icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

ajdamajda
18. led 2019
ajdamajda
18. led 2019

@val333 jo už je malá nacpana úplně dole a lékař ji nahmatal hlavičku . Tak jsem zvědavá kolik dni či ještě týdnu tak budu chodit

val333
18. led 2019
val333
18. led 2019

@ajdamajda úplně koukám... To jsem ještě neviděla 🙂

jenssy
18. led 2019

@tynazezu to je mi líto, jsem na tom stejně ☹ taky bych šla radši na císaře, tak doufám, že mě nemůžou nutit na porod KP ☹ a ty jsi teď jaký týden? Taky už mi včera říkala dr., že už se nejspíš neotočí...

seveneye
18. led 2019

@ajdamajda jujda taky koukám jak ti to bříško cestuje dolů,s tímhle se fakt dá počítat ještě i na týdny?🙂kolik ze to vlastně jsi?

jessulka
18. led 2019
jessulka
18. led 2019

Ja mam bříško pořád dole. Ale naštěstí se uz nezvětšuje a ja nepribiram 😊

seveneye
18. led 2019

Je tu vlastně někdo kdo ještě neví jak bude rodit-hrozi mu císař a není rozhodnuto? mám placentu porad dole cca 2 cm nad brankou,chtěla bych samozřejmě zkusit vaginální porod ale vůbec netuším jestli tomu tento nález odpovídá.jako prvorodička nemám zkušenosti a zase nechci za každou cenu zbytečně riskovat zdraví prcka či sebe...v pondeli mam poradnu-asi poslední když budu 36+ ale můj mudr.moct spekulovat nechce,prý ať si to rozhodně konkrétní porodník dle akt.vysetreni a zkušenosti....nj ale já chci trosku tušit co a jak,navíc bych případně měla vytáhnout do boje s tím aniballem:O

jessulka
18. led 2019

@seveneye A chces se tim Anibalem stresovat? 😊

ajdamajda
18. led 2019

36+1 podle poslední umele Ms . Podle ultrazvuku termín nemam vůbec . Podle inseminace dle ovulace která proběhla v sobotu a pátek byla inseminace je to 37+1 . Hele vlastně je mi to fuk . I když v tom je strasny gulas.

alishaa
18. led 2019

@jednaholkaa a nemáš tip na ty košile? Nějak pořád nemůžu najít nějaký, který by se mi líbily 🤔🙂🙂

ajdamajda
18. led 2019

@alishaa já mám Astratex

tynazezu
18. led 2019

@jenssy teď přesně 35+0, takže začínáme 36tt.

tynazezu
18. led 2019

@seveneye přesně tak to mám...nevím a jsem z toho nervózní, nechci zbytečně cvičit s Aniballem, když ano nevím, jestli budu rodit klasicky. Zatím je chlapec nohama dolu a tak ho rodit nebudu!

yvonneullmann
18. led 2019

Ahoj holky. Tak s tema bolestma mi bohuzel nic nikdo neudělá :/ dostala jsem cipky na bolest a zanet. A vitamin b1 na nervy a musi se cekat :/ muze to trvat tyden,mesic. Nikdo nedokáže rict jak dlouho. Takze Suoer. Jinak dnes na 3tim monitoru. Vse v poradku. Podle utz 37+2 3050g. Tak Uvidime jak bude prcek za 13dni Velikej. 🙂) Ja jen doufam ze do te doby budou ty bolesti a kasel pryc :/

jednaholkaa
18. led 2019

@alishaa Hehehe, tak to bohuzel nemam. Ja zadnou takovou nenasla co by se mi extra libila 🙂) Hlavne nechtela davat vic nez tri stovky, pac jinak spim v pyzamu, takze uz je pak neuziju.

yvonneullmann
18. led 2019
andelka
18. led 2019

@cuccinka já nesladim žádný čaj. A semínka do něj dávám už s tím slizem co vznikne,když se chvíli povaří.

spid
18. led 2019

@seveneye ja mam nizko placentu tez..pri posledni kontrole se vytahla na 3 cm od branky...me to porad prijde malo, ale doktor rikal, ze v pohode porodim....bude to muj druhy porod...porodu jako takoveho se nebojim, mam lehce strach jen z te placenty, protoze nevim, co to muze udelat...ptala jsem se doktora a rikal, ze riziko utrzeni placenty je i pri normalnim ulozeni..a ze hlavicka po ni v pohode sklouzne....at jsem v klidu....tak se snazim na to nemyslet a rikam si, ze porod bude v pohode a basta 🙂

andelka
18. led 2019

Tak já dneska 38+0,už jsem v termínu. Ale ještě týden bych ráda zůstala 2v1. Břicho tvrdne tak různě,ale je pořád nahoře,a když tvrdne tak spíš ta vrchní část,dole mě sem tam píchne.
Nevím kdy přesně se mi malý otočil,necítila jsem to,ale na kontrole v 33+4 byl kp a 35+6 už hlavou dolů. Takže se musel otočit někdy mezi tím.

jessulka
18. led 2019

@andelka To se mi Terezka taky tak nějak ve stejném termínu jako tobě otočila hlavičkou dolu.

jessulka
18. led 2019

Holky, já se modlím, aby mi doktorka řekla, že primář povoli tu sekci v pondělí 28.1. Já bych za to byla fakt šťastná jako blecha. Já bych se snad i začala do té jejich porodnice těšit.

jenssy
18. led 2019

@tynazezu tak to mas termin o den dyl nez ja 😉 tak jeste muzeme spolecne doufat, ze se jeste otoci 😉 kdy jdes na dalsi kontrolu?

andelka
18. led 2019

@jenssy ty ses ptala na alternativu kojících čajů že? Včera jsem v lékárně dostala vzorek Lactil, jsou to tobolky s fenyklem a anýzem, zapíjí se to .

tynazezu
18. led 2019

@jenssy jdu 31.1. a pak už po týdnu na CTG. Tak budem doufat společně

cuccinka
18. led 2019

@seveneye já nevim nic 😂 celou dobu až do teď nic nevím o čípku, polohu malyho taky neznám..Takze si myslím, že jsem na tom asi tady nejhůř že všech 😂🤔 me vždycky jen zmerili tlak , moc mi řekli ok a toť vše.

seveneye
18. led 2019

@jessulka no chtěla bych alespoň vyzkouset přípravu,co píšou holky tak vím že lamat rekordy určitě nebudu.

jenssy
18. led 2019

@andelka jj, to jsem byla já 😉 děkuju moc za tip!!

seveneye
18. led 2019

@alishaa já kupovala na tehotne.cz mají nějaký výběr a ceny fajn,mela jsem poštovné zdarma a sedí mi omerena velikost dle tabulek...

Strana