Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@raliska Všechno lepší, než sociálka a dětský domov, ještě teď z toho mám kopřivku... Snad bude Tvá maminka moci pomoci. Neumím si Tvoji situaci ani představit, já bych se mohla obrátit na desítky lidí - od svých starších dětí přes moje a manželovi sourozence až po kmotry a přátele... Budu na Tebe moc myslet.
@bombat já jen chci chlapa který si mě zaslouží. Vážím si po tom všem co jsem za život zažila a malem umřela natolik, ze se nedám jen tak někomu a už vůbec ne nyní dětem. Já věřím ze budeme mít jednou skvělého tátu a partnera . Kamarádka také našla k sobě muže který je snad anděl.
Sestra naopak vzala za své ze kohokoli aby nebyla sama a nechá se i psychicky deptat. Je submisivni a pak těžko nese ze je na ni přítel hrubý . Ale rozejít se s nim nechce a plánuje si opravdu růžovou budoucnost . Spalila jsem se v důvěře ne jednou tak možná proto a navíc jsem studovala problematiku na škole .. praxe a teorie na tobě zanechají následky v hluboké nedůvěře a vis jak to muže pokračovat dal. Psychické deptani je z velké části horsi jak fyzické . A lhaní není též koser.
Moc bych si muže přála . Chybí mi partnerský život. Ale jakékoli pokusy o seznámeni krachly z mě strany po par schůzkách . Buď jsem viděla ze vysloveně jde muž po sexu nebo mu jsou otrávne děti a převaha se. Pak jsem narazila i na člověka s psychickými problémy a začal na mě dělat psychologicky nátlak až tak, ze jsem musela blokovat zprávy a telefonáty.
Věřím proste jen rodině a sama sobě .
Ale jak říkám .... nezoufam. Je mi 25. Nejsem stará , jsem zajištěna a mám děti. Třeba jednou najdu muže co už chtít děti nebude (což mnoho žen nevydycha protože do svých 35 nemají ještě žádné ) a nebo bude chtít a já budu ještě ve věku kdy budu schopna dítě dat a nebráním se ani jedné variantne. Nechci muže . Chci kamaráda a partnera. Někoho koho budu milovat . Já jsem milovala jen 2x. Poprvé když jsem měla prvního přítele v 19 a podruhé v 21 kdy jsem trávila čas s tátou staršího . A s ani jedním jsem neměla sex dřív jak po půl roce seznamování až když jsem cítila už nějaký citový vztah. Jsem jiná a o to víc boli když se člověku odevzdas a pak te neskutečné podrazi. Pak pálim mosty . Ale odpouštím aby to netizilo mě. Jen na takovou skutečnost už nezapomenes
@ajdamajda ja se jen divím, že taková kočka jako ty nemůže najít normálního chlapa. Ale v dnešní době je to vseobecne problém, mých 90% kamarádek je nezadaných. Nějaká divná doba na seznamování asi. Diky bohu, že jsem našla manžela který je obětavy, pomáhá, jsme nej kámoši a ještě vydělává, že nemusíme vůbec počítat co si koupit a co ne. Ale nasla jsem ho ještě v dobrou dobu kdy se on zrovna chtěl usadit a hledal vážný vztah, to jen u mě se divili ze jsem ve 23 zasnoubena a hned svatba. Ale když to cítíš neni nac cekat.
U tebe jen vidím trosku malý zádrhel, že máš 3 děti, to se prostě většině chlapů moc nelíbí. Ale moc ti přeju ať najdeš co hledáš. Přece jen ve dvou se to lépe táhne ;)
@val333
@jessulka
Holkyyy, malý je hlavou dolů 👏 prý to ještě není fixované,ale je velká šance že už tak zůstane. Placenta mu moc pohybu nedovolí a mám trochu míň plodové vody ( ale v normě, neříkal nic k tomu). Takže zítra dávám první cvičení a maliník. Odhad má 2660kg. Ještě jednou půjdu na poradnu a pak už do nemocnice. U minulého Dr jsem byla až do konce,tak mám zas nějakou novinku.
@ajdamajda Já rozumím Tvým motivům, ale prostě to, co říkáš a jak situaci řešíš, nepovažuji za správné. Chlapci jsou malí, jestli je ten Tvůj výchovný přístup výchovy ala včelí královna nepostihne, nevíš, je to pokus na dětech, klasická rodina fungovala dobře po staletí. Jakkoli chápu Tvoji touhu po dětech, tak takovéto pořízení dětí prostě vidím kriticky. A přístup "který si mě zaslouží" považuji za scestný - já mám chyby a manžel má taky chyby, oba je musíme vzájemně snášet a na těch svých pracovat. Anděla za muže nenajdeš, to jsou takové romantické báchorky. Nezlob se, že to říkám tak na plnou hubu, víš, že se v mnohém shodneme, v tomto se zřejmě shodnout nemůžeme.
@ajdamajda Ja ti naprosto rozumím a fandím ti, abys toho pravého našla. V dnešní době najít chlapa, o kterého se může člověk opřít, bude finančně zajištěný, nebude ho psychicky deptat, nebude to žádný ukňouraný věčně nespokojený chlap, bude s ním sranda a bude mít rád tvé děti a nebude dělat rozdíly (např. moje děti, tvoje děti). Já žádného takového bohužel neznám. Michal mi mazal med kolem pusy, když jsme se poznali. Asi mne chtel nalákat na barák (tedy nyní spíš na staveniště a polorozbouranou starou bajdu, z které chce udělat novostavbu) a na dítě, protože věděl, ze chci ještě jedno. Strašně jsme vše uspechali, začali spolu hned žít, místo abychom se poznávali a možná treba bych už teď věděla, ze to není az takový můj šálek kávy. Jenže sama být uz nechci, Verunka ho má ráda, má ráda Ellu a miminko si zaslouzi tátu. Uvidíme jak nám to bude klapat jako rodině se společným dítětem, které budeme vychovávat oba. Nechci z malé udělat kopii nevychované rozmazlené Ellinky. Proto u nás asi ta výchova bude víceméně na mne. Ale hodně předají i moji rodiče, s Verunkou mi vlastně pomáhali, kdyz jsme byly sami. A také proto ma tak skvělou povahu. Moc ti držím palce, jsi mladá, krásná, chytrá, obouchana životem, určitě se ten správný chlap pro vaši rodinku někdy najde.
@andelka Super! 😊 Já chci mít 15.1. taky takovou radost jako teď ty 😀 Já teď vůbec nevím, jak tam malinká je... Včera neskutečný tlak na spodek, tak jsem si říkala že by? No a večer uspavám mladší dceru, ležím a cítím jak hlava nebo zadek mi jede od spodu přes levý bok až nahoru pod žaludek 🤔 Takže vůbec si teď netroufám říct, jak tam teď ta žížalka je 😀 Doufám, že už se přestane motat a konečně pochopí, že východ je dole 🙏 😂
Ahoj holky, i ja preji vsem vse nej do noveho roku at nam miminka delaji jen radost a vse probiha lehce a hladce 😘😘😘. Holkam co prozivaji partnerske problemy hodne sil a at Vam miminka aspon trochu vse vynahradi,ze oni to umi 😉.
A ted dotaz, vim, ze uz to tu probehlo,ale konecne jsem zacla prat a chci se zeptat jak odstanit zlute flicky na obleceni? Zatim prvni varka 🙈
@skretik tak u já jsme se konečně pustila do prani a dokonce jsem vyžehlila to, co už mám výprane. Nějak mě to chytlo a docela i baví, tak toho musím využít😏. Jinak taky mám pár kousků oblečení a hlavně látkové plínky se žlutými flekami a bohužel ani to žlučové mýdlo mě nepomohlo. Jak píše Renča, nejlepší je to sluníčko, jenže to teď v zimě bohužel není možné 😣
Holky mě trefí šlak... Manžel měl dneska v 10 odjíždět do neděle s kamarádama na hory a přesně v 9:30 než začal nosit věci do auta, tak si vyhodil koleno (nemá to vykloubené v pravém slova smyslu, ale už to má po několikáté a nikdo neví co s tím, vždycky mu jen naordinuje klid a ortezu). Takže jemu tekly slzy bolestí, mě lítosti a teď travime dopoledne v nemocnici. Fakt pecka ☹
@misak48 Au, chudák. Tohle měla moje mamka, dokud nešla na operaci. Od té doby má pokoj.
@bombat ale děti tátu mají. Jezdí za nimi a znají historii jeho rodiny , hraje si s nimi. Jen je dárce a nežije s nami. Pro mě kamarád. On se cítí byt žena , jeho splněny sen jsou potomci. Je hodný , milý, všechno .... je jen jiný 🙂 ale k dětem a ke mě pozorný - jak říkám ke mne jako kamarád , neodsuzuji jeho jako osobu za to co je . A zároveň jsme si splnili sen o dětech jinak. Partnera k sobě budu jednou hledat a plnohodnotného ... ale zatím uvidíme . Za dětmi jezdí nás táta a mamka . Můj taťka je bych řekla velkým vzorem . Myslím ze děti mají mužský vzor častěji k dispozici než mamina která má doma manžela vojáka nebo kamionaka
Ahoj holky jak čtu většinou samé partnerske krize věřim že si najdete chlapa který si vás zaslouží a bude oporou. .vždy lepší sama jak v ne fungujícím partnerství.
@skretik Mám mýdlo s dm a celkom hezky vy přálo.
@misak48 joj to je smůla přeji brzke zotavení. ...
No holky mně ta rýma prošla v zánět průdušek bylo to strašný ,vůbec jsem nespala kašel, ucpaný nos,včera jsem dostala antibiotika, dokonce mi na žaludek není dobře ,včera jsem si dala vývar a hned ho vyblila. ...chudák malá celou noc byla vzhůru se mnou 😕v pondělí mámě kontrolu. .Když psikam nebo kašlu si ucurnu teda doufám že, to není plodovka na intimce nic zvláštního nevidno ale když jsem včera zvracela ušlo vice ...
Holky,s těma chlapama,já obdivuju každou která si najde někoho úplně nového,musí ho poznat, proklepnout a pak doufat,že udělala dobře,že ho zná dobře a že je takový jaký se zdá..a to poté,co se v jiném zklamala. Já mám jednu výhodu,že jsem svého muže poznala v 16 letech. Sice jsme od té doby chodili několikrát,a třeba 7 let jsme nebyli v kontaktu vůbec,ale mohla jsem na něčem stavět. I když samozřejmě člověk je ve 20 jiný než ve 30, 35, ale aspoň to není někdo úplně nový. Krásně jsem zapadla i do rodiny, protože mě už znali z mládí,a byli rádi,že jsme se k sobě vrátili.
a jaka ze ta matrace do postylky je nejlepsi 🙂 ?
Ahoj holky, tak my dnes na kontrole v 32+6..dle odběru mam hraniční hemoglobin, tak mi napsala železo...jinak vše ok...No a ten náš prnďa stále nohama dolu, takže mě teď už objednala po 14 dnech a pak se uvidi...
@raliska Ale jo, jasne ze nikdo neplanuje dopredu byt s detmi sam, jenom se divim, kdyz nekdo pak zjisti, ze chlap je treba lhar, nebo nespolehlivy a nevhodny otec. To ho jako dotycna neznala pred tim nez si udelali dite - to je to co moc nechapu. Asi bych pak nenadavala na chlapa, ale sypala si popel na hlavu sobe, ze jsem si blbe vybrala.
@skretik My koupili Traumland, ta ma byt dobra..
@ajdamajda Najit chlapa na to mas celej zivot, ale mit dite jenom par let, takze fajn si to takhle pojistit. Zase na druhou stranu, v 25 bych ja na tvem miste radsi jeste hledala toho praveho. Ja teda s tim hledanim vydrzela az do 37, coz je teda extrem a ne ze bych to chtela nekomu doporucovat. Zase mam super chlapa, bezdetnyho a cekame ted prvni dite, takze si to v tomhle veku opravdu uzivame. Nemam pocit, ze by me neco v zivote uteklo. Teda i v tech 30 jsem se citila na dite mlada..
@jednaholkaa někdy člověk žije dvojí život a neukáže ti druhou minci pokud nechce . Opravdu není jednoduché soudit. A dokonce se někdy spletes k ve vlastní rodině . Kolikrát se stalo ze dotyčný se kterým jsi vyrůstala žil dvojí zivot. V jednom byl pořádaný otec a rodinný typ a ve druhem třeba vrah ..... napovrch pro okolí milující manžel a uvnitř zvíře které po alkoholu mlatilo ženu v soukromí aby to nikdo neviděl . Dost veci se mění po svatbě ... po začínajícím společném soužití ...
@jednaholkaa ty jo 😀 mám občas pocit ze starnu. Mě teď ty roky hrozne utíkají ... pamatuji jak jsem se těšila až mi bude 15..18...
A teď? Mám strach ... roky utíkají . Zanedlouho muže odejít moje babicka ... a co moji rodiče .. vím ze je to koloběh ale čím jsem starší tím více si uvědomuji ze jednou tu nebudu . Muže to byt nečekaně nebo stářím samozřejmě .... ale občas bych rada zastavila čas.
Všichni někam spěchají ... moc se v rodině nevidame. Já před prvním synem trávila v podnikání i 20 hodin denne a vzpomínám jak děda měl agresivní formu rakoviny . Pořad jsem neměla čas za nim přijít ... čas utíkal . A najednou děda umřel. Doteď mě strasne hloda ze jsem mu spoustu veci neřekla, nezahrala s nim ještě šachy ... nevyslechla jeho moudra . Chybí mi .
Já v sobotu dle inseminace 37.tyden a podle Ms umělého cyklu různé dlouhého 35.tyden.
Tak uvidíme ...
@jednaholkaa takvíšco, každej to má založený jinak a těžko objektivně soudit. já jsem taky z těch co mají pořadí stálý (a kvalitní 🙂 ) partner - dítě. A vždycky když už to vypadalo, že je čas na děti, byl konec. V takovém tom "nejlepším" věku nikdo vhodný nebyl, a pak už to nějak nešlo... a asi nemůžeme říct, že je ideální čekat na děti do 37.
(takže to mám stejně jako ty, já bych se prostě do dětí v 25 bez partnera nepustila ani za nic, ale asi jsem prostě srab)

@zuzekk k těm financím. Já jsem to vydržela rok a čtvrt,a mám dojem že jsem ty peníze snad ani neřešila. Brala jsem rp, bydlela v bytě moji mamky,s ex jsme žádné společné úspory neměli..nějak jsem to pak řešila za pochodu. Vyšlo mi naštěstí, že mi zrovna po 6 letech končilo stavební spoření,mohla jsem peníze vybrat,založila jsem si vlastní účet,nechala jsem si tam posílat rp,takže jsem se trochu trhla od společného hospodaření. Ještě půl roku po rozvodu jsme bydleli společně. V době kdy se odstěhoval jsem měla brigádu, předtím rp,potom alimenty,pak podporu, alimenty a přídavky na děti, vycházela jsem tak tak ale jo. Pak už podpora skončila a nejela jsem práci,tak jsem musela brát z rezervy. Pracovat jsem začala až dva roky po rozvodu,ale pak už bylo dobře. Doplnila jsem to co jsem vzala z rezervy. A po roce a čtvrt v práci jsem se sestěhovala s přítelem a máme se dobře.