icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

val333
25. led 2019

@renulkka pěkné. 😉 Já mám nahřívací polštářek vyrobený od tchyně.... Naplněný prckama z třešní... 😀 Které se dá do mikrovlnky a může se i prát...

skretik
25. led 2019

To je dneska noc teda 🙈,nemuzu vubec spat,nejak se mi honi v hlave,ze uz se to vazne blizi a ze treba nemam hlidani pro syna na pristi vikend a tak vubec... teda hlidani by bylo,ale musim vymyslet nekoho s kym mu bude dobre, uz resil jak dlouho budu v nemocnici a jestli budu v poradku,vlastne premyslim nad tim proc vlastne musim byt min.3dny v nemocnici? Tohle nevedeni kdy to prijde je na tom konci fakt nejhorsi, kdyz jsem cekala prvni bylo to neprijemne nevedet,ale ne tak stresujici jako ted 😏. No jdu zkusit jeste usnouf,za chvili vstavane do skoly 🙈

val333
25. led 2019

@skretik tak to s tebou držím partu.... Já teda nad ničím nepřemýšlím, ale nespím už od 5:00.. 🤔

skretik
25. led 2019

@val333 no kdyz vidim tvuj prispevek ve 4:38 tak mozna i dyl ne 😄🙈. Ja spala dnes vsehovsudy tak 1-2hodiny,to bude paradni den 😴😴😴

jessulka
25. led 2019

Dobré ránko. Tak mne začíná bolet v krku. Ach jo. To mám dnes a zítra co dělat 🤔

skretik
25. led 2019

@jessulka zkus zazvor s citronem,me zacinala ryma a stacily 2 dny a dobry 😉

zuzekk
25. led 2019

@bombat a co je CS-cislo?

zuzekk
25. led 2019

@skretik tak tam 3 dny nebuď, porodit a domů..

bombat
25. led 2019

@zuzekk Takhle ti to píšou do průkazky, cervix skóre, číselné vyjádření změn na čípku před porodem. Na začátku je nula, před porodem 8, 9, 10... (Já teď budu asi 3, maximálně 4.)
Sebevyšetření prsou je díky silné kampani akceptované, ale ono to jde i s tím čípkem a je to praktické. Já jsem zvyklá to sledovat kvůli plodným a neplodným dnům.

andelka
25. led 2019

@zuzekk cs je cervix score. Takové hodnocení spodku,když se mění,tak se něco děje.

@skretik můžeš mít ambulantní porod. Jít po pár hodinách domů. Ale měli by to vědět dopředu nejlíp,a hlavně musíš mít domluvenou dětskou doktorku,která převezme zodpovědnost za dítě hned po porodu a ne většinou až za týden,kdy se tak poprvé chodí. A všechny testy a kontroly co dělají běžně v těch 3 dnech v nemocnici si zařídit jinak. Nebo aspoň si zjistit které jsou nutné a které ne. Vím že toho bylo dost,ledviny, kyčle, sluch, určitě krevní vyšetření,plus rodička taky,krevní obraz,utz dělohy..Já teda těch 72h vydržím.

ajdamajda
25. led 2019

@skretik já šla ambulantne a úplně odlišné vše. Kojení, vyspani , režim i jídlo... pohoda . Miminko v posteli ... nikdo nerusil. Kdybych teda neměla zanet ledvin tak úplně nejlepší . Když jsem byla po sekci 5 dni v nemocnici tak mě to ubijelo. A strava teda silena (zvlášť proto ze já mám ty diety a oni mi nevěděli co dat takže jsem byla na sucharech kukuricnych a vývaru bez všeho atd) .

A mleko se spustilo až 3.den a rovnou se zanitila prsní žláza . A do toho nervy . Poprvé jsem kojení musela vybojovat . 3 měsíce jsem se snažila abychom to prekonali.

A podruhé pohoda i dvě děti jsem hned kojila najednou .

Jo nejlepší beru péči o sebe - hygiena doma kdykoli

skretik
25. led 2019

@zuzekk
@ajdamajda
@andelka dik holky,tohle asi necham na dane situaci, jak to pujde,tak to bude. Jsem se spis v noci, jak jsem nespala,vystresovala,ze pristi vikend je moje mama i pritel ze soboty na nedeli pryc a musim vymyslet jak bych to udelala 🙈

jessulka
25. led 2019

@skretik Snad se mi po tom zázvoru nerozjede porod 😂

misak48
25. led 2019

Holky tak jsme to včera zvládly 🙂 Adrianka se narodila kolem půl 6 večer normálně vaginálně, apgar 6-10-10, takže úplně v pořádku. Akorát maminka pak už nedokázala odloučit placentu... Takže jsem po tom, co malou odvezli jsem skončila na sále pod narkózou a celou noc jsem pak strávila na JIP a až do půlnoci mi vůbec nemohli srazit horečku. Ale teď už je vše dobré, čekám na rehabilitační a pak už půjdu za malou na šestinedělí 🙂 až se tam dostanu, tak hodím fotku a podrobnosti 🙂

skretik
25. led 2019

@jessulka neboj vyzkouseno a nic to nerozjizdi 😂😂😂. Datle,zazvor,spermie,prace...nefunguje nic 😄🤦‍♀️🤗🙄

skretik
25. led 2019

@misak48 gratulace velika 😘😘😘, hlavne ze ted uz je vsechno v poradku. To nakonec netrvalo uplne dlouho,vid?! Jak moc bolestive a dlouhe byly kontrakce?

beruska125
25. led 2019

@misak48 gratuluji k adriance😍🙂

smigli
autor
25. led 2019

@misak48 Tak gratulace! At se vam vede! 🙂

arielka222
25. led 2019

@misak48 gratuluji k miminku ❤

plamenak11
25. led 2019

@misak48 moc gratuluji 🙂

jenssy
25. led 2019

@misak48 velká gratulace k princezně Adriance :-*

jessulka
25. led 2019

@misak48 Juuuuu, tak další holčička už je na světě 😍😘Tak jí vítám do naší prima party a ať se jí na tom našem světě jen a jen daří. Přeji též hodně zdravíčka vám oběma a samozřejmě lásky. Těším se na fotečku a na info o porodu.

andelka
25. led 2019

@misak48 huraaa, vítám Adrianku na světě 😘 ta placenta někdy potrápí,mně ji minule museli též vzít v narkóze. Hlavně že už jsi v pořádku a budete s malou spolu.

andelka
25. led 2019

Já nějak nevěřím,že někdy porodim. Mám pocit že takhle zůstanu už navždy. Včera teda proběhlo velké holení 😀, dneska odpočívám než přijde manžel z práce,pak dáme vínko a sex a uvidíme. Děti jsem radši včera poslala k ex i s učením na pondělí. Tak snad.

val333
25. led 2019

@andelka mám úplně stejný pocit 😀 že to snad nikdy nepřijde... Ticho po pěšině....

michaelarei
25. led 2019

@misak48 jeeej velka gratulace šikovný holky..přejeme moc zdravíčka a aby jste si uzivali spolu❤

renulkka
25. led 2019

@misak48 Taky moc moc gratuluju k princezně 😊😍 Ať dělá jen samou radost 😍

ajdamajda
25. led 2019

@andelka taky mám pocit ze nic 😀 . Najednou už nemam ani poslicky ... nic proste 😂 jen jako kdybych byla tlustá.

ajdamajda
25. led 2019

Tak jsem včera zavadela na noc ty kapsle pupalky. Už to neudělám. Celou noc ze mě tekl olej ... humus jsem byla ulepena cela . Nepříjemný pocit. No ale nevím jestli má cenu ho polykat. To asi ne. Jako je dobrý na vlasy a tak takže to spotrebuji ale na porod to asi nebude 😂😂

ajdamajda
25. led 2019

@misak48 tak gratuluji 🙂 . Hodně zdraví oběma

Strana