icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
30. led 2019

@smigli gratuluju moc moc ❤️❤️❤️,je krasnej!!! Ja jdu zitra na kontrolu,tak treba tam taky zustanu,tak nam drzte misto 😉😜

bombat
30. led 2019

@smigli Gratuluji k Toníčkovi!

skretik
30. led 2019

@basice no ja to mam max do 20.2, ale verim,ze to bude driv

iris92
30. led 2019

@smigli Nadherny chlapecek. Moc gratuluji 🙂🎉

beruska125
30. led 2019

@smigli ten je krásný😍 gratuluji!🙂

michaelarei
30. led 2019

@smigli gratulace k malymu ..moc zdravíčka 😊

plamenak11
30. led 2019

@smigli moc gratuluji 🙂

yvonneullmann
30. led 2019

Tak přijata. Nakonec sem si na prvni dny vzala jejich kosily at mam čistou az zacnou chodit navstevy. A pri procházení oddělení jsem nasla na fotce sveho prvniho syna. 🙂)) celkem jsem se zarazila co tu dela :D

dominika963852
30. led 2019

@yvonneullmann Sexy košilka :D škoda,že u nás košile nenabízejí,raději bych špinila jejich . A odpočívej, když můžeš 😉
To je vážně tvůj syn?

tynazezu
30. led 2019

@smigli obrovská gratulace, Toníček je krásný, hodně zdraví 🍀❤️

yvonneullmann
30. led 2019

@dominika963852 Jj pred 5ti lety. Tady v trebici u fotografky sem delala newborn fotky a ejhle. On je i v porodnici :D :D koukala jsem jak puk :D no kosilka je tak sexy ze bych ji chtela snad dvakrat domu :D :D Lezim a odpocivam. Jen tam myslenky jsou nekde jinde. Cekam az prijdou co dal se bude dít :D

skretik
30. led 2019

@yvonneullmann a jak Ti je? Ten kasel uz lepsi?

dominika963852
30. led 2019

@yvonneullmann No teda,a takhle bez tvého vědomí ji tam dali . Ale je moc pěkná .
To chápu. Lehce se radí, když se nás to netýká 😉 .

garfa4
30. led 2019

@smigli obrovska gratulace a preji hodne zdravicka 🙂

seveneye
30. led 2019

@smigli gratulace a hodne zdravicka obema😍

jednaholkaa
30. led 2019

@yvonneullmann Super, ze davaji kosile nahodou. A fotka zverejnena bez svoleni? To se smi? 🙂)

jednaholkaa
30. led 2019

@smigli Gratuluju, krasny chlapecek a tobe to moc slusi!

seveneye
30. led 2019

@yvonneullmann snad ti to tam bude utikat,co trosku dospat tu nervozni noc?

jednaholkaa
30. led 2019

@plamenak11 No lepsi zustat doma v teple, to bych na tvem miste udelala. Ja musim vencit psa.. ale jako silene jsem se nabalila a budu jinak pod perinou.

jednaholkaa
30. led 2019

@andelka Jak se mate? Uz jste doma nebo jeste v porodnici? 🙂

basice
30. led 2019

@smigli moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka 😘. Malý je krásný a ty vypadáš skvěle po tom porodu 😉.

Teda holky, tady se teď rodí jak na běžícím páse. Každý den nové mimjn

basice
30. led 2019

@skretik neboj, určitě to bude dřív než já 😀

jenssy
30. led 2019

@smigli je nádherný, moc gratuluju 😍

tynazezu
30. led 2019

@basice Ahojda, jak jsi mam tom vubec ty? Vypadalo, že se neco chystá a teď nic? Kdy jdeš na kontrolu? Ja jdu zitra, budou mi delat stěr na streptokoka a už mě zřejmě budou posílat do Ústí. Malej se stále neotočil, tak asi budeme domlouvat sekci...

dominika963852
30. led 2019

Teda musím říct, že už druhý den mi prcek v břichu vyvádí psí kusy, až je mi to nepříjemný. Dloube do čípku...se divím, že si ten bazének ještě nevypustil. 🙄

val333
30. led 2019

Holky, tak hlásím z kontroly ... Pořád zavřená branka, ale nepravidelné kontrakce po 6-9 minutách... Takže sexík asi trošku zabral 😂 tak teď už jen čekat... Sedím v kavárně a koukám přes okno na manžela, který lyžuje 😀

plamenak11
30. led 2019

@jednaholkaa asi lepsi byt doma ale nam to s malou doma tak pomalu utika ze hledam cim se zabavit ale vcera me to tak zmohlo ta vychazka ze asi zas dlouho nikam nepujdu 😁
@andelka ty si s balonkem nacvicila nakonec tech 27 nebo vic?

val333
30. led 2019

@plamenak11 já mám zatím nacvičení 23 cm 😉 ale teda dost u toho spinim 🤔

plamenak11
30. led 2019

@val333 to ja nespinim ani s prvni jsem nespinila a mam ted 27, dneska bych chtela 28 dat ale taky je to uz napodruhy tak to jde lip s prvni mi to trvalo dyl, rada bych aby to tam dole treba uvolnilo a prispelo k drivejsimu porodu ale vliv na to to asi nema ☹

val333
30. led 2019

@plamenak11 tyjo, to si myslím, že asi nemá... S tou brankou pohnou jen kontrakce... Ale ty můžeš popohnat tím sexem 😀

Strana