icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

smigli
autor
30. led 2019

@arielka222 Nazdarek, jeste jsi v Motole?

ajdamajda
30. led 2019

Hele vlasy budou dobre . Budou světlejší ale ne moc . Vzala jsem tu zrz a blond tmavší blond Island takže aspoň nebudu vypadat jako retard. Je něco mezi hnědou světlou ... a holt počkat 😂 na odrustani

basice
30. led 2019

@tynazezu děkuji za optání 😉. Já jsem stále 2 v 1 a doufám, že ještě pár dní tak zůstanu. Za prvé kvůli tomu, abych mohla rodit v Ústí, tam je to od ukončeného 37 TT a za druhé, teď máme dost práce na baráku, tedy spíš jen manžel, tak teď bude pár dní hodně vytížený. I když datum 2.2. by se mě líbil 😀. Jen se trochu bojím,aby bylo v Ústí vůbec místo, když jsou ty porodnice tak narvané. Takže u tebe to vypadá nakonec na císaře?

basice
30. led 2019

@smigli teda, tak to zase tak úplně pohodový porod nebyl 🤔. Ale zvládli jste to a to je hlavní 😉. Já jsem si užila své při prvním porodu dcery. Také to moc nešlo a moc nesestupovala, takže pak už přistoupil doktor a rychle vytáhl, protože jí klesaly srdeční ozvy a hrozil akutní CS.

basice
30. led 2019

@renulkka teda holka 🤔a u tebe bych to právě řekla, že těmi poslíčky budeš perfektně připravená, otevřená atd. Tak ještě můžeš doufat, že o to ten porod bude rychlejší a budeš se rychle otevírat.

smigli
autor
30. led 2019

@skretik Za parkovani v arealu dala segra 660. Zidi jedni! :D

smigli
autor
30. led 2019

@basice No hlavne ze mi pri prijmu tvrdili, ze druhej porod je rychlejsi. Ani prd, ten prvni byl lepsi.

basice
30. led 2019

@smigli tak já to tak naštěstí měla, že ten druhý byl rychlejší,ale samozřejmě že to není pravidlem. Hlavní je, že už to máte za sebou a teď si můžete užívat jeden druhého 😉

cuccinka
30. led 2019

@smigli gratuluji hlavně zdravíčko přeji 😊

tynazezu
30. led 2019

@basice no, vypadá, mě to naposled MUDr tedy neřekla přímo, ale řekla, že jako jsou moznosti 2, buď klasicky nebo císařem, že to se mnou bude konzultovat porodnik přímo v nemocnici, ale že by mi jako prvorodičce porod koncem panevnim nedoporučovala...

yvonneullmann
30. led 2019

@smigli jinak tobe moc moc moc gratuluji. Si me předběhla 🙂))

misak48
30. led 2019

@skretik prasknutím vody začíná ve skutečnosti jen asi 10% porodů. Ta představa, že je to skoro každý pochází z filmů 🙂

misak48
30. led 2019

@smigli obrovská gratulace 🙂

renulkka
30. led 2019

@basice Taky jsem si myslela, že mi dnes řekne, že se to někam hnulo....A ono prd... 😔 Já snad tu třetí budu ještě přenášet 🙈🙄😀 Tak by ty poslíčci mohli aspoň přestat, když už mám ještě kdo ví jak dlouho čekat 😀

renulkka
30. led 2019

@yvonneullmann Ahojky, tak jak je v nemocnici? 😊 A kolik tam je maminek 😀 Taky porodnice praská jako jinde? 😊 Já doufám, že to nebude jak u druhé dcery, to jsem měla poslední volnou postel 😀

skretik
30. led 2019

@smigli no ty voleee,ja myslela,ze v noci je to tam zadara. Ja mam v planu nechat auto na Ladronce a sebehnout to 😅... nebo nechat auto na strahove a vzit Ubera . A jak je? Melas to teda pekny 🙈,ja to takhle mela se synem, od pulnoci a narodil se az 11:21, takze si dovedu predstavit to vycerpani

silwiin
30. led 2019

Tak ja jdu z kontroly, v patek rano mam nastup do porodnice a jde se vyvolavat porod. Mela jsem na vyber zitrek, nebo patek.... i ten zacatek pristiho tydne, ale 1.2. je takovy krasny datum...🙂

plamenak11
30. led 2019

@silwiin proc ti budou vyvolavat tak brzo?

ajdamajda
30. led 2019

Tak vím jako ze se modrá nosí ... ale jako 😂😂 nemusela jsem ji mít

garfa4
30. led 2019

@ajdamajda nene, fakt ti to chytlo modre? 🙂

plamenak11
30. led 2019

rikaji vam na poradnach kolik mate plodovky? zkratka je to afi

skretik
30. led 2019

@plamenak11 rikaji akorat “plodovky ma dost”, tot vse

@renulkka tak to se zitra na tu kontrolu taky bojim 🙈, budu na tom stejne 🙈

yvonneullmann
30. led 2019

@renulkka ahoj. No uz mam vse za sebou veskere ty papiry a kontroly atd. Jsem rovnou na pooperacnim pokoji kde budu do patku. A co sem koukala na nástěnku tak je asi 5pokiju uplne prázdných. Takze v trebici se moc nerodí asi :D

val333
30. led 2019

@plamenak11 mě nikdy nic o plodovce neřekl... Asi by řekl, jen kdyby byl problém... Ale dneska mi kontroloval placentu...

smigli
autor
30. led 2019

@skretik Jj, do sesti to mela zadara, pak 30 kc za 30 min. Odchazela vlastne az kolem poledne, sestry mely frmol, tak me doprovazela jeste do sprchy a tak..

silwiin
30. led 2019

@plamenak11 minuly tyden me pousteli z nemocnice s podezrenim na spatnou vyzivu placenty, po tydnu vahovy prirustek jen 130 g, takze uz je cas mimino vytahnout na svetlo bozi. I ja budu klidnejsi ze je venku a bude pod kontrolou🙂

ajdamajda
30. led 2019
ajdamajda
30. led 2019

Už jsem si i střihla konce 😂😂 hele asi to budu muset vydržet .... nevím co s tím .

ajdamajda
Autor odpověď smazal
ajdamajda
30. led 2019
Strana