Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Ahoj holky, představuji vám naši Terezku, narozenou dnes v 8:20 hod. 3,5 kg a 51cm. Obe jsme v pořádku, císař byl fofr a na
sále byla legrace. Jdu spát, pzvu se později Dekuji za držení palců 😘😍
@yvonneullmann Ano,plakal
@jessulka Jupíííí, krasavice !!! Mám radost. Hodně hodně zdravíčka vám oběma. <3 :-*
@jessulka juu moc gratuluji ❤
@jessulka gratuluji k terezce, je krásná🙂😍
@jessulka Mala je krásna...úžasná ,moc zdravíčka ❤hezky odpočívej😍
@jednaholkaa Tak ono s vyháněním můžeš začít kdy chceš a jak chceš a stejnak pokud mimčo nebude chtít, tak ven nepůjde 😊 Oni mají svou hlavu 🙂 Starší jsme nijak nevyháněli a narodila se 38+3 po tom, co jsem odpočívala a praskla mi při tom voda 🙂 U druhé jsem zkoušela chodit do schodů, pila maliník, sex každý den, sice cesty pripravený byly, ale malá se nechtěla mě pustit a narodila se 39+4 🙂 Takže tady těmhle babským radám moc nevěřím, ale proč si tím nezaměstnat myšlenky při tom čekání 🙂 Člověk má aspoň pocit, že něco pro to dělá 😀 I když zbytečně, ale proč si třeba to vínko, pěknou dlouhou procházku a sex s manželem nedopřát 😊 Třeba já osobně bych před termínem nešla do těch nápojů ze zázvoru a nebo toho ricinovýho nápoje... To mi přijde už moc a to si nechávám v záloze až kdybych přenášela 🙂
@jessulka Moc gratuluju k Terezce, je moc krásná! 😍 Tak hlavně ať tě to moc nebolí a máš malou brzy u sebe 😍
@jessulka moc gratuluji k Terezce 🙂
Jinak do mě se daly poslíčci, už dvě noci mě nenechaly pořádně vyspat, cítím je i ve dne. K tomu průjem... Skoro bych si mohla myslet, že se to blíží, ale něco mi říká, že to ještě tak rychle nebude. Dřív než za týden, deset dnů to nečekám. (Nejčasnější TP mám 11.2.)
Gratulace k Terezce🙂
Holky, u které z vás nechce být manžel u porodu - nebo vy nechcete, aby byl u porodu? Koho budete mít místo něj, jestli vůbec někoho?
A mám pro všechny typ: Kdo má nějaký chytrý telefon, moc doporučuji stáhnout si nějakou aplikaci na měření kontrakcí, je jich plno. Není nic nepříjemnějšího než během kontrakcí měřit s přesností na vteřiny, pak to zapisovat a počítat... Párkrát to nic není, jen poslíčci a všechna ta práce na nic a pak je to doopravdy a člověk tomu nevěří 😃.
@smigli mě právě řekl, že tam být nepotřebuje, jen jestli já budu chtít, tak že mi tu podporu dělat bude. Já sama vlastně nevím, jestli chci nebo nechci:D Zas si ale říkám, aby pak nebyl ochuzen o nějaký zážitek:D
A teď se koukám na kočárky, zjistila jsem totiž že u našeho “poděděného” nemám stříšku k vajíčku do auta, tak nevím jak to vlastně funguje. Dá se nacvaknout normálně na kočárek, ale není nad tím vůbec nic, a žádná stříška z ostatních částí kočárku tam nepasuje. To jako nacvaknu autosedačku na kočár a budu doufat, že nebude pršet nebo jak???:(
A ja mam zas nejakou depku 🙈🙈🙈

@jessulka nadherna 😍! M.taky stastnej vid?