Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Ahojky holky, tak mě včera od podvecera nějak bolelo bricho, večer me bylo na zvracení (a to já za celý těhotenství zvracela jen 1) A v noci jsem měla hrozný "křeče " absolutně jsem si nemohla sednout a stoupnout nebo lehnout na zada(takova nepopsatelna bolest, prostě jak křeče a jakmile jsem si sedla,lehla tak se i tělo bolesti traslo). Už jsem myslela že vzbudím pritele a pojedeme ale řekla jsem si že to zkusím zaspat a uvidíme ráno. Naštěstí ráno dobry , ale nevíte co to mohlo být??🤔
@cuccinka
@val333 holky,s tím zvracením jsem to měla v noci také. Za prvé mě strašně pálila žáha a pak jsem se také vzbudila tím, že mě je na zvracení. Jinak dnešní noc byla celkově divná. Zdálo se mě, že rodím,ale že je ještě brzy. Pořád jsem se budila, strašně mě bolely kyčle a občas i břicho. Teď bych to potřebovala dospat,ale po obědě to asi nedopadne 🤔, když jsou děti doma.
@cuccinka uplnek? Ja to mela dnes taky a ke vsemu prcek mel odpocinkovy den a moc se nehybal,tak jsem se budila i kvuli tomu jestli je v poradku,dopoledne mi to vybahradil,tak jsem klidnejsi,ale sem tam ty krece v zadek a Ms mam porad,asi fakt poslicci, bohuzel to stejne nic neznamena
Mě bylo teď blbě taky prave - jak silní poslicci tak krvácení z nosu, tlak, nevolnost - zvracení . Hele ještě v noci jsem se budila a teď dobrý .
Zdálo se mi ze mi praskla voda 😂 na novych kobercich.... to je fakt moje noční můra
Hezké odpoledne holky, tak ja jsem rano uvarila rajskou omáčku s těstovinami a krůtí vývar a ted jsem si naordinovala ten odpocinek. Jede mi tedy pracka se susickou, ale to vzdy jen odskocim do koupelny. Michal dnes odstěhoval na barák nábytek, co byl potřeba odsud odvést, abychom se vesli i s miminkem a privezl ohradku a postylku. Večer bude smontovavat, tak se tesim,az to bude stát na svem místě. Venku je dnes nádherně azuro, ale u nas mrzne je 1 st. pod nulou. M. vzal holky na Říp, at tu mám klid a at se proběhnou. Ellinka ma pro zmenu opet/stale kasel a desnou rymu, tak se modlim, at to od ni nechytime. Nemůžu ted ulehnout.
@basice neboj🙂 Miunka je taky mamanek a v porodnici kdyz videla poprve segru tak rvala neeeeee neeeee 😂😂😂ale ona miminko nikdy nevidela tak ani nevedela co to je jen se bala..ono si to vsechno sedne a me az prekvapuje jaky je zatim klid..mimcu jsem nastavila rezim podle spani starsi tak mi zatim spej odpolko spolecne coz je hrozne fajn a doufam ze nam to vydrzi😅😅
@yvonneullmann pane bože 😮 chudáčku....
@yvonneullmann neneeee,to je hrozný 😔 chudáku. Kéž by to aspoň pomohlo.
@yvonneullmann chudinko 😥. Tak to nejsou moc pěkné vyhlídky, že to do porodu nepřejde 😔, tak snad to bude alespoň o něco lepší. A co kašel, ještě tě tak trápí?
Holky, potrebuju poradit. Mate nektera vajicko Maxi Cosi a do ni zavinovacku Emitex? Ja vubec nevim, kterymi dirami mam prostrcit ty pasy. Asi jsem magor, ale proc je tam tech der tolik?
@yvonneullmann Ježíši, to je strašné. Chudinko, to musi bolet. Je mi to lito.
@yvonneullmann a volala si tam,ze se to zhorsilo? Vzdyt i pro to mimi ta tvoje bolest musi byt stres? Je nejaka sance, ze po porodu se Ti ulevi?

@jessulka Kibi je přibližně od 4m, ale záleží jak je mrňous veliký... Ale jestli myslíš pro novorozence, tak to není ;) Ale je to jak píšeš, znám holky, co v Kibi nosí skoro tří letý a sedí jim pořád dobře 🙂 Určo se dá na netu dohledat váha a od kolika cm je vhodný 🙂 Ale vydrží hodně dlouho, pokud je pohodlný mamince 🙂 Já mám Love and carry nosítko a to vydrží jen cca do roku, max roku a půl s rozšiřovači 🙂 Ale ony holky moc nosící nejsou 😔 Jinak bych Kibi měla taky doma 😂 Ony jak začali samy chodit, tak nošení a mazlení utrum... Přijdou se pomazlit to jo, jenže ony jsou hyperaktivní, takže vydrží max chvilku a už zas utíkají něco dělat, v náručí nevydrží a v nosítku taky ne :/ Tak uvidíme, co třetí princezna 😍 Třeba mi nošení vynahradí 😊😀