Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Ja mam bříško pořád dole. Ale naštěstí se uz nezvětšuje a ja nepribiram 😊
Je tu vlastně někdo kdo ještě neví jak bude rodit-hrozi mu císař a není rozhodnuto? mám placentu porad dole cca 2 cm nad brankou,chtěla bych samozřejmě zkusit vaginální porod ale vůbec netuším jestli tomu tento nález odpovídá.jako prvorodička nemám zkušenosti a zase nechci za každou cenu zbytečně riskovat zdraví prcka či sebe...v pondeli mam poradnu-asi poslední když budu 36+ ale můj mudr.moct spekulovat nechce,prý ať si to rozhodně konkrétní porodník dle akt.vysetreni a zkušenosti....nj ale já chci trosku tušit co a jak,navíc bych případně měla vytáhnout do boje s tím aniballem:O
36+1 podle poslední umele Ms . Podle ultrazvuku termín nemam vůbec . Podle inseminace dle ovulace která proběhla v sobotu a pátek byla inseminace je to 37+1 . Hele vlastně je mi to fuk . I když v tom je strasny gulas.
@jednaholkaa a nemáš tip na ty košile? Nějak pořád nemůžu najít nějaký, který by se mi líbily 🤔🙂🙂
Ahoj holky. Tak s tema bolestma mi bohuzel nic nikdo neudělá :/ dostala jsem cipky na bolest a zanet. A vitamin b1 na nervy a musi se cekat :/ muze to trvat tyden,mesic. Nikdo nedokáže rict jak dlouho. Takze Suoer. Jinak dnes na 3tim monitoru. Vse v poradku. Podle utz 37+2 3050g. Tak Uvidime jak bude prcek za 13dni Velikej. 🙂) Ja jen doufam ze do te doby budou ty bolesti a kasel pryc :/
@alishaa Hehehe, tak to bohuzel nemam. Ja zadnou takovou nenasla co by se mi extra libila 🙂) Hlavne nechtela davat vic nez tri stovky, pac jinak spim v pyzamu, takze uz je pak neuziju.
@seveneye ja mam nizko placentu tez..pri posledni kontrole se vytahla na 3 cm od branky...me to porad prijde malo, ale doktor rikal, ze v pohode porodim....bude to muj druhy porod...porodu jako takoveho se nebojim, mam lehce strach jen z te placenty, protoze nevim, co to muze udelat...ptala jsem se doktora a rikal, ze riziko utrzeni placenty je i pri normalnim ulozeni..a ze hlavicka po ni v pohode sklouzne....at jsem v klidu....tak se snazim na to nemyslet a rikam si, ze porod bude v pohode a basta 🙂
Tak já dneska 38+0,už jsem v termínu. Ale ještě týden bych ráda zůstala 2v1. Břicho tvrdne tak různě,ale je pořád nahoře,a když tvrdne tak spíš ta vrchní část,dole mě sem tam píchne.
Nevím kdy přesně se mi malý otočil,necítila jsem to,ale na kontrole v 33+4 byl kp a 35+6 už hlavou dolů. Takže se musel otočit někdy mezi tím.
Holky, já se modlím, aby mi doktorka řekla, že primář povoli tu sekci v pondělí 28.1. Já bych za to byla fakt šťastná jako blecha. Já bych se snad i začala do té jejich porodnice těšit.