Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
A teda bříško pořád vtipné. Jsem zvědavá kolik tu nechám a kdy splaskne. trochu.
Jeeezis holky, já vám tak závidím! 😊😀... Zítra skočím na chlapa ! 😀
@val333 hele tak pro pobavení my máme sex každý den, dnes jsem utíkala a skákala v herně s malým, pak vyběhla schody, zase sex, malinik a horká voda a proste nic nefunguje 😂😂 takže končím s vyháněním 😂
@arielka222 Aby ses do rána nedivila 😂
@arielka222 neeee! To mi neříkej 😀😀
@jessulka normálně je klid před bouří asi. Ani břicho neboli, jen tvrdne ale to porad takže nic zvláštního 😂 hold proste miminku se ven nechce.
Ještě se zeptám ve čtvrtek v poradně jestli neudělají Hamiltona, jinak už nevím 😂
@val333 tak ale ty už máš termín ne? Třeba to pomůže. Mě zbývá ještě 9 dní 😀
@arielka222 no já mám termín v pátek... Ale už mám pocit, že to nevydržím... To čekání a nevědění 🙂
@arielka222 ja na vyhaneni uz taky kaslu,akorat me to stresuje. 4 dny me boli bricho a nic z toho, ted mam zas MS bolesti,tak jsem si uvarila zazvor,hrebicek a skorici,ale to je posledni pokus 🙈
@jessulka no s tim spankem tomu asi moc nedas dneska,vid,ale neboj za chvili je rano, nyslime na Tebe a zarove zavidime 😘
@andelka brisko nesplasklo? Ja doufala,ze to hnes splaskne a budu moct aspon chvili chodit ve sve milovane Zimni bunde 🙈🙈🙈
@val333 já podle ms čtvrtek ale dle utz další středu. Noo tak jsem zvědavá 😂😂
Mě kdyby tak brutálně nebolely záda a zebra tak ať si vyleze třeba v březnu, ale ty bolesti už fakt nedávám.
@skretik vid, mě bolí taky břicho už dva týdny a nic z toho, asi posličci no. Kaslu na to, někdy ven musí 😂
@skretik jinak sem slyšela ze Motol je teď plný , tak chci ještě vydržet ptz nechci rodit jinde 🙈
@arielka222 jsem zkoumala k cemu jsou vubec poslisci a vubec nic jsem nevykoumala 🙈. My mame ted jeste k tomu tichou domacnost,tak se mu vubec nedivim,ze se mu nechce ven 😏
@arielka222 fakt? To je zas nejaky babyboom nebo co? Tech tehulek tam zas tak moc nepotkavam, mozna v ty 2 uz tam pak nikdo neni?
@arielka222 no já chci zase kvůli bříška... Mám ho šílené napnuté, že se mi ta kůže leskne a praská... A navíc i kvůli sobě, pořád nad tím porodem premyslim ... Tak už to prostě chci mít zasebou a prdolku v náručí 😊
@skretik tyjo já chodím na 11 a úplně natriskana čekárna, minule skoro nebylo místo k sezení. Ajeje tak tichou domácnost nezavidim, ale třeba u nás to vydržíme max 10 minut , tak třeba se mimi právě rozhodne jít ven ať vás usmíři 🙂
@arielka222 No to mi ani nerikej s tim Motolem!! Ja tam nejak tajne doufam, ze to co nejdriv najednou z niceho nic vypukne..
@smigli teď tam rodila jedna v lednovkach a prý i místo na šestinedělí musí ležet na jiném oddělení bez miminka. Je plno hodně.
@arielka222 Tak ja minule odrodila na sale a pak me soupli na pooperacni, protoze na sestinedeli misto nebylo. Ale to by me nevadilo, aspon bych se potom poradne vyspala. 😉
@val333 to je dobra finta 😅
@smigli skoda mluvit 🙈
@arielka222 normalne spolu taky nevydrzime nemluvit dlouho,ale dneska to vazne prehnal a kdybych mohla utect,tak uz tu davno nejsem 🙈

@jessulka
@renulkka my měli dneska řízek 🙂 ale jinak už se těším domů.