Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Já mám emitex zimní s odepnutym spodkem
@basice prave ze ten kasel je tak hroznej ze ty bolesti uz nejdou vydrzet :/
@skretik volala sem hned. pry se mohlo stat cokoli ale neda se to zjistit nijak. Proste pry lezet a vydrzet. :/ a ano po porodu uz mohou udelat rtg a zjistit vic a nasadit nejakou léčbu. Ted nic nejde. :/
@yvonneullmann tak to je masakr 🙈, drzim moc palce at je to aspon o trosicku lepsi a at to nejak vydrzis
Ahoj holky, tak ja lezim v nemocnici. Dopoledne jsem skolabovala v obchode. Trochu spinim tak pry porodim nebo ne.
povím vám ze šílený, nic si nepamatuju až nemocnici hooodne doktorů . Ještě,ze se mnou byla tchýně, jinak nevím co by bylo se synem kdybychom byli sami. 😦 uz je mi ale líp.
držte se, me by tohle nikdy nenapadlo, ze se stane.
@dominika963852 no teda. Drž se,doufám že to bude v pořádku. Nebylo to tím tlakem? Já jsem sebou švihla kdysi v tramvaji,ale naštěstí na přelomu 1 a 2 trimestru a ne před porodem.
@andelka děkuju. No občas jsem už mzitky měla ale nikdy kolaps. Prý jsem měla křeče,pokousany jazyk. Tak mysleli ze mám epilepticky Záchvat . V sanitce jsem sena minut ku probrala, ani jsem si nepamatoval ze jsem těhotná 😢.
@dominika963852 jejda....držte se!!! Myslím na vás 😘
Jinak holky, už třetí den jsem nějaká ucpaná, moc mi nejde na záchod... A dneska, když jsem se zase trápila, tak jsem měla trošku krve... Snad jenom nějaká žilka. 🤔
@dominika963852 ty jo tak,tak hlavne,ze jste v poradku. Z tohodle mam presne hruzu,ze budu nekde sama se synem a neco se stane... dneska jsem sla ze schodu a musela jsem si sednou, protoze jsem mela taky pekny mzitky,jak kdyz kolem me lita 100much... hnusny pocit. Drzte se a at jste brzy v poradku!!!
@dominika963852 držte se!
@val333 já si nemůžu pořádně dojít od té doby, co mi trochu kleslo břicho...
Děkuju holky . Vše v pořádku, naštěstí. 😍😙
@val333 jestli to bylo jen jednorázově trochu, tak to nic nebude 😉 já měla zácpu že začátku těhotenství, pak jsem začala jíst probiotika a lněné semínko a přešlo to... A teď je to tak týden co mi kleslo břicho a je to tu zpátky... Musím říct, že se fakt těším na ten klystýr u porodu 😀
@dominika963852 Tý jo, tak hlavně, že jste v pořádku! 🙏😍 Držte se 🙂
@misak48
@val333 Holky, třeba se vyčistíte samy bez klystýru 🙂 😀 Já doufám, že to tak do třetice zase bude, u předchozích dvou jsem to tak naštěstí měla 😂 Klystýru se bojím, že bych to nestihla na wc a při kontrakci bych to neudržela a pustila to 😂
@skretik Držím palce všem, komu už mimčo může ven, ať úplněk s tím hne 😊😀 My potřebujeme vydržet do začátku února a pak se pustíme do vyhánění 😀
@misak48 Třeba kombinace úplňku Hamiltona zabere 😊 Mě třeba u druhé dcery Hamilton zabral 🙂 Ale je pravda, že porod byl už naspadnutí 🙂 Neměla jsem čípek a byla jsem na 2cm otevřená, když mi ho dr dělala 🙂 Tak držím palce! 🍀
@dominika963852 jejda, tak hlavně že to dobře dopadlo a že jsi nebyla sama. Tak hezky odpočívej 😉
@skretik toho se také bojím, že když jsem s dětmi sama, hlavně s tím malým, abych s sebou třeba někde nešvihla. Vždy jsem třeba klidnější, když je s námi i 11 letá dcera.
@renulkka taky ještě musím vydržet do začátku února, to budu 37+0 a můžu rodit u nás, ale i tak nebudeme ještě vyhánět. Už jsem na prst otevřená a myslím, že mimi ví, kdy má jít ven, tak to nechám zcela na ní 😉
Jste moc hodný holky! Děkuji 🌹

@yvonneullmann Juj to mi je líto...bylo by fajn kdyby ti to rychle prešlo...
Jak vidim holky konce máte krušné hlavně tími nevolnostmi v noci to určite neni nic príjemnýho ..no už naštestí ne dlouho a budou zlatíčka venku...
Já si stěžovat nemohu v noci je to dobrý spím celou noc...někdy bolí spodek břicha a sem tam záda ale nič hrozný..