Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Holky, musím si jinak postěžovat :( Už třetí den jsem úplně k nepoužití... V úterý jsem se vzbudila a strašně mě bolely žebra na levé straně 😏 Tak jsem si říkala, že je to třeba tím, že jsem si skřípla nerv a protáhnu se a bude to ok... Jenže protažení nepomohlo a přijde mi, že je to čím dál horší... Včera mě už bolelo i dýchání, sáhnout si tam nemůžu, podprsenku mít taky nemůžu... Otočit se je utrpení, ruku zvednout nemůžu 😔 Nemáte někdo nějaký cviky, jak si pomoct? Je to čím dál horší, dnes jsem kvůli tomu v noci ani nespala, ležet na levým boku nemůžu, na zádech se nemůžu nadechnout a když chci z hluboka, tak brečím bolestí a když ležím napravo, tak ta levá strana bolí ještě víc, jak když ležím přímo na tem 😔 Jediný, co mě ulevuje, je to silou zmáčknout, to pak můžu i v klidu zakašlat... Ale když to pustím, tak to bolí zase jako čert... Zkoušela jsem nahřívat, ale efekt žádný 🤔 A už nevím, co zkusit, bolí to v klidu, v sedě, v leže, prostě pořád, při pohybu ještě víc...
@misak48 u mne taky vahovy odhad vychází z více údajů: obvod hlavy, délka stehenní kosti, obvod briska🙂
Ahoj holky , vim ze už jste to tady řešili ale ještě jednou :jaký práci prášek budete používat u mimi?
Holky, jake babske rady jste pouzivaly, aby se prcek otocil? Ja uz fakt nevim, co s nim....bricho uz mi neroste a bojim se, ze ten prcek uz nema misto na to, aby jeste udelal otocku ☹
@cuccinka já třeba prášek neřešila. Používám pro nás gel Savo bez chloru a rozhodla jsem se, že to prostě vyzkouším a nějaký speciální budu řešit až pokud bude mít malá problémy... Ale nemáme v rodině žádné problémy s exemy nebo citlivou pletí, takže si to můžu dovolit. Kdyby měla k něčemu takovému předpoklady, tak bych k tomu asi přistupovala jinak...
@smigli
@misak48
@jenssy
@cuccinka
Nejsem sice až taková cíťa,ale prckovi jsem se rozhodla prát přece jen šetrněji,takže za mě Yellow And blue-tekutak z mýdlových ořechů,na bílé a pleny zvlášť prášek a na skvrny žlučové či olivové mýdlo...cenově to není žádný drasťák a složení fajn,kontrolovala jsem na biooo...
Holky a vůbec je tu kromě mě někdo, koho v noci taky příšerně brní ruce?mudr.tvrdi, že to přejde až po porodu,no tak to se mám ještě na co těšit:-\
Jelikoz já jsem brutalni ciťa a od malinká trpím na výrazný tak se bojím i u prcka ☹ a nerada bych úplně vše v něčem to vyprala a on se osype a celý to budu muset preprat v něčem jiném. Takže rada vaše? Děkuji🙂
@cuccinka
Zkus mrknout určitě se dá vybrat vhodnější varianta než komerční značky...
https://www.biooo.cz/bio-ekodrogerie/na-prani/p...
@cuccinka já peru v Ariel Sensitive nebo Baby. A teď jsem presedlala na prirodni Attitude a to tak krásně voní ze to porad cucham.
Holky tak dnes poslední kontrola u moji dr. Malý má cca 2800g. Je hlavou dolů a příšerně mě kope do žeber. Streptokok negativni. K porodu se taky nic nechysta, hlavička je dost vysoko. Jediné co tak jsem za týden přibrala 1,5kg a to je moc, ale prý je to hlavně voda. Měla sem to i u syna, takže teď ty kila poletí nahoru :( jediné štěstí, že voda není tuk a po porodu to jde rychle dolu. Doufám.
Za odměnu jsem si koupila kožíšek, v Kara mají slevy 50% 😂😂
@cuccinka Ja mam tohle, chci hlavne neparfemovane aby mimi citilo me 🙂
Vyprala jsem v tom i vsechno do porodnice, kosile atd..
Ahojky holky, tak mám po kontrole. Jizva furt stejná, monitor v pořádku, ster z cipku na streptokoka proveden. Akorát mám trochu zvýšený cukr. Tak nevím, co s tím budou dělat. S doktorem jsem probrala termíny, bohužel toho 28.1. to opravdu nejde, jak tam slouží externě, tak mu to v jiny den krom čtvrtka nepovolí. 17. to zase nepovolí dětská primářka, pry je to protivná baba a ta rekla, ze zasadne ne pred ukoncenym 38.tydnem. Tak prý je lepší si s ni nezahravat. Davala by mi to pak sežrat, az bych tam lezela. Na další kontrolu jeste k nemu do Prahy jedu 17., a chce mne videt i 28. po tech jeho horách. Rikal, ze mam chodit casto čůrat, at ten močový měchýř netlaci na tu jizvu. A mam se setrit a spis povalovat. Takže to jsou zprávy ode mne. No, jsem trochu klidnější, kdyz mi to vysvětlil ještě on.

@renulkka já cítím větší pohyby jednoznačně dole, nahoře jen občasné převalení ☹ a hrozně mě tlačí hlavičkou do žeber na pravé straně...tak držím palce, ať je aspoň tvoje malá hlavičkou dolů.