Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@smigli ten je krásný😍 gratuluji!🙂
@smigli gratulace k malymu ..moc zdravíčka 😊
@smigli moc gratuluji 🙂
@yvonneullmann Sexy košilka :D škoda,že u nás košile nenabízejí,raději bych špinila jejich . A odpočívej, když můžeš 😉
To je vážně tvůj syn?
@dominika963852 Jj pred 5ti lety. Tady v trebici u fotografky sem delala newborn fotky a ejhle. On je i v porodnici :D :D koukala jsem jak puk :D no kosilka je tak sexy ze bych ji chtela snad dvakrat domu :D :D Lezim a odpocivam. Jen tam myslenky jsou nekde jinde. Cekam az prijdou co dal se bude dít :D
@yvonneullmann a jak Ti je? Ten kasel uz lepsi?
@yvonneullmann No teda,a takhle bez tvého vědomí ji tam dali . Ale je moc pěkná .
To chápu. Lehce se radí, když se nás to netýká 😉 .
@yvonneullmann Super, ze davaji kosile nahodou. A fotka zverejnena bez svoleni? To se smi? 🙂)
@smigli Gratuluju, krasny chlapecek a tobe to moc slusi!
@yvonneullmann snad ti to tam bude utikat,co trosku dospat tu nervozni noc?
@plamenak11 No lepsi zustat doma v teple, to bych na tvem miste udelala. Ja musim vencit psa.. ale jako silene jsem se nabalila a budu jinak pod perinou.
@andelka Jak se mate? Uz jste doma nebo jeste v porodnici? 🙂
Teda musím říct, že už druhý den mi prcek v břichu vyvádí psí kusy, až je mi to nepříjemný. Dloube do čípku...se divím, že si ten bazének ještě nevypustil. 🙄
Holky, tak hlásím z kontroly ... Pořád zavřená branka, ale nepravidelné kontrakce po 6-9 minutách... Takže sexík asi trošku zabral 😂 tak teď už jen čekat... Sedím v kavárně a koukám přes okno na manžela, který lyžuje 😀
@jednaholkaa asi lepsi byt doma ale nam to s malou doma tak pomalu utika ze hledam cim se zabavit ale vcera me to tak zmohlo ta vychazka ze asi zas dlouho nikam nepujdu 😁
@andelka ty si s balonkem nacvicila nakonec tech 27 nebo vic?
@plamenak11 já mám zatím nacvičení 23 cm 😉 ale teda dost u toho spinim 🤔
@val333 to ja nespinim ani s prvni jsem nespinila a mam ted 27, dneska bych chtela 28 dat ale taky je to uz napodruhy tak to jde lip s prvni mi to trvalo dyl, rada bych aby to tam dole treba uvolnilo a prispelo k drivejsimu porodu ale vliv na to to asi nema ☹
@plamenak11 tyjo, to si myslím, že asi nemá... S tou brankou pohnou jen kontrakce... Ale ty můžeš popohnat tím sexem 😀

@smigli gratuluju moc moc ❤️❤️❤️,je krasnej!!! Ja jdu zitra na kontrolu,tak treba tam taky zustanu,tak nam drzte misto 😉😜