icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
28. led 2019

@jessulka nadherna 😍! M.taky stastnej vid?

jessulka
28. led 2019

Ahoj holky, představuji vám naši Terezku, narozenou dnes v 8:20 hod. 3,5 kg a 51cm. Obe jsme v pořádku, císař byl fofr a na
sále byla legrace. Jdu spát, pzvu se později Dekuji za držení palců 😘😍

jessulka
28. led 2019

@yvonneullmann Ano,plakal

garfa4
28. led 2019

@jessulka Obrovska gratulace, mala je nadherna 🙂 Preji hlavne hodne zdravicka 🙂

raliska
28. led 2019

@jessulka mooooc gratuluji! Mala je kouzelna 🙂 hezky si odpocin!

cuccinka
28. led 2019

@jessulka gratuluji, hlavně zdravíčko oběma přeji🙂

val333
28. led 2019

@jessulka malá je moc krásná!... Gratuluju 😍

dominika963852
28. led 2019

@jessulka Jupíííí, krasavice !!! Mám radost. Hodně hodně zdravíčka vám oběma. <3 :-*

tynazezu
28. led 2019

@jessulka je krásná, moc moc gratuluji...tak to je větší než Verunka, docela veliká 🙂) držte se a hlavně hodně zdravíčkaˇ

seveneye
28. led 2019

@jessulka tak kocky vitejte obe😍velka gratulace a hlavne at jste zdrave!

arielka222
28. led 2019

@jessulka juu moc gratuluji ❤

jenssy
28. led 2019

@jessulka jééé, moc gratuluji k nádherné princezně 🙂 odpočívej a užívej!!!

beruska125
28. led 2019

@jessulka gratuluji k terezce, je krásná🙂😍

basice
28. led 2019

@jessulka moc gratuluji k Terezce a přeji všem hodně zdravíčka 😘. Mala je nádherná a má i krásné míry....hotová modelka 😉.Hezky si teď odpočiň a dožeň tu včerejší probdělou noc.

michaelarei
28. led 2019

@jessulka Mala je krásna...úžasná ,moc zdravíčka ❤hezky odpočívej😍

vilmic
28. led 2019

@jessulka Ahojky, moc gratuluju ke krásné Terezce. 😘😘😘

yvonneullmann
28. led 2019

Tak holky. Dnes naposledy v poradne. Uvidime co pasy a pak promereni. Doufam ze mi to doktor jeste z toho ctvrtku nezmeni. Nelibi se mu ten kasel :/ myslete na me

renulkka
28. led 2019

@jednaholkaa Tak ono s vyháněním můžeš začít kdy chceš a jak chceš a stejnak pokud mimčo nebude chtít, tak ven nepůjde 😊 Oni mají svou hlavu 🙂 Starší jsme nijak nevyháněli a narodila se 38+3 po tom, co jsem odpočívala a praskla mi při tom voda 🙂 U druhé jsem zkoušela chodit do schodů, pila maliník, sex každý den, sice cesty pripravený byly, ale malá se nechtěla mě pustit a narodila se 39+4 🙂 Takže tady těmhle babským radám moc nevěřím, ale proč si tím nezaměstnat myšlenky při tom čekání 🙂 Člověk má aspoň pocit, že něco pro to dělá 😀 I když zbytečně, ale proč si třeba to vínko, pěknou dlouhou procházku a sex s manželem nedopřát 😊 Třeba já osobně bych před termínem nešla do těch nápojů ze zázvoru a nebo toho ricinovýho nápoje... To mi přijde už moc a to si nechávám v záloze až kdybych přenášela 🙂
@jessulka Moc gratuluju k Terezce, je moc krásná! 😍 Tak hlavně ať tě to moc nebolí a máš malou brzy u sebe 😍

bombat
28. led 2019

@jessulka Gratuluji oběma. Dobře se zotav. Malá má krásnou váhu, asi zatím ve skupině největší, jistě bude dobře prospívat.

bombat
28. led 2019

@renulkka Zázvoru se nebojím, piji ho celý třetí trimestr (nejdřív na nachlazení, pak jsem zjistila že mi dělá dobře i na trávení...) a nic se mnou nedělá 😎.

plamenak11
28. led 2019

@jessulka moc gratuluji k Terezce 🙂

bombat
28. led 2019

Jinak do mě se daly poslíčci, už dvě noci mě nenechaly pořádně vyspat, cítím je i ve dne. K tomu průjem... Skoro bych si mohla myslet, že se to blíží, ale něco mi říká, že to ještě tak rychle nebude. Dřív než za týden, deset dnů to nečekám. (Nejčasnější TP mám 11.2.)

silwiin
28. led 2019

Gratulace k Terezce🙂

Holky, u které z vás nechce být manžel u porodu - nebo vy nechcete, aby byl u porodu? Koho budete mít místo něj, jestli vůbec někoho?

bombat
28. led 2019

A mám pro všechny typ: Kdo má nějaký chytrý telefon, moc doporučuji stáhnout si nějakou aplikaci na měření kontrakcí, je jich plno. Není nic nepříjemnějšího než během kontrakcí měřit s přesností na vteřiny, pak to zapisovat a počítat... Párkrát to nic není, jen poslíčci a všechna ta práce na nic a pak je to doopravdy a člověk tomu nevěří 😃.

smigli
autor
28. led 2019

@silwiin Manzel tam nechce, ja ho nutit nebudu. Budu tam mit segru, pokud bude moct dorazit. Osobne si myslim, ze muj manzel by to tam nezvladl.

ajdamajda
28. led 2019

@bombat se mnou zázvor taky ne. Prevence chripky 🙂 a hlavně je mi tepleji . Teď jsem zimomriva

silwiin
28. led 2019

@smigli mě právě řekl, že tam být nepotřebuje, jen jestli já budu chtít, tak že mi tu podporu dělat bude. Já sama vlastně nevím, jestli chci nebo nechci:D Zas si ale říkám, aby pak nebyl ochuzen o nějaký zážitek:D

A teď se koukám na kočárky, zjistila jsem totiž že u našeho “poděděného” nemám stříšku k vajíčku do auta, tak nevím jak to vlastně funguje. Dá se nacvaknout normálně na kočárek, ale není nad tím vůbec nic, a žádná stříška z ostatních částí kočárku tam nepasuje. To jako nacvaknu autosedačku na kočár a budu doufat, že nebude pršet nebo jak???:(

skretik
28. led 2019

A ja mam zas nejakou depku 🙈🙈🙈

ajdamajda
28. led 2019

@jessulka také gratuluji k Terezce ;)

val333
28. led 2019

@skretik já taky ☹️

Strana