Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@yvonneullmann Fotbalistu by chtěla mít doma každá 😀 . Můj manžel je celkem pořádný a s domácností mi dost pomáhá, ale jeho a moje laťka uklizenosti (pořádku, čistoty...) je dost různá. Takže zatímco bych asi měla říct "jé, tys tady hezky uklidil, díky", tak mi vyklouzne něco jako "tohle potřebuje utřít, tady tohle není umyté atd." Ale to je asi normální... Jen mě mrzí, že nikdy nepřijdu do uklizeného (pokud třeba nevejdu do koupelny hned po tom, co uklidím - "jé to je překvapení, tady je ale uklizeno!" 😉), za pár minut už bych to mohla brát hadrem znova. Chápu, že se děsíš, co doma najdeš. Radši se asi obrň předem - když ještě člověk přičte co udělají hormony... Jestli budu rodit doma, tak je budu honit s úklidem z gauče hned od začátku 😂.
@jednaholkaa tak to já už takové plány nemám. Jsem ráda, že to doma ještě jakž takž zvládám. Termín mám 22.2. takže když to bude nějak pár dní před termínem,tak budu spokje
@bombat Ver mi ze nechtela. Dokud byli 2liga tak to slo ale ted jak se dostali do 1ligy tak je s nim k nwvydrzeni. Nemysli na nic jineho naz na fotbal. Jinak jak rikas no. Uklid a za hodinu bordel. :D no dam jeho mame klíče aby to pred propustenim sla zkontrolovat a tak trochu spoléhal na to ze tam uklidi kdyz to bude šílený :D :D a na kdy ty ze mas termín ?
Já normálně mám tlak nízký . Byly doby kdy jsem měla 60 na 40!
Jinak okolo 90 na 65.
V tehotenstvi teď 110 na 80 zhruba průměrně . Někdy více . Což je na mě nezvyk ale lítá mi to taky . První tehotenstvi bylo špatne . To jsem 2x zkolabovala .
Hele a historka . To bylo v létě . Já 5.mesic ale nebylo to na mě vidět. Objednavala jsem si ovocný koktejl u Uga. No a stihla jsem říci jen počkejte ... je mi blbě a pk jsem se kacela k zemi . Já, na podpatcích a v satickach (šla jsem z práce a bylo léto, 35st) , no jo ale já byla naostro !!! Ještě doteď se stydím 😂 za holy zadek a ... no nevím co všechno kdo viděl když mi zvedli nohy nahoru aby se mi prokrvil mozek . Ale mužu říci ze mě to hned probralo a první co jsem udělala ze jsem si držela saty mezi nohama 😂 .
Chytal mě hezky chlap a druhy mi dával do pusy led 😂 a byli u mě dokud nepřijela sanitka
Prý se do česka ženou bouře . Já při nahle změně počasí v létě rodila . To bylo jeden den 30 a pak 17st. Rodilo se mi dobre ze nebylo vedro. A pak skoro tyden byla zima okolo těch 17st . A já měla jen letní veci na miminko
@ajdamajda jeeee ne ze bych ti to prala ale tak to bych taky chtela videt jejich vyraz🤩ted jak jsem jak vorvan +20kg by me asi nikdo bohuzel ani nezachranoval...ale usmevny by to bylo...to ja min.tyden cekala na vlak a postarsi pani vedle me neco upadlo na zem,tak se otocim,ze bych jako priskocila a pomohla zvednout a ony to normalne byly zuby🙈holky ja kdyz ty umely klapaky videla na ty zemi,me se chtelo tak smat,ale udrzela jsem dekorum,pani bylo dost trapne i tak....
@yvonneullmann Takový ten nejvíc oficiální termín mám 13. 2. To co píšeš o muži je vtipné, asi by to jinak nemohl dělat, kdyby tím tolik nežil. Je fajn, že jeho maminka je ochotná pomoci, asi také syna vidí reálně, že? To je dobře.
@basice Mavám normalne hodně nízký tlak a pořád jsem mněla, jen ted posledni tři kontroly mám taky vyší naposled 140/90 asi to patří k tomu závěru těhotenství😊
Holky jeste takovy dotaz vcera CS 5 a nahmatna hlavicka,myslite si,ze muzu dal zkouset ten aniball nebo se na to mam uz radeji vykaslat?nechci to hrotit,ale kdyz uz jsem si to poridila...
@bombat naštěstí ho vidi reálné ano :D :D ted jsem se odhodlala jit ai udelat jidlo i prez to ze mi neni vubec dobre. Ty nervy delaji vazne svy ://
@michaelarei
@seveneye tak to jste mě holky trochu uklidnily s tím tlakem. Právě jsem z toho byla taková nesvá, že vždy jsem měla nižší a najednou mě vyletěl. Ale doktor nic neříkal,tak to bude patřit asi to tomu závěru těhotenství.
@seveneye proc bys nemohla cvicit s aniballem? 🙂 to preci nevadi nicemu ja s prvni cvicila v poho taky nalehala a mesic jsem chodila na dva prsty otevrena a rodila az po terminu ted mam taky cca cs 5 a cvicit budu toho bych se fakt nebala muzes tak byt klidne i mesic pred porodem ( nevim kdy mas termin)
Jo a poradna. Zase ten tlak ,merila ho na 2x 135/95 už to tak mám cca mesic až dva. Takže zase zítra na krev a moc , odpoledne výsledky a podle toho buď prášky nebo rovnou do porodnice 🤔 ..
Holky všem moc děkuji❤
@bombat hele ty si byla fakt vedma. Já si teda přála rychlý porod, ale ze až takový ficak, to sem nečekala. Hlavně sem měla už zakalenou plodovku a malý mel šňůru kolem krku takže asi věděl proč tak spěchá. Ale ta bolest byla neskutečná, já myslela že mi zlomi kosti jak rychle se dral ven 🙈 ale už zapomenuto a mam ho u sebe na pokoji 🙂
@jessulka ty me a tema bolestma desis :/
@arielka222 Tyjo, uz zapomenuto na bolest? Tak to ja se z toho vzpamatovavala asi pul roku. Dam druhy a pak uz me k tomu nikdo nedonuti!
@smigli napodobne,uz ani kdyby mi chtel nekdo zaplatit,ale spis kvuli tehotenstvi nez kvuli porodu 🙈
@arielka222 to sis nestihla udelat ani ten skvely homeo napoj nebo ano 😅? Dej vedet az Te budou poustet,my si se @smigli strihnem kdo tam pujde misto tebe 😜😄

@arielka222 Gratuluju! A prosim te, to bylo druhe ditko ze? Takovou rychlovku bych asi nestihla 🙂)