icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

seveneye
18. led 2019

@tynazezu a kdy máš další kontrolu?já stále čekám,ze se snad už dozvím něco víc,začínám být pěkně nervózní....Brno je naduply,takže v porodnici očekávám přístup jako na běžícím pasu tam se se mnou nikdo mazlit nebude a pak když tu čtu co vyváděli s Jess...no potez noha

tynazezu
18. led 2019

@seveneye 31.1. a pak už každý další tyden CTG
No, popravdě mám taky dost strach, teď budu čekat do 38tt., to mě moje MUDr předá porodníkovi a pokud se otočí treba nekdy na poslední chvíli, tak na nějaké přípravy bude už docela pozde (masáž, Aniball, semínko, malinik..)...chjo
No a z císaře taky nejsem odvařená, vubec nevim jestli bych chtěla epidural nebo celkovou...

cuccinka
18. led 2019

Holky má někdo/ bude pořizovat nositko? Ne šátek. Dost o tom uvažuji, ale bojím se, že ve výsledku nevyuziji. Řekněte mi proč pořídit🙂 a jakou značku?? Já jsem teda pro manducu.

andelka
18. led 2019

@cuccinka záleží odkdy chceš nosit. Já jsem zvyklá na manducu,tak budu mít zase tu. Ale hodně dobré jsou i jiná nosítka,která i dýl vydrží,třeba Kibi. Manducu se hodí tak od 4 měsíců. Nebo s vložkou tak do 2 měsíců. Mezitím jsme měli období,kdy neseděla,protože na vložku už bylo mimco velké a bez ní to ještě nešlo.

ajdamajda
18. led 2019

@cuccinka mám šátek i nosítka . Manducu nedoporučuji . Na novorozence Storchenwiege nositko nebo ergobaby adapt či tula free to grow . Stejně se příprav na to ze budeš muset pořídit pak větší . Nelze mít jedno nositko na cele rostoucí období . Mě prošlo pod rukama nositel asi 30, satku přes 100 určite a psala jsem i recenze

ajdamajda
18. led 2019

@cuccinka obecně nosítka s novorozeneckou vložkou bych nedoporučovala - v dnešní době už je výběr lepší .
Na větší ditko pak to Kibi .

Já mám site na míru nositko a je kombinaci Storchenwiege a Kibi takže jedno originál nositko opravdu na cele nosici období

jessulka
18. led 2019

Huraaaaa, termín 28.1. schválen. No ja mám radost 😉😊🤗🙃

skretik
18. led 2019

@cuccinka ja nam satek i nositko, nositko jsem puvodne nechtela,zatim, ale syn hraje fotbal treba v nagukovacce kam se s kocarem nedostanu,me osobne nevadi vazat satek,ale uz vidim pritele jak vaze a nese ho v satku. Nositko myslim ani pro nej nebude problem, snad v nem bude prcek chtit byt

skretik
18. led 2019

@jessulka a ty neblbni a setri se!!! Ja se nemam setrit,abych neprenasela,ale ty se setri at vam ke konci jeste kvuli nejakemu mlademu floutkovi neublizis!!!

renulkka
18. led 2019

@cuccinka Souhlasím s @ajdamajda 🙂 Já teda začla nosit až dýl (po 4m cca), tak mám Love and carry air (to sedí tak do roku a půl přibližně s rozšiřovači) 🙂 Nemohla jsem se pořád k tomu pořád odhodlat 😂 Teď tomu nechávám průběh a možná koupím po porodu nějaké nosítko na novoška, uvidíme 😊

ajdamajda
18. led 2019
cuccinka
18. led 2019

Teda holky , tak teď jste me nasadili brouka do hlavy teda 🤔 byla jsem presvedcena o manduce a myslela jsem si že takový nositko je cca na dva roky. 🙄 a pořídili jste si jej někdo, a nevěděli jste zda využijete?A pak ? Vyuzili jste nebo nevyuzili?

cuccinka
18. led 2019

@jessulka supeeeer 👍👍😊

dominika963852
18. led 2019

@jessulka za 10dni 😍😍😍 aspoň něco ze 😉

ajdamajda
18. led 2019

Tohle je fotka kdy měl syn par týdnu - zrovna byl vzhůru , držel hlavičku . Když spinkal tak jsem to narasene zvedla . Já nositko doma vyhrabu...

ajdamajda
18. led 2019
ajdamajda
18. led 2019
ajdamajda
18. led 2019

Největší vs nejmenší velikost

ajdamajda
18. led 2019
arielka222
18. led 2019

@cuccinka já mám nositko Tula FTG a spokojenost, ale nosila jsem až od 3 mesicu ptz mi to s tou novorozeneckou vložkou stejně přišlo takové ne komfortní pro mimi. Ale malý v něm nějak extra nechtěl být, uvidím co druhé 🙂

evelinkaw
18. led 2019

@cuccinka já Manducu také nedoporučuji, sice píšou do 20 kg, ale fakticky bývá kolem roku dítěti malá a musejí se dokupovat např rozsirovace.
Já měla pro dcerku Caboo, predvazany elastický šátek a ta mě super 👍 pak jsme přešly na Kibi a občas se nosí do dnes (2 roky a čtvrt) 👍👍👍

andelka
18. led 2019

@cuccinka já jsem měla manducu od 4,5 měsíce staršího. Napřed jsem ji měla půjčenou na týden a pak koupila. Nosila jsem hodně do roku,a pak občas do 2 let. Na mladšího jsem ji použila párkrát kolem 6 týdne,ale spíš zas až od 4 měsíců. Teď mam i šátek, poprvé.

1nelinka
18. led 2019

@jessulka jeee super to uz mas za chvilicku😍😍

cuccinka
18. led 2019

Tak holky konečně uz mám prebalovak a obleceni. Pošlu sem foto a uvitam rady co jinak třeba? 😊 a jinak to oblečení je všechno co mám ( do velikosti 62) není toho málo? Děkuji za vaše rady 😊😉

cuccinka
18. led 2019
misak48
18. led 2019

@1nelinka a jak vy se máte?

val333
18. led 2019

Něco pro pobavení 😀

beruska125
18. led 2019

@evelinkaw no tak já nevím dávám fotku skoro 4lete v zimním oblečení v manduce😂 dcera je drobná ale stejně vydrží dlouho🙂

jessulka
18. led 2019

10 dní, to je snad sen 😍😘 A já se ho konečně dockala. A víte co dělám? Spala jsem pres dvě hodiny. M. uz prijel s E., tak mne zavreli v loznici a ja si tu uzivam klidek.

zuzekk
18. led 2019

@val333 tak to je přesný...

Strana