icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

renulkka
19. led 2019

@jessulka Kibi je přibližně od 4m, ale záleží jak je mrňous veliký... Ale jestli myslíš pro novorozence, tak to není ;) Ale je to jak píšeš, znám holky, co v Kibi nosí skoro tří letý a sedí jim pořád dobře 🙂 Určo se dá na netu dohledat váha a od kolika cm je vhodný 🙂 Ale vydrží hodně dlouho, pokud je pohodlný mamince 🙂 Já mám Love and carry nosítko a to vydrží jen cca do roku, max roku a půl s rozšiřovači 🙂 Ale ony holky moc nosící nejsou 😔 Jinak bych Kibi měla taky doma 😂 Ony jak začali samy chodit, tak nošení a mazlení utrum... Přijdou se pomazlit to jo, jenže ony jsou hyperaktivní, takže vydrží max chvilku a už zas utíkají něco dělat, v náručí nevydrží a v nosítku taky ne :/ Tak uvidíme, co třetí princezna 😍 Třeba mi nošení vynahradí 😊😀

cuccinka
19. led 2019

Ahojky holky, tak mě včera od podvecera nějak bolelo bricho, večer me bylo na zvracení (a to já za celý těhotenství zvracela jen 1) A v noci jsem měla hrozný "křeče " absolutně jsem si nemohla sednout a stoupnout nebo lehnout na zada(takova nepopsatelna bolest, prostě jak křeče a jakmile jsem si sedla,lehla tak se i tělo bolesti traslo). Už jsem myslela že vzbudím pritele a pojedeme ale řekla jsem si že to zkusím zaspat a uvidíme ráno. Naštěstí ráno dobry , ale nevíte co to mohlo být??🤔

val333
19. led 2019

@cuccinka tyjo!!! Měla jsem dnes v noci úplně to stejné... taky úplně na zvracení, břicho tvrdé a křeče do celého těla... Ale taky jsem to zaspala.... Že by poslíčci? 🤔 Já nwm... Nikdy jsem to neměla

cuccinka
19. led 2019

@val333 Já právě taky ne :(

ajdamajda
19. led 2019

@jessulka miminko ne, to bych doporučila Storchenwiege nositko , tula free to grow , ergobaby adapt

basice
19. led 2019

@cuccinka
@val333 holky,s tím zvracením jsem to měla v noci také. Za prvé mě strašně pálila žáha a pak jsem se také vzbudila tím, že mě je na zvracení. Jinak dnešní noc byla celkově divná. Zdálo se mě, že rodím,ale že je ještě brzy. Pořád jsem se budila, strašně mě bolely kyčle a občas i břicho. Teď bych to potřebovala dospat,ale po obědě to asi nedopadne 🤔, když jsou děti doma.

val333
19. led 2019

@basice taky jsem jak praštěná pytlem... Co to dneska bylo? ... Nějaké erupce na měsíci nebo co 🤔

renulkka
19. led 2019

@cuccinka
@val333
@basice Holky, nemohlo to být změnou tlaku venku? ;) Já to na sobě vždycky poznám, návaly, bolí nebo se mi motá hlava... Břicho jak kámen tvrdý i těžký ;) U nás se dost ochladilo, v noci bylo -9, teď tu máme pořád -2 🙂 Na to že předevčírem jsme měli přes den +8 je to síla 🙂

cuccinka
19. led 2019

@renulkka já teda nevím ale me bricho netvrdlo. Je fakt že jsem měla přes den jakoby menstruacni bolesti no a v noci ty křeče 🤔

renulkka
19. led 2019

@cuccinka Já to spíš myslela tak, že ten stav mohla způsobit ta změna tlaku ;) Při bouřce se taky víc rodí, každý na tu změnu může reagovat jinak, někdo míň, někdo víc 🙂 Stejně jako na úplněk je někdo víc citlivý 🙂

elu001
19. led 2019

@val333 já to měla předevčírem. Nevím co to bylo ale byla to spíš bolest břicha po stranách, nešlo ležet ani na jednom boku...

skretik
19. led 2019

@cuccinka uplnek? Ja to mela dnes taky a ke vsemu prcek mel odpocinkovy den a moc se nehybal,tak jsem se budila i kvuli tomu jestli je v poradku,dopoledne mi to vybahradil,tak jsem klidnejsi,ale sem tam ty krece v zadek a Ms mam porad,asi fakt poslicci, bohuzel to stejne nic neznamena

basice
19. led 2019

@val333
@renulkka jak píše Renča,tak to mohlo opravdu být třeba změnou toho tlaku. Dopoledne se mě ještě motala hlava a byly jsem taky jako praštěná 🤔

renulkka
19. led 2019

@skretik Vidíš to, úplněk má být v pondělí nějaký extra :D Jsem před chvílí četla, má být zatmění celého měsíce a ten má vypadat "krvavě" 😀 Tak jsem zvědavá, jestli třeba někdo tady neporodí 😊😀 Na mě teda úplněk nikdy nijak nepůsobil, ale ten tlak strašně 🙂

val333
19. led 2019

@renulkka tyjo, nestraš... Na mě teda úplňky působí šíleně 😀....

ajdamajda
19. led 2019

Mě bylo teď blbě taky prave - jak silní poslicci tak krvácení z nosu, tlak, nevolnost - zvracení . Hele ještě v noci jsem se budila a teď dobrý .

Zdálo se mi ze mi praskla voda 😂 na novych kobercich.... to je fakt moje noční můra

skretik
19. led 2019

@renulkka no tak to jsem taky zvedava, u nas se za uplnu od mala nespi,takze treba se tenhle protluce ven,kdyz nebude celou noc spat

misak48
19. led 2019

@renulkka vzhledem k tomu, že jsem pořád ještě 2v1 (i když včera jsem byla večer chvíli přesvědčená, že v noci rozhodně pojedeme), tak si od pondělního úplňku dost slibuju 😀 zvlášť jestli to dopoledne půjde a pomůže mu Dr Hamiltonem 🙂

jessulka
19. led 2019

Hezké odpoledne holky, tak ja jsem rano uvarila rajskou omáčku s těstovinami a krůtí vývar a ted jsem si naordinovala ten odpocinek. Jede mi tedy pracka se susickou, ale to vzdy jen odskocim do koupelny. Michal dnes odstěhoval na barák nábytek, co byl potřeba odsud odvést, abychom se vesli i s miminkem a privezl ohradku a postylku. Večer bude smontovavat, tak se tesim,az to bude stát na svem místě. Venku je dnes nádherně azuro, ale u nas mrzne je 1 st. pod nulou. M. vzal holky na Říp, at tu mám klid a at se proběhnou. Ellinka ma pro zmenu opet/stale kasel a desnou rymu, tak se modlim, at to od ni nechytime. Nemůžu ted ulehnout.

1nelinka
19. led 2019

@basice neboj🙂 Miunka je taky mamanek a v porodnici kdyz videla poprve segru tak rvala neeeeee neeeee 😂😂😂ale ona miminko nikdy nevidela tak ani nevedela co to je jen se bala..ono si to vsechno sedne a me az prekvapuje jaky je zatim klid..mimcu jsem nastavila rezim podle spani starsi tak mi zatim spej odpolko spolecne coz je hrozne fajn a doufam ze nam to vydrzi😅😅

yvonneullmann
19. led 2019

Ahoj holky. Tak jsem dneska byla na obstrikach toho nervu a žeber a dopadlo to tak ze i prez to to je 1000x horsi :( prasklo mi v tom asi 10min po odchodu z nemocnice a od te doby nemuzu skoro chodit. Posilam foto na kolika místech me to obstrikal. :( a pry to do porodu dobre jiste nebude

val333
19. led 2019

@yvonneullmann pane bože 😮 chudáčku....

andelka
19. led 2019

Tak jsem vyfotila co mám připravené na cestu domů pro mimco. Ještě jsem tam nakonec přihodila o kousek větší dupačky,kdyby náhodou tyhle byly malé,ale doufám že to takový obřík nebude.

andelka
19. led 2019

@yvonneullmann neneeee,to je hrozný 😔 chudáku. Kéž by to aspoň pomohlo.

val333
19. led 2019

@andelka jeee, ten pytlík mám úplně stejný 😄 nemáš ho z Kiku?

basice
19. led 2019

@1nelinka Samík právě z toho miminka také ještě nemá rozum nebo spíš si to ještě nedovede představit až bude s námi doma. No jsem na to zvědavá. To spaní ve stejnou dobu je fajn, tak ať vám to vydrží co nejdéle 😉

basice
19. led 2019

@yvonneullmann chudinko 😥. Tak to nejsou moc pěkné vyhlídky, že to do porodu nepřejde 😔, tak snad to bude alespoň o něco lepší. A co kašel, ještě tě tak trápí?

jessulka
19. led 2019

Holky, potrebuju poradit. Mate nektera vajicko Maxi Cosi a do ni zavinovacku Emitex? Ja vubec nevim, kterymi dirami mam prostrcit ty pasy. Asi jsem magor, ale proc je tam tech der tolik?

jessulka
19. led 2019

@yvonneullmann Ježíši, to je strašné. Chudinko, to musi bolet. Je mi to lito.

skretik
19. led 2019

@yvonneullmann a volala si tam,ze se to zhorsilo? Vzdyt i pro to mimi ta tvoje bolest musi byt stres? Je nejaka sance, ze po porodu se Ti ulevi?

Strana