Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Tak výroční stránku jsem prosvihla, v mezičase viděla diskusi co na přes 1300str., ale už z r.2011, to se nepočítá!🤣
Jinak naše mladatko bylo dosud naprosto učebnicově tabulkové, takže si říkám, že tím pádem by měl dodržet i termín - 3.2., tedy zabiram! 😉🤣😁
@misak48 Ten uvaz vypada super! Taky budu delat tenhle..ucili jsme se ho na kurzu. Ty jo, tak super, ze to pouzivate..
@renulkka To zni hrozne, ty fakt nemas chvili klid..
@bombat tyjo tak to je ale super 🙂 aspoň tě pak nebude trápit shazování 🙂 já jsem ráda, že to dopadlo jak to dopadlo. Celou dobu to vypadalo, že zůstanu někde kolem těch 3-4 kol plus, jenže pak jsem začala otékat a váha šla nahoru. To je jediné, co mě teď trápí. Že se mi neztratily ty otoky. Jinak je všechno super, malá je hodnoucka, krásně se doma zajizdime... Tak snad se to tělo nějak taky srovná 🙂
Ahoj. Pro me uz asi dobre rano. Leky na spaní asi moc nefunguji. Jsem bdela a čumím do stropu. Jeste 4 hodiny. :/ nervy jsk v kýblu. Uz az je Danik tady.
@yvonneullmann ja ted prisla z prace, ale samyma nervama asi taky nezamhourim oka az do patku. Co mas za prasky na spani, ze bych pro jistotu taky jeden zobla...
Jo mela jsem dneska fakt zabavny den, domluvila jsem si pediatra, tak tam dnes volam jak se veci maji, ze se bude vyvolavat mimino driv... a predstavte si ze mi rekli, ze takove deti teda nene a ze nas pak nevezmou!!! A pak to zacli svadet na to ze maji moc pacientu a kdesi cosi...
Takze jsem jeste dneska shanela novyho pediatra. To je super, ze? 🤔🙄 ale nakonec jsem nasla, a navic blizko od prace. Tak tovlastne jeste dopadlo docela dobre🙂
@silwiin dali me nejaky v nemocnici. Tady tusim davaji vzdy diazepan. Nerikali co to je přesně. :/ jen mam silenou žízeň a nemuzu se uz asi napit :/ achjo
@yvonneullmann Neboj vše bude v pořádku. Nervy jsou potvory, ale za chvilku už budeš mít uzliček v náručí 😊 máš plánovanou sekcí při plné narkoze? Nebo tam budeš mít muže? Za chvíli tě stejně vzbudí a začnou chystat na zákrok. Já nakrmila jedno dítě po hodině uspavani jsem si dovolila usnout a z pokojíku řev druhého, které tam učím spavat. No jako zombie budu vypadat taky 🙈😁
@silwiin no to musi byt s prominutím blbec. Asi k tomu vyvolání driv a porodu je duvod ne?? To je jak kdyby mi doktorka rekla po porodu ze se ji nelibi 38tt a ze sk mam najit nekohi jinehi. Achjo. Co to je za stat toto. Tak jeste zes sehnala.
@yvonneullmann a vyplachnout aspon usta vodou by neslo? Bez piti...
No tak s praskama mam teda smulu, no, ty co mam doma na predpis brat nebudu, a ve spitale uz spat nestihnu. Az potom, a to uz bude jedno ktery bych si zobla. Tak holt se budu muset spolehnout na medunkovy caj... nebo se smirim s tim, ze budu nevyspala. Mam oci jak tenisaky...
A ano, duvody jsou, navic ted uz je to brane jako komplet donosene miminko, tak nemam tuseni co jim to vlezlo do hlavy. Taky jsem se divala ze spousta doktoru nechce brat deti po ambulantnim porodu...
@kleninka ahoj. Jj plánována SC v plné. Ja mam z Lumbalky na jednu stranu silenou paniku a ted by pry ani nesla Diky tomu nervu skripnutymu. Nevim proc. Ale jsem rada. Prvniho sem rodila stejne. 🙂) tady jsou okolo miminka zlaty. Neslysim ani jedno. Ale jak se znam. Az bude Danik se mnou tak mi vrati to stresovani se posledni měsíce z jeho tatou nervy a hádani ze budu koukat. ;)
@silwiin a kdy jdes do nemocnice ??? Treba by zrovna tobe klidne zabral. Ja jsem nervak ze preperu veškerý látky. :D doufam ze narkoze bude dostatečná. 🙂 pusa vyplachnout ani ano. Ale Ja citim jak mam sucho vsude kde to jde. Rano v 6 akorad budu moct dvouma doušky zapít nejake 3leky přes operaci.
@kleninka taky jsemnastesti nasla, chodi i domu, porad na telefonu... ja jsemsi oredtim vybrala doktorku, ke ktere jsme chodivali jako decka s brachou... a oni tohle... system zdravotnictvi v cr je priserny. A to ho pry mame jako jeden z nejlepsich... nechci videt jak to vypada jinde.
@yvonneullmann mam prijit v patek v 7:00 na prijem, cca v osm uz budu cekat na vyvolavaci tabletky a pak uvidime, co se bude dit, jestli se to samo rozjede. Snad jo, nerada bych celej den trpela bolesti a pak zjistila, ze to nejde a bude to cisarem:(
@silwiin budu držet palce. 🖤🖤
@yvonneullmann to ja tobe taky🙂 uz to mas za chvilinku🙂
@silwiin za chvilinku ktera je nekonečna.

@renulkka obavam se,ze jako prevence uz ted nepomuze nic,jedine cekat a doufat 😏. Drzte se!!! Ja jsem ted v pondeli byla u kamosky a kdyz jsem tam prisla,tak mi teprv rekla,ze ma krece v brise 🙈,ale ze asi neco blbyho smedla... rano mi psala,ze blila a mela prujem celou noc 🙈,tak se taky modlim