Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Děkuju holky, jste hodné, dekuji za vaše názory. V noci jsem nespala, tak jsem ted jak magor. Sedim v čekárně u internistky, aby mi udelala předoperační vyšetření. Samozřejmě, že nejdřív musím na odběry krve. A papir mi dá do ruky až v úterý.
@jessulka teda s tebou si pohrávají. Už ať je po všem a máš Terezku u sebe co?
Mně už je též nějak všechno jedno, dělám co můžu,ale hlavně chci mít brzo zdravého prcka v peřince u sebe. Řekla jsem si loni,že do roka se tam vrátím pro krásné zdravé miminko a prostě to tak bude. A nějak k tomu dospěju.
@ajdamajda takže ti první porod prostě začal bez nějakých předchozích příznaků? To by mě docela potěšilo 🙂 už si připadám jak magor, jak se pořád sleduju, to je horší, než když člověk čeká na dvě čárky 😀 pořád mám v hlavě, jak nám PA na kurzu říkala, že většinou před porodem není chuť k jídlu a právě se tělo čistí no a já mam v posledních dnech naopak čím dál větší hlad pořád ...
@andelka Já jsem naštvaná snad na celý svět a uz začínám byt z toho vseho pěkně protivná. Včera jsem litala jak magor. Rano do skolky, pak domu, pak do práce, do Prahy na kontrolu, rychle domu dobalit tašku, na Mělník do porodnice, z Mělníka k rodičům pro Verunku a pak teprve domu. A to mám byt v klidu? Chudinka Terezka, od začátku těhotenství se mnou zažívá takovy stresy a ted kdyz uz se ma narodit, tak chudinka ještě nemůže, protože musí být tabulková a podle předpisů.
Ahoj holky, tak my po včerejší poradně nečekaně stále nohama dolů! :/ MUDr mi rikala, že je sice ještě možnost přetočeni, ale tím, že jsem prvorodička a taky jsem drobnější, děloha je prostě málo vytahaná a mimi nemá dost místa, tak moc už nepředpokládá, že by se přetočil..Na to navázala s tím, že až mě předá do porodnice, nedoporučovala by vag. porodod a zřejmě bych šla na císaře...Takže stále čekáme...Jinak prcek za 14 dní dost vyrostl a máme 2333g, no a za to já mám taky už minimálně 12kg nahoře...fuuu...
Ach jo holky, to jsou poslední dobou samé špatné zprávy. Moc bych vám všem přála, aby to nakonec dopadlo co nejlépe a podle vašich představ 🙂
@misak48 Nic se nedá tak beze zbytku aplikovat... Před porodem se doporučuje uhlovodanová dieta (jako sportovcům před závodem) kvůli zásobám glykogenu na porod. Ty jako diabetička jsi nucena přijímat energii spíš z tuků, což není v tomto směru tak vhodné, takže u Tebe ten "hlad" klidně může být známkou blížícího se porodu.
@misak48 já mám ted taky pořád strašný hlad. Ale vůbec nemám chuť na zdravé veci. Včera mi manžel k obědu přivezl vietnamské nudle se zeleninou, normálně mi to chutná ale vůbec mě teď ne uspokojil. Tak za 2 hodiny jsme jeli do Kfc a já se prezrala stripsama a zapila karamelovym sejkem. A k večeři jsem měla v kině mega box nachos se sýrovou omáčkou a popcorn 🙈
A dnes ráno pokračují s čokoládovými croisanty 😂😂 normálně tohle jako nejím 😀 ale miminko teď nabírá už jen tuk, tak asi si to žádá no
@arielka222 tyjo, takové chutě!!!! A u nás doma skoro prázdná lednička... To mi nedělejte!!! 😂😂
@val333 tak já mám v lednici samé zdravé veci, ovoce a zeleninu a mléčné výrobky. Hlavně pro malého , a já na to nemam vubec chut 😂 fakt nevím co to mám za zravou náladu 😂😂 ještě že existuje damejidlo.cz 😉
@arielka222 nojoooo, to my na dědině si můžeme nechat zdát 😂
ahoj holky, nevim jestli jste uz resily...jake kalhotky po porodu ?pri prvnim jsem mela molipants SOFT, ale ty uz nejsou bezne k sehnani, tak nevim, cim nahradit ? je spousta novych druhu...ty molipants se daly prat a byly super mekke a elasticke 🙂
@misak48 myslis tyto ? https://tehotenska-moda.heureka.cz/chicco-elast... taky jsem na ne koukala....tak asi vyzkousim 🙂 dekuju
@jessulka Registrace nic neznamena, muzes zkusit jinou porodnici, staci kdyz te vezmou 🙂
Holky, uz mam konecne sbaleno se vsim vsudy. Nakonec jsem si objednala jeste dalsi dve kosile do porodnice, takze budu mit ctyri plus jednu na porod. Preci jenom nechci byt ve stresu ze se nesmim uspinit nebo tak..
Ahoj holky , sladíte si čaj (malinik)? A ty semínka si nasypete do čaje ( i když máte celý? ) a za jak dlouho to vypijete?🙂
Děkuji holky, jste zlaté, alespon ma pro mne nekdo slova útěchy. Michal je nastvanej jak se mnou vydupali, nadaval, ale vubec mne nepolitoval. Tak si na to vse pripadam spis sama. Jeste, ze tu jste.
Uz nam za sebou předoperační vyšetření, výsledky z laboratoře budou az v úterý, tak si tam zajdu. Odpoledne mám volat te pani doktorce, která provede s mým Dr. tu sekci a ke které mam jít příští týden na kontrolu. Bude dnes mluvit primo s primarem porodnice, rekne mu, co se vcera stalo a ze tu sekci chteji s mým Dr. udelat alespoň toho 28.1. To uz by doufám, mel schválit a ještě k tomu je to ten nejvys postaveny člověk v porodnici. Tak jsem zvědavá, co mi odpoledne rekne.
@tynazezu Drzim palce i tobě. At uz to dopadne jakkoliv, hlavně, aby se ti miminko narodilo zdravé. Je dobře, ze ti hned nabidli moznost cisare a nenutili te do porodu koncem pánevním. Ja to tam mela u Verunky. Doktor mi rekl, ze mam uzkou pánev a ze ten cisar bude jak pro mne, tak pro miminko lepší. A z císaře neměj strach, ja jdu na druhej a jsem naprosto v klidu.

@misak48 Ajaj a taky nepomohl :D safra :/ .
@jessulka No tak tohle je na hlavu, dva lidský životy a oni se k tobě chovají, jak ke kusu hadru fakt. Určitě zkus ještě názor od někoho jiného, za to nic nedáš . 😉