icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

plamenak11
30. led 2019

@val333 nema no, skoda 🙂 s prvni hnul az hamilton 😁 sex zkusim ale na ten nejak nemam vubec chut 😁

dominika963852
30. led 2019

@val333 To zní slibně 🙂 . Třeba zítra budeš chovat .
Já chci taky seeeex 😂😂

kleninka
30. led 2019

@smigli moc gratuluji 😊

val333
30. led 2019

@plamenak11
@dominika963852 já na něj taky nemám chuť, to bylo vyloženě pro chlapa. 😀 A pro rozjetí kontrakci 😀😀... Nejvíc mě pobavilo, když chlap prohlásil, jestli to nejde udělat, abych se moc nedotýkala tim břichem. 😂😂

dominika963852
30. led 2019

@val333 No jasně, chlap 😀 😀
Tak jedině zezadu 😂

sticker
skretik
30. led 2019

@val333 😂😂😂 ten je vtipnej taky... ja jdu zitra tak jsem taky zvedava, dneska je mi nejak divne,jz 3x jsem byla na zachode a boli me podbrisek... hele mate nektera to bricho taky jak kamen,ne klasicky tvrdnuti,proste cele je jak kamen,strasne neprijemny to je 😏

smigli
autor
30. led 2019

@skretik Tak sup sup! Koukej se ke mne pridat! :D

seveneye
30. led 2019

@val333 tak ze by...?a kdepak se nám toulate že si manžel lyžuje?

renulkka
30. led 2019

@smigli Moc gratuluju! 😍 Ať dělá prcek jen samou radost a jste všichni zdraví a šťastní 😊

smigli
autor
30. led 2019

Diky holky za gratulace, ja jsem tak rada, ze to mam za sebou! Celou noc jsem nespala, ale adrenalin udelal sve a ja ted ne a ne usnout..

val333
30. led 2019

@skretik já to tvrdnutí takové mám... Celou dobu jsem si myslela, že je to tím, jak se malý opře do toho boku a udělá mi obrovskou bouly , ale doktor mi dneska říkal, že to je to tvrdnutí a ty kontrakce... Tak asi jo 😀 hovno to poznám!

seveneye
30. led 2019

@val333 haha🙈mela si mu rict tak pockej ja si odskocim vedle a to bricho si teda odlozim....jaaaaj ti chlapi jsou fakt trdla,pokud se maji obetovat pouze vyhanecim sexem tak si myslim ze oproti tomu co skousne u porodu zenska je to jeste jako za odmenu...

val333
30. led 2019

@seveneye přesně! 😀 Ale tak aspoň už drží pusu a neotravujw s tím furt 😂 jsme na Vaňkově kopci u Ostravy... Je tu fajna kavárnička, tak si teď dávám do nosu 😉

seveneye
30. led 2019

@smigli a jak je mamino?jsi nejak dost akční.mela bys nam napsat jak to nakonec vse tedy probehlo...

skretik
30. led 2019

@smigli pockej,jeste vyluxuju,utru prach a vytru a pak na pul4 vezu syna na Strahov,tak to pak rovnou protahnu do Motola 😅😅😅,drz mi misto

@val333 tohleto tvrdnuti celeho bricha jsou kontrakce 🙄😊? Ja kvuli tomu uz nekolik noci nespim,je to hrozne neprijemny,jak kdyby se mi prcek sponoval do strev 🙈

plamenak11
30. led 2019

ja tvrdnuti bricha do ted nepoznam 😂 me sem tam poboli podvrisek ale hrozne malo jinak me chytaji krece do trisel a chodidel a to me chytalo do trisel i tenkrat... tak ze by se to chystalo?? 🤷🏻‍♀️ no asi si jeste pockam

skretik
30. led 2019

@plamenak11 ja bych ted snad dala cokoliv za to,kdyby mi nekdo rekl, kdy to bude... jsem asi vazne magor,ale jak nemuzu uz tak tyden v noci spat,tak uz ted jsem vycerpana jak fyzicky,tak predevsim psychicky 🙈

val333
30. led 2019

@skretik no já právě nwm, ale doktor mi dneska říkal, že jo 😂 protože se mě ptal, jestli jsem ty kontrakce cítila na tom monitoru a já že ne, že jenom když mi malý udělal bouly v břichu a on že nooo, to je ono 😀... A já na to: aha, takže to jsou ti poslíčci a on že ne, že to jsou už kontrakce 😂

skretik
30. led 2019

@val333 to Te asi taky skvele uklidnil co 😅,

Hele vite co me zarazi,ze vsechny co uz porodily,tak zacaly kontrakcema,ja myslela,ze nejcastejsi jev zacinajiciho porodu je praskla voda a to tu jeste nikdo nemel,ze ne?!

val333
30. led 2019

@plamenak11 to do těch třísel je prý, jak ta hlavička naléhá a tlačí na nervy, které vedou až do nohou. 😉

ajdamajda
30. led 2019

Já teď rozhodne rodit nesmím 😂 začala jsem si odbarvovat vlasy . Na svou přírodní barvu . No jooooooo jenže jsem blond zrzavo zelená !!! Kua takže znova do drogerie pro materiál a doufám ze to dam dokupy. S dětmi bohužel ke kadernici nemůžu . Tam tři hodiny nevydrží. Vypadam jako blbecek

val333
30. led 2019

@ajdamajda já jsem se z barvy osypala, takže nemám hlavu nabarvenou už 6 měsíců 😀 taky vypadám jako hňup...

ajdamajda
30. led 2019

@val333 no hele ... jestli to neprebarvim tak je to na holení hlavy 😂

Já nevím ze vzdycky musím na ty vlasy sahat. Moje přírodní blond je přitom pěkná . Ale po dvou letech jsem se naštvala ze chci byt zpět dracice tmavá ... a tak to mám ty jo. Vzdycky si říkám ze si ruce urazim 😂 a jsem nepoučitelna

smigli
autor
30. led 2019

@seveneye Takze, v 11 vecer takove divne boleni bricha, zapla jsem casovac, bolesti po deseti minutach, pak po peti. Dobalila jsem tasku a kabelu, dala sprchu, oznamila manzelovi, ze asi pojedem, probudili jsme tchyni ke hlidani, segru k porodu. V pul druhe v porodnici, kontrakce po trech minutach, ale stale jen na tri otevrena. A pak se cekalo s tema prisernejma kontrakcema, co me hnaly do kolen. Dali mi injekci na bolest a popohnani cipku, nic. Dostala jsem dejchat plyn. Bylo to desne vysilujico. Pak praskli vodu, dali nejakou infuzi, pak provedli nejaky hmat, ale stale to bylo malo. Nakonec mimino nechtelo z porodnich cest, trvalo to hrozne dlouho, desne jsem jecela, spatne dychala a tlacila. Ale nakonec zdarne u konce se narodil v 8,03 h, 3280 g, 50 cm. Nenastrihli, ale trochu me potrhal, takze stejne sili.. No holky, byl to porod! Jsem rada, ze je to za mnou a nikdy vice. :D

kleninka
30. led 2019

@skretik no já měla úniky vody, ale myslela jsem, že je to moč jak naleha hlavičkou. A při píchání vody bylo znát, že hlavička je jak špunt který tu vodu drží 😁 a jen když se trochu pohne pár ml unikne.

val333
30. led 2019

@ajdamajda klasika 😂... Tak mám naštěstí barvu černou a vlasy hnědé, takže to není úplná hrůza, ale i tak se už necítím dobře...

kleninka
30. led 2019

@smigli Když to popisuješ jako bych tam znovu byla, ale mělas to o dost náročnější teda. Lumpik nechtěl cen na svět. A to dýchání je jak okno před maturitou - musela mi to Pa pokaždé znovu říkat a stejně jsem jednu dala na houby. Jsi šikulka už to máš za sebou. Taky už nikdy více 😂

plamenak11
30. led 2019

@skretik ja taky, jsem z toho cekani cela nervni a protivna 😁 hruza uz nevim co s tim a jak kazdy ted rodi i kamoska tak mi to vubec nepridava..🙈
mne prvni porod zacal taky kontrakcema tak si myslim ze to je soravne nez vodou, vetsinou kde praskla voda prvni tak to melo blby postup nez kdyz kontrakcema jak by to melo i byt...

@val333 tak super aspon vim co to zpusobuje 😁 nekdy to je fakt strasny

ja chci jit o vikendu se ostrihat a obarvit, tak snad se neosypu, to jste me nepotesily 😁 ale mam celkem uz nekde sedy vlasy tak snad mi to chytne

renulkka
30. led 2019

Holky, tak jsem po kontrole a nejsem teda vůbec nadšená 😡 Váha mi už 3 týdny stojí (to jediný mě těší), u doktorky jsem byla snad 3 minuty, říkala jsem ji o těch šílených poslíčcích, tak mě vyšetřila a říká no, tady je to ještě úplně v klidu... A v průkazce pořád cs 0... Ty bolesti k ničemu nevedou, takže vážně jen poslíčci a musím to prostě vydržet... Na pásech zas činnost dělohy lítala v šílených číslech, i nějaká kontrakce tam byla, ale se spodkem to prostě nehne 😏 Ozvy mimča byly dnes taky nějaký zvláštní... Většinu času ze začátku to bylo kolem 170-190, potom ke konci kolem 150... Na to chvilku doktorka koukala, říkala jen "hm tady 180, tady už 150, ale ještě asi dobrý"... 🙄 Tak s tím mě trochu vylekala, ale věřím, že je malá v pořádku 🤔❤️ Tak snad vůbec letos porodím 😀 S holkama jsem v tomto týdnu (dnes 37+5) byla otevřená, starší se narodila 38+3 (na poslední kontrole otevřená na 1prst), mladší 39+4 (dva týdny před jsem byla už na 2cm otevřená) a teď prostě nic 😏 Žádný náznak, že bych měla za pár dnů rodit 😀 A já se těšila, že se těch poslíčků už brzy zbavím 😔

silwiin
30. led 2019

Ja si nechala nabarvit odrosty vcera, u kadernice. Jeste me strihala a barva teda ok, ale co mam zas misto ucesu... a vlasy litaj na vsechny strany. Ale co, jak to umyju tak bude klid🙂

Strana