icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jednaholkaa
30. led 2019

@val333
@plamenak11 Holky, vy jste sikulky s tim anibalem!!! Podle me 20 neco muze klidne stacit 🙂 Me by stacilo pro klid duse tech 25 cm. Ja se ke cviceni vratila vcera po tydeni pauze kvuli tomu krvaceni. Premyslim, ze budu cvicit treba dvakrat denne abych za tech cca 14 dni se dostala alespon na tech 25, pac se vubec neposouvam. Tak uvidime co stihnu. TP 17.2. to by se neco jeste nacvicit dalo..

val333
30. led 2019

@jednaholkaa to máš čas... To určitě nacvičit 😉 já už moc nebudu... Krvácím u toho dost... Sice to asi nic neznamená... Ale je to nepříjemné... Budu doufat, že těch 23-24 bude stačit 😊

plamenak11
30. led 2019

@jednaholkaa urcite stohnes nacvicit a telo si to panatuje i po pauze delsi s prvni jsem tyden pred pirodem necvicila az den pred porodem pak a dala jsem tech 30,5 max ted jsem cvicila po 4 dnech a o 1cm jsem dala vic.. takze to pujde 😉

plamenak11
30. led 2019

jinak k ty plodovce mne rikaj i cisla a v pondeli myslim rekla afi 5 dva tydny pred jsem mela 13 coz jsem nasla ze odpovidalo tydnum ale kolik by melo byt bliz pred porodem uz jsem nenasla jen ze postupne ubyva.. 🤷🏻‍♀️ a rikam si zda 5 neni uz nejak malo sice rrkla ze to je ok ake zkoumam zda se neblizi porod protoze zas tolik to taky neni 😁 uz zkoumam kde co..🙈

skretik
30. led 2019

@plamenak11 to ses na tom jako ja 😅,kazdy novy “priznak” hned googlim a nic z toho, dneska bych se vsadila,ze se mi to blizi,ale uvidis,ze tu budu brecet jeste pristi tyden 😅😅😅

skretik
30. led 2019

@smigli tak to je masakr, tak je to segra vid 😍, pochybuju,ze ten muj by tam se mnou takhle dlouho byl a pomahal... ten by utekl se prospat 😅. No uvidime

plamenak11
30. led 2019

@skretik presne 😂 i podbrisek me trochu bolel ale ted zas nic

smigli
autor
30. led 2019

@skretik Tak segra si chvili pred obedem taky chrupla. Ja ne, adrenalin vysoko a spat nejde. Uz jsem na pokoji s miminem. Krasne spinka. Zatim, tuk tuk!! Jinak ten muj by tam nevydrzel ani prvni dve hodiny, natoz porod. Ten by se fakt podelal. :D

skretik
30. led 2019

@smigli a na cos volala tchyni vlastne,kdyz chlap nebyl s tebou? A jinak je Ti dobre?

skretik
30. led 2019

@plamenak11 ty mas jeste cas ne,teda tosicku 😅

smigli
autor
30. led 2019

@skretik Ten me tam musel odvezt. Segra jela odjinud. Musim rict, ze zasite natrzeni zatim snasim lip nez ten nastrih minule. V ramci moznosti dobry. Mam pocit, ze mi nefunguje mocovej sverac a predpokladam, ze zavinovani delohy bude jeste horsi.. jako vis co. Samy lepsi veci. :D

plamenak11
30. led 2019

@skretik oproti tobe ano 😂 ale tentokrat prenaset nechci a prijde mi ze mam teda bolesti driv nez s prvni a jsem vic pripravena i dole ale to taky nic neznamena 🙂

arielka222
30. led 2019

@smigli mooc gratuluji k miminku ❤ jojo ještě jo, domů půjdeme beztak až v pátek.

smigli
autor
30. led 2019

@arielka222 Jakto takhle dlouho? Myslela jsem, ze nas vylifrujou brzo, kdyz nemaji mista.. Nelezime vedle sebe? :D

skretik
30. led 2019

@smigli jojo dik za uklidneni 😅😉, ale me neodradis,uz i tak se tesim az to budu mit za sebou 😉
Kdybyste s @arielka222 potrebovaly neco prinest,zitra od pul2 jsem tam na kontrole 😉

smigli
autor
30. led 2019

@skretik Neni potreba, kozy, plinky a vlozky tu jsou. :D Vidis, ja na tu dnesni kontrolu uz nedosla. :D

seveneye
30. led 2019

Tak ja uz stihla i naplanovat sporeni pro prcka a refinancovat s poradkyni to svoje,vymenu karty v bance, takze ted uz muzu jit klidne rodit😋 dneska mi ten spodek dava zabrat mam nejaky boleni a rano prujem,kdo zde psal o tom ze to cisteni je pred typicky?ze by ajdamajda?

seveneye
30. led 2019

@smigli vsak dneska jsi mela myslim pred i po vykonu kontrolu radnou i tak ne???ted sup sup zahojit a pak da-li buh az v sestinedeli,ja se teda tesim nadmiru az bude od toho vystavovani podvozku zase pokoj,mozna jsem divna ale to uz radeji chodim asi i k zubari nez na gyndu....

val333
30. led 2019

@seveneye tak to já mám tak úžasného doktora, že se tam vždycky vyloženě těším 😀 až pokecáme a tak...

ajdamajda
30. led 2019

@seveneye já no... spis jsem měla střevní virozu .

Teď nic nenasvědčuje porodu . Maximálně bolest v krizi ... jsem taková otrávena

yvonneullmann
30. led 2019

Tak natacime monitor pak hodim sprchu a snad do 20hod usnu abych se dneska vyspala. Anesteziolog mi predepsal neco na spaní. Tak Uvidime. Holky myslete na me rano. V 7:15 jdu na sal. Mam strach jak nevim co.

seveneye
30. led 2019

@yvonneullmann mysli na to,ze uz se ti to krati,zitra budes mit malyho u sebe a snad uz se bude resit i to tvoje prdly zebro...

misak48
30. led 2019

@yvonneullmann moc držím palce 🙂 už budeš mít brzy prdolku u sebe, bude to stát za to 🙂
My byly s malou dnes prvně venku s kočárkem a bylo to moc fajn 🙂

basice
30. led 2019

@yvonneullmann taky na tebe budu myslet ať to s a prďolkou dobře zvládnete a pak se nám určitě ozvi až budeš moct!

garfa4
30. led 2019

@yvonneullmann drzim palce, vse urcite dobre dopadne a za chvili uz to sve slunicko uvidis 🙂

jednaholkaa
30. led 2019

@misak48 Super 🙂 Budes ji nosit obcas i v tom satku?

val333
30. led 2019

@yvonneullmann taky na tebe budu myslet 😊 držím palečky... Všechno dobře dopadne a už budeš mít miminko 👶 juchuuu ❤️

arielka222
30. led 2019

@smigli no 3-4 dny říkali. Je to vopruz, šla bych už teď 😂 a kde lezis? Já sem myslím šestinedělí 1

smigli
autor
30. led 2019

@arielka222 Taky jednicka, prvni pokoj. Ale ja bych te stejnak nepoznala. :D

dominika963852
30. led 2019

@yvonneullmann taky na tebe myslím 😉 hezky se vyspi.

Strana