icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

yvonneullmann
27. led 2019

Take nejak nespim :( :( jsem bdela jak kdybych spala od odpoledne. :/

bombat
27. led 2019

@smigli Příspěvek ve tři hodiny... Už jsem myslela, že oznamuješ miminko... Já dneska taky nemůžu pořádně spát, pořád se jenom převaluju.

bombat
27. led 2019

@yvonneullmann Co ty bolesti - je to lepší?

jednaholkaa
27. led 2019

Ahoj ve spolek, ja uz taky hodinu bloumam po byte jako zombie 🙂) Sem mela alespon uklizet, lepsi nez koukat do stropu..

ajdamajda
27. led 2019

Já bych naopak spala pořad . Jen kluci dávají budicek brzy ráno. Ještě si pamatuju na tu pohodu při čekání na prvního potomka. Denne jsem spala do oběda, zasla jsem do vyrivky s drinkem a knížkou, do kina , na nákupy , na jídlo a sup do postele 😂

jessulka
27. led 2019

Dobré ráno, holky. Ja mela taky divnou noc. Jsem zase cela zabetonovana, bricho mam jak sud. Jdu si dat k snidani bily jogurt, abych se do zitra pročistila a netrpela pak se zacpou v porodnici. Umyju si hlavu, hodím rychlou sprchu a budu vyčkávat nez se vzbudi M. a vyrazime smer Melnik. Mam tam byt mezi 10-11 hodinou.
@andelka Krásné ranko, jakou jste měli prvni spolecnou noc? Tesim se na dalsi fotečky Fanouška a treba i nejake společné s maminkou a s tatínkem.

yvonneullmann
27. led 2019

@bombat prosim te vubec. Ani mi o tom nemluv. Hlavne mi i prijde ze prez to ze Lezim co muzu a beru kapky na kasel ho mam horsi. :/ zitra jdu k doktorovi jeste pred nástupem do nemocnice tak sem zvedava co mi rekne :/

yvonneullmann
27. led 2019

Jinak takhle to vypada kdyz proste nejde spat :D. Orechova Babovka na stole 🙂))

jessulka
27. led 2019

@yvonneullmann Kdy nastupujes do porodnice? A sekci mas tedy plánovanou na toho 31.1. Ja se divim, ze te nechaji tak dlouho trapit.

jessulka
27. led 2019

@musak48 V každé porodnici je to asi jine. U nas chodi laktacni poradkyne a radi se spravnym kojením. Pri jakekomkoliv problemu je na telefonu i po propuštění z porodnice a kdykoliv poradi, nebo prijede domu. Na Melniku se doporučuje caste přikládání a i ted po nich vyžaduji v porodnim planu, aby mi malou nosili na JIP každé dve hodiny. Pokud tedy nebude spinkat.

Holky, za 24 hodin touhle dobou uz se bude malá klubat na svět 😍🤗

dominika963852
27. led 2019

@andelka No to je úžasná zpráva 🙂 . Moc gratuluji. Porod za odměnu 😘 Hodně zdravíčka !! .

@jessulka Tak a teď teda ty :D

@basice Přesně tak, taky na to nechci moc myslet,aby to potom nebylo psychické .

yvonneullmann
27. led 2019

@jessulka no taky sem doufala ze me porodí uz minuly s tyden jak sem tam lezela. :/ nastup mam 30.1 v 8:30 rano. 31 sekce. Ale uz to nejak nezvladam :/

seveneye
27. led 2019

Ahoj hotové maminy a nedočkavě tehule🙂tak si jdu taky postěžovat....po včerejším drhnutí koupelny se mi zablokoval levý trapézový sval,nemůžu ani otočit krk,tak jsem zvědavá jestli to samo zase brzy povoli.navíc jsem teď ráno na WC zjistila že mam nějak více a hustší výtok,doufám že nemám nějaký zanet???myslím že už tu někdo něco podobného psal...?nebo že by předzvěst hlenové zátky?ja to sakra nejsem schopna rozlisit...

val333
27. led 2019

@seveneye já myslim, že to klidně může být ta zadka.... Někdo to nemá jako jeden velký tvrdý hlen, ale jde to po částech jako hustý výtok...to mi říkal můj gyndar 😉

seveneye
27. led 2019

@val333 díky za tip,teď jsem začla nervozne spekulovat jestli to ještě nesouvisi s tím aniballem...

val333
27. led 2019

@seveneye no já mám taky vždy po cvičení hodně vlhko... A jde ze mě takový silnější výtok, ale to si myslím, že je snad normální... 🤔

silwiin
27. led 2019

Juu gatuluju k miminkam, ja uz bych to taky rad mela a sebou. Pokojicek uz mame skoro nachystany, jen musi muz sundat postel z pudy, prevlikneme ji a mame hotovo, jen pockat az budeme mit kym zaplnit postylku🙂
Me ted chytil zub, jedla jsem pred tydnem cersve upecenou pletynku a zlomila jsem si kus zubu:( zubarka ze mam pockat az porodil, ted ze me neosetri... celou noc me bolel, nejsk jsem s nim kousla do vecere a pulka obliceje bolava...😢
Nejlepsi je zjisteni, ze zrusili jedinou pohotovost v brne, maji o vikendu jen 8-20:00:(

val333
27. led 2019

@silwiin tak to s tebou soucítím... Mě zase rostou křivé dvě osmičky 😐 a taky mi zubařka říkala, že teď mi do toho raději nebude zasahovat... Takže taky občas pěkná bolest v puse 😷

jessulka
27. led 2019

Tak poslední foto na památku pred odjezdem do porodnice. Všechny vás moc zdravím 😘😍

silwiin
27. led 2019

@val333 ja na n kaslu a pujdu na pohotovost, tam mi to snad opichaji a neco s tim udelaji:( mam zrejme obnazeny nerv, takze jakekoliv jidlo ci vypiti i obyc vody mi privodi mooc pekny bolesti a teplotu. Polykat paraleny nechci, a jist musim... neni zbyti😂🤢

val333
27. led 2019

@silwiin no tak to jo, to si raději zajdi... 😉

arielka222
27. led 2019

@jessulka tak drzim palce a těším se na foto miminka ❤

raliska
27. led 2019

@jessulka drzim pesti 🙂

@silwiin zuby zuby... To je hruza :( me se zlomila pulka stolicky nekdy pred Vanoci tusim a na pohotovosti pichla injekci a vytrhla... Si neumim predstavit s tim byt nejakou dobu, pac ta jedna pulka se hybala a vzdy se mi zaryla dod asne... Ted mam zanet zubu a zubar muj mi nechce dat injekci takhle pred porodem. Vrtal a cistil jeden kanalek bez umrtveni - to se dalo zvladnout, ale druhy kanalek jsem malem umrela pri dotyku, tak mi dal nejakou vypln na umrtveni a mam prijit v pondeli. Zub uz neboli tk premyslim jestli to nenecham az po porodu :D

raliska
27. led 2019

@silwiin kazdopadne jestli mas bolesti a teplotu, tak to bych jen tak nenechala a sla na tu pohotovost no :(

cuccinka
27. led 2019

@silwiin já teda nevím.. ale s pohotovosti v Brně mám zkusenosti. Možná jsemchytla špatnou směnu ale pokaždé jsem tam seděla několik hodin, doktorka nepříjemná jak prdeli a ještě jsem dostala vynadáno co tam otravuju a jestli si nemůžu počkat do pondělí ke svému zubaři a proč jsem si nešla v pátek 😡 (mimochodem zubarka mela dovolenou a zaskok byla pohotovost )no kdyby me nebylo tak špatně tak ji pošlu doprdele. Výsledek? Zajděte si ke svými zubaři s tím já vám nic neudělám. Ani injekce od bolesti a nic 😡 takže ti přeji velký úspěch a dej vědět jak jsi dopadla 😉

jessulka
27. led 2019

@yvonneullmann To už vydržíš, utece to jako voda.

yvonneullmann
27. led 2019

@jessulka jeste 3dny 😂😂😂 ty uz to budes mit zitra za sebou.

val333
27. led 2019

Holky já už chci rodiiiit!!! 😤😀😀 Břicho mi pne čím dál víc... A popraskání štípe jak sviňa 😢

renulkka
27. led 2019

@val333 Hodně promazávej i během dne... Máš to za pár 😀 To už uteče jak voda 😊

val333
27. led 2019

@renulkka díky 😀 Mažu pořád jako blázen...

Strana