icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
7. led 2019

@jessulka To možná bude, ale nikdy uz to nebude jako dřív. Nedokážu mu některa jeho slova odpustit. Hodně mne zklamal. Na to, ze je mu za par dni 41 se zachoval jak největší pitomec. A v mých očích hrozně klesnul. Takže ho tak nějak radši vůbec neřeším, abych se jím nemusela nervovat. O víkendu jsme měli Ellu. Těšila se k nám. Vyndala jsem na stul cukroví a tak holky bastily. Elle hrozně chutnalo. M. sel a vzal jim ho, se slovy, ze E. cukroví nesmí. Ptala jsem se proč. Protože pry kdyz byla u nás minule, mela žlučníkový záchvat. Nechapala jsem z ceho. Tak se ho ptám,jestli byla v nemocnici, te s tim se většinou chodí. Pry ne, ale poznala to její máma, je zdravotní sestra. Tak jsem vyprskla smíchy. Proc by měla mit žlučníkový záchvat po pár cukratkach? U nas si na boleni briska nestezovala. Vecer jsem delala večeři, namazala jsem holkam rohliky jako jednohubky pomazankovym maslem, dala detskou sunku a syr. A on to zase komentoval, at toho neji tolik. Ta holka se ho chudak ori kazdem soustu ptala, jestli si může ještě vzit (mela hlad). Verunka bastila az mela boule za ušima, E. na ni chudak koukala hladove, protože smela snist jen jakoby jeden cely rohlík. Takže jsem to radši nekomentovala, at si se svym ditetem dela co chce, nese za ni odpovědnost. Ja Verunce a Terezce dopřeju. Jen si tak říkám, aby E. pak neměla nejakou poruchu v prijmu potravy, protože se bude bát najíst. To by mne zajímalo, co jí doma (asi bio matka vari jen zeleninu).

ajdamajda
7. led 2019
ajdamajda
7. led 2019

Pomalu organizuju i prebalovak , další veci mám v kallaxu.

ajdamajda
7. led 2019
ajdamajda
7. led 2019

A můj pupek

jessulka
7. led 2019

@ajdamajda Hezká dečka, nebo prehoz pres tu gumovou podložku. To se da někde koupit? Nebo to je ručník?

skretik
7. led 2019

Holky mam dotaz, co mate pripraveno pro prcky na cestu domu,myslim obleceni. Pujde rovnou do auta, mam pripravenou teplou kombinezu, teply fusak, staci pod to jen overal nebo davate neco jinak?

ajdamajda
7. led 2019

@jessulka ikea potah na nafukovací podlozku

arielka222
7. led 2019

@skretik já budu dávat body, dupačky, lehkou čepičku a na to teplou fleesovou čepičku, fleecový overal a ještě bude zimní fusak v autosedačce ;)

jednaholkaa
7. led 2019

@skretik Me zitra kamoska pujci nakyho "medveda" nebo co, v tom vezla svoje dite z porodnice.. pak overal nebo body s dupackama a taky ty dve cepicky..
Holky vite co me stve... oblikani. Ja jdu treba nekdy petkrat i sestkrat za den ven ..dneska treba petkrat a pokazdy se obliknout s tim brichem je docela voser. Trikrat se psem ..plus treba nakoupit, za kamoskou a tak.. na tohle teda skoda, ze neni leto..

ajdamajda
7. led 2019

@jessulka jo takové chování okolí podněcuje k anorexii atd.
Všichni mi okolo 12 roku říkali ze moc jim a ze budu mít prdel a budu tlustá . A proč už zase jim . Měla jsem proste hlad no...
Nejhubenejsi jsem nebyla . Ale tak puberta a hormony ... menses...rostla mi prsa.

No a tak jsem nejdřív začala extrémně sportovat 5x denne po seriich a pak vyrazovat stravu. No měla jsem 32 kg . Jenže teda do toho v te pubertě hodně veci dohromady (spory v rodině , šikana ve škole takže jsem ani neměla chuť k jídlu a sport mě uklidňoval) pravou anorexii jsem neměla něco mezi anorexii, poškozováním a ortorexii...atd . Ale u dívek bych byla fakt opatrná co se takových prupovidek tyče protože v te hlavě se to secvakne dokupy a muže si to vyložit fakt špatne

michaelarei
7. led 2019

@skretik ja mam pripraveno body,overalek,kombinézu a čepičku jsem přichystala tenkou a asi na to teplou a do sedačky v lehsim fusaku ☺

zuzekk
7. led 2019

@jenssy je fakt, že bych si mohla namlít do zásoby, mlýnek mám ruční, nezničí se, že?
tak to bych se jako do páry ohřát šla, na chvíli na prohřátí. U nás taky není žádné vedro a prohřejvání právě žádný, sauna je nějak ve wellness zvlášť. Když je mi zima, jdu prostě domů, i když ještě nemám vyčerpaný čas. Měla jsem teda vždycky nějaký cíl, třeba 30bazenů, a ty když uplavu, jdu.

andelka
7. led 2019

@jessulka to mají v ikea. Já ho mám taky,jsou dva v balení,ale já mám ještě starý design se srdíčky.

andelka
7. led 2019

@skretik mám body s dlouhým rukávem, dupačky, čepičku a takový chlupatý fusacek s kapucí a rukávy. V tom půjde do autosedačky se zavinovačkou. Autem jsme doma do 10 minut.

andelka
7. led 2019

@ajdamajda a to dítě máš kde? Takové mini bříško.

andelka
7. led 2019

@jednaholkaa no ani nemluv. Já už chodím v leginach. Mám rifle,ale už jsou dost těsné a Dr říkal,že už mám nosit něco volného,že je vidět,že mě to otlacuje podbřišek. Prý tepláky ideál. No jistě,v zimě,mám jen šedé,ty nosím nadoma. Punčocháče taky moc neoblecu a taky jsou tenké. Tak snad nějak přežiju těch pár týdnů. Už se těším na normální oblečení.

jessulka
7. led 2019

@andelka A jake jsou prosím rozměry?

ajdamajda
7. led 2019

@andelka 😂 na mě nezvykle velké ale každý říká ze mám malé ... asi je to tím jak mám po posilování vždy pevnější stěnu břišní . Možná i tím jak mám dělohu ...

andelka
7. led 2019

@jessulka
https://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/502...
Já mám ještě starou, která měla nafukovací tři okraje.

andelka
7. led 2019

A tuhle mám cestovní přebalovací podložku místo jednorázových
https://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/803...

andelka
7. led 2019

U nás to vypadá takto,to je ta stará podložka.
Jinak prebalovak jsou dvě skříňky z Ikea vedle sebe. Jedna šuplíkova, druhá má jednu polici. V postýlce mám sbalenou tašku.

jessulka
7. led 2019

@ajdamajda No já ti mohu říct, ze jsem normálně zírala. Včera jsme byli na horách. Meli tam takovou tu vafli na ryci s čokoládou. Chtěla jsem udělat holkám radost, tak jsem jim každé jednu koupila, za to jak krásně lyžovaly celý den jen s jednou prestavkou na oběd. M. šel zrovna naskladat lyze a lyžáky do auta a ja s holkama byla v občerstvení v teple. Kdyz se M. vratil a viděl, ze E. jí tu vafli, tak měl opet kecy. Tak jsem mu řekla, ze to maj hilky za odměnu a ze E. nebude koukat na V., jak baští dobrotu, kterou by si E. dala s chutí taky. Navic uz bylo pul páté a dve hodiny nám zabere cesta domu. A víš co on řekl? Ze stejně bude v autě spát. A po příjezdu domu ji hned vezl k jeji mamince. Ta by ji v 7 hodin určitě uz večeři ani nedala. Takze by chudinka sla spát hladová. No podívej, jak si dopřává 😉

jessulka
7. led 2019

@andelka Mas šikovného muze, udelal přebalovací komodu super praktickou 😉

andelka
7. led 2019

@jessulka a nemůže tak dávat najevo výpadek peněz? Já bych deckam taky koupila,však si to zaslouží, určitě spálili kalorií až až. Tu vafli vidím prvně,to by byl pro kluky zážitek.My třeba v kině nekupujeme nic,to ví,i když to zkouší. Nezdravé předražené a stejně koukají a neví ani co jí. Ale na vánočních trzích jsem jim trdelník koupila,to je jednou za rok,do kina chodíme často. A aspoň je to zahřálo.

jessulka
7. led 2019

@ajdamajda A víš co mne nejvíc stve? Ze on na svoji ex nadává kudy chodí. Říká jaká je pinda, kráva, dokonce i p*ca a on bude nakonec poslouchat ji v tom, jak často bude E. jist a co bude jíst. Abych za chvilku nedostala jídelníček, co speciálního ji mám vařit.

jessulka
7. led 2019

@andelka To si nemyslím, sobě dopral dve piva, polivku, klobásu, coca colu, kafíčko. A holce koupil jen caj a polívku.

andelka
7. led 2019

@jessulka tak to je divný. U nás když už šetřit,tak všichni.
Ono to tak bývá,plno keců,ale skutky jiné.

skretik
7. led 2019

@andelka tu jsem ted ted taky koupila a na to mam ty frote povlaky

ajdamajda
7. led 2019

@jessulka vždyť jsou holky hubene... kdyby měly nadvahu tak chápu ale toto je na hlavu

Strana