018

@val333 mně včera večer malý okopával úplně stejně na stejných místech. Manžel se snažil vyspekulovat co kde může mít,ale fakt nevíme. Tak jsem zvědavá na čtvrtek na utz. Mám dojem že se tam pořád motá, šiška.

andelka
30. pro 2018

@jessulka na dupku neberu nic,v porodnici je jejich mastička. Na doma mám Bepanthen a sudocrem

andelka
30. pro 2018

@arielka222 já bych zkusila asi fb,nějakou vaši místní skupinu. Protože posílat kočár je mor a člověk pro něj nechce jezdit daleko. Tak aby si ho mohl prohlídnout a kdyžtak odvézt.

arielka222
30. pro 2018

@andelka na FB v žádné skupince nejsem a vůbec právě nevím jaké jsou a nejsou. Posílat ho určitě nebudu, bude si ho muset případný zájemce odvést sám. Ještě se podívám jestli nedělají obchody výkupy kočárku, to by bylo fajn. Jako 3 kočáry doma právě nepotřebuju takže bych jeden ráda dala pryč ptz zaberou hodně místa.

val333
30. pro 2018

@andelka no já jsem dneska ráno poslouchala angel a zdálo se mi, že nejsilněji to srdíčko šlo slyšet pod pupíkem... Tak se modlím ke všem svatým 😇🙏😀

andelka
30. pro 2018

@val333 právě v pátek na ctg jsem sondou honila srdíčko v podbřišku. Což jsem se divila.

jessulka
30. pro 2018

@arielka222 Zkusila bych Sbazar, Bazoš, Hyperinzerce a na FB si v hledáčku vyhledala např. slovo Bazárek a název vašeho města, nebo kraje a třeba ti to najde něco u vás poblíž. Těch bazarů je určitě víc. Pak můžeš i tady na MK a na Mimibazaru.

jessulka
30. pro 2018

@andelka Mne právě psala kamarádka, co rodila nedavno, ze tam na zadeček nic nedávali. Tak říkala, at si vezmu Bepanthen, nebo z lekarny tu Leniens masticku. Oni mi ji pak v porodnici stejne doporučí používat. To je fakt hrůza, co všechno si s sebou musíme dovést. Moje mamka, když viděla co všechno balím, tak z toho byla hotová, protože za ní to byl fakt luxus, vše dostavala automaticky.
Jaký ten Bepanthen mam koupit? Koukala jsem a ono je víc druhů.

jessulka
30. pro 2018

Ahoj holky, já mám teď každou chvíli také boulení, ale to jsou boule přes celé břicho. Az si říkám, zda se tam ještě vůbec vejde. Uz se moc tesim na kontrolu u Dr., jedu do Prahy ve čtvrtek, tak snad se dozvím neco vic ohledně termínu apod.

1nelinka
30. pro 2018

@jessulka ona to ma asi kazda porodnice jinak no a je to skoda:/ ja rodila v unoru 2017 na bulovce a krom pantofli a a zehlicky na vlasy jsem nepotrebovala prakticky nic😂😂 dostala jsem uplne vsechno na miminko vcetne teplomeru a pro sebe vlozek kolik jsem chtela,kosil na spani kolik jsem chtela atd..brala jsem si sebou k porodu jen vetsi kabelku😂😂

val333
30. pro 2018

@andelka fakt? No tak třeba se mimi překulilo 😊... Pokud není šikmo...

raliska
30. pro 2018

@arielka222 krom FB jeste na Letgo muzes zkusit. Mam aplikaci v mobilu a kocarky tam byvaji ;)

arielka222
30. pro 2018

@raliska letgo mám 🖒
@jessulka děkuji. Zkusím něco najít 🙂

andelka
30. pro 2018

@val333 já vůbec netuším. Šikmo být může,už tak bylo.

andelka
30. pro 2018

@jessulka já mám klasický Bepanthen, kupovala mi ho mamka.

skretik
30. pro 2018

Ja mam sem tam takovy ty krizove bolestli, to co jsem mela misto kontrakci, dr tvdili, ze to nejsou kontrakce. Dneska jsme meli jet se synem za kamoskou na hory, ale je to 200 km a tim jak jsem otekla tak se bojim jet s nim sama takovou dalku, ale mam z toho celkem vycitky, placame se doma a tam by nem bylo lip 😏, nevim jestli to riskovat

val333
30. pro 2018

@skretik já myslím, že v tomhle období tehu už by to byl celkem hazard někam jezdit 🤔 nikdy nevíš... Já už bych si to nelajzla...

skretik
30. pro 2018

@val333 ja bych klidne jela, kdyby jel nekdo s nama,bojim se s nim jet sama,ze kdyby cokoliv,tak kdo by s nim byl... ja mam zas strach z te preeklampsie 😏, i kdyz dr. Ze kdyz jsem to nemela v prvnim tehu,tak v druhem je mala pravdepodobnost. Ale v prvnim jsem pribrala celkem 12 kg a ted uz mam skoro 19kg a v prvnim jsem neotykala,ted jsme jak prifouklej balon 🙈

val333
30. pro 2018

@skretik a to jsou příznaky? Ono to má hlavně vysoký tlak, ne?

andelka
30. pro 2018

@jessulka já jdu též ve čtvrtek a měla bych konečně zjistit víc ohledně mimca a porodu. Jsem zvědavá na odhad,poslední mám 1,5 kg z 30 tt.

basice
30. pro 2018

@skretik taky bych takovou dálku už raději nejela obzvlášť, když by jsi jela sama.

Holky, je tady ještě někdo, kdo nemá s Alenou tašku do porodnice? Jak to tak tady pročítám, tak snad už musím být jediná 😒

ajdamajda
30. pro 2018

@basice já ještě pořad 😀

Hlavně čekám na pilulku od 16.12 ... mám tam homeo a vložky a plenky

skretik
30. pro 2018

@basice ja nemam sbalenou tasku,ani veci nakoupeny, vcera jsem objednala jen par veci,ale kdyz vidim holky nemam vubec nic. Ani pro mimi vyprano,ani postylku zkompletovanou,proste nic...

@val333 otoky,velke pribirani,bolesti hlavy,vysoky tlak a bilkovina v moci... otoky mam,pribirani mega velke, bilkovinu v moci lehce zvedlou v minule poradne,ale tlak mam nizkej,tak verim,ze to bude v pohode,ale strach z toho mam, hlavne abych byla daleko od domova se synem sama, to se proste bojim uz

val333
30. pro 2018

@skretik to chápu, raději doma odpočívej 😉

cuccinka
30. pro 2018

@skretik @basice pohody holky taky nemám vůbec nic 😉 tašku to vidím až někdy v půlce ledna ,navíc nemám ani kojící podprdu ani košili a oblečení to mám asi všechno ale jaksi potřebuji aby mi tchyně uvolnila skříň 😂 ,postylka, prebalovak- čekám až švagrová koupí své malé novou postel a bůh ví kdy to bude 😂 takže předpokládám někdy koncem ledna snad 😂 takže do té doby nesmím porodit..

basice
30. pro 2018

@skretik
@ajdamajda tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama😉. Já tedy většinu věcí mám nakoupenou, ale nějak se nemůžu dokopat to nacházet do tašky. Dnes jsme tedy dala alespoň prát první várku mimi oblečení, jinak taky stále nemám nic nachystané. Ale mám termín porodu až 22.2. tak si říkám, že času mám ještě dost 😉

cuccinka
30. pro 2018

Momentalne vše je zde 😂

Strana