icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
18. led 2019

@val333 Uzasny, jsem se tu zasmala 😂😂😂😂 zrovna muj pripad. i doktora si tam privezu svyho 😋

jessulka
18. led 2019

@skretik Tak ja se budu šetřit. Poslední víkend s holkama ve 4.
Na hory se nejede, bude se skládat postýlka a ohrádka. Musím do nich ještě vyprat povlečení a mantinely. Holky, praly jste i zimní fusaky do kocarku a do autosedačky? A zavinovacku?

evelinkaw
18. led 2019

@beruska125 však taky nemá látku od kolínka ke kolinkum 🤔

val333
18. led 2019

@jessulka já jsem prala zavinovacku i fusak do sedačky, ale zimní fusak jsem se neodvážila... Mám ho takový jako když spacák... Tak to nechám tak 😉

basice
18. led 2019

@jessulka já prala raději vše, takže co se dalo vyprat z kočárku,z vajíčka,fusaky, zavinovačky, deky.... prostě vše.

beruska125
18. led 2019

@evelinkaw no tak jasné ze už je to jen občas nouzovka...😉

andelka
18. led 2019

@jessulka jen odpočívej,už to máš fakt za pár.
Já jsem fusaky neprala, zavinovačky a deky jo.

cuccinka
18. led 2019

@jessulka zrovna dnes, úplně všechno vyprano . Až na fusak do kočárku. Je to ještě po me z pravého beránka takže to mám z čistírny.

jessulka
18. led 2019

@cuccinka Ja mam komodu o 5 suplikach z IKEA a mam ji úplně narvanou jenom miminkovskym oblečením do celikosti 68. A budu mit i veci na poveseni na raminka do skříně (kombinézy, svetriky, mikinky).

jessulka
18. led 2019

Tak ja jeste vyperu ty zavinovacky a mantinel do postylky. Potah na vajicko uz jsem take vyprala. Fusak se bojím prat. A druhy co mam s beránkem musim dat do cistirny, ale ani nevim, jestli ho vubec využijeme, kdyz nemrzne.

andelka
18. led 2019

@cuccinka já toho mám strašně moc,do vel 62 v komodě. To nemůžeme vynosit. Až je mi to blbý. Máš to krásně naskládané.

andelka
18. led 2019

@jessulka ale má se ochladit ještě. Tak já počítám že fusak využijeme dost. I na březnové mimco jsem ho chvíli měla.

val333
18. led 2019

Taky mám plnou komodu 56 a 62... Tak jsem zvědavá... 😀 A když už jsme u toho praní, tak holky vy co máte hnízdečko, to jste praly?

beruska125
18. led 2019

poprvé a doufám že naposled mám pořádnou památku na těhotenství🙂

cuccinka
18. led 2019

@val333 taky jsem prala 🙂

andelka
18. led 2019

@val333 já jsem si ho přivezla od kamarádky už vyprané a ze sušičky. Jen jsem si znovu navlékla šňůrku, která zalezla.

val333
18. led 2019

@cuccinka
@andelka aha, děkuji... Já totiž sušičku nemám a mám strach, aby ta minky látka byla ještě tak heboucka

andelka
18. led 2019

@val333 já mám bavlněné. Ale myslím že minky by stejně do sušičky jít nemělo,a že bude stejné i když uschne jen tak.

cuccinka
18. led 2019

Já mám zavinovacku minky a vyprala jsem a dala do sušičky a všechno v pořádku 😊 mimochodem do pračky a sušičky šlo naprosto všechno 😁

val333
18. led 2019

@cuccinka no s tou sušičkou právě je to dobré... Ale tu nemám.. 😀

skretik
18. led 2019

@val333 😂😂😂😂😂😂😂

skretik
18. led 2019

@jessulka hodna holka 😉. A ano prala jsem i fusaky i zavinovacky na rucni prani 😉

renulkka
18. led 2019

@val333 Mám hnízdečko bavlna-minky i stejnou deku a prala jsem ;) V pračce, program ruční praní 30 stupňů a nejnižší otáčky a usušila normálně 🙂 Sušičku nemám 😉😊

val333
18. led 2019

@renulkka fakt? Děkuji 😉

cuccinka
18. led 2019

A já přála na 40° A 1200 otáček 🤣🤣

1nelinka
18. led 2019

@misak48 uplne super😍od soboty jsme doma a cekala jsem nejakej silenej zahul(mame jeste holcicku 2roky) a zatim je to uplna pohoda.. tak si to uzivam nez to propukne😂😂😅 Rachelka ma zatim jen 2300g ale za 3dny doma jsem si ji vykrmila o 140g tak jsme chvaleny😍😍

ajdamajda
18. led 2019

Retro perova - sice nevím jestli ji použijí, mám ji od mamky ale připravena je

basice
18. led 2019

Já mám hnízdo z minky, prala jsem na 40 C, sušičku nemáme a vše v pořádku.

silwiin
18. led 2019

Ahoj holky, tak ja po dnesni kontrole 35+1 zustavam na JIPce:( pry je Klarka o 3-4 tydny mensi a muze to byt spatnou funkci placenty. Kdyby pry neco, tak ji vyvolaji driv...:(

basice
18. led 2019

@1nelinka tak to je super, že už jste doma a obě holky jsou hodné.Tak snad vám to vydrží co nejdéle.Take se pak bojím toho příchodu domů,co na to 3 letý syn. Je to takový mamanek,tak jsem na něho zvědavá. No, uvidíme, třeba mile překvapí a bude v pohodě ☺

Strana