Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Ja mam na pokoji spoludydlici nervacka. Takze jsme moc nespaly ani na dnesek. Decka se tak nejak stridali v brekotu. Tak ja se vyspala aspon od deviti do pulnoci. A dostala jsem vynadano, ze jsem nechala prcka dlouho spat, bez probuzeni na prilozeni. :D Tyjo, ho nebudu budit, mliko jeste nemam a chtela jsem se zkusit vyspat..
@val333 Jo máš čekat, takže špunt zpátky😀 Škoda,já už myslela,že se ti to rozjede 😉
@smigli Ty jo, to zni jako pekna buzerace. No uz se tesim do porodnice 🙂 Hlavne az me budou budit cizi deti 🙂) Ja dneska taky nespala kvuli sileny ryme, nastesti me zachranili homeopatika, uz jsem nemohla ani dejchat, natoz spat.
Neuvažujete odchod dřív? Pokud nemá nikdo komplikace tak spát můžete s miminkem doma. Mleko se spustí doma a mimco bude pribirat.
@smigli To je strašný proč by si ho mněla budit, jsou strašný v těch nemocnicích.
@ajdamajda Presně tak souhlasím s tebou pokud nikdo nemá kompilkace,nač se tam stresovat personálnem a nevyspaním a ješte tou ich buzerací i když oni jsou tam pro nás a ne opačne :( doma je doma...
Já určite jedu drív domů o tom nejsou pochyby a u nás už v porodnici zakázali náštevy tuším od dnes ..a to by tam nemohl být ani manžel ..
@smigli hele já sem na pokoji 4. Spolulezici malej brečel nonstop od 9-3 hodiny ráno. Takže sem taky moc nespala a přemýšlím ze jim řekni ze už chci domu. Jinak včera říkala dětská sestra ze máme přes den přikládat co 2 hodiny a v noci když mi tvrde spi tak ho klidně nechat ale max 5 hodin
@yvonneullmann Už to bude za tebou no věrím ,že nervy a stres pracují a čas neutíka ...
@michaelarei Manžel by tam být určitě mohl 😉 koukni na tento článek: https://verajedlickova.cz/2018/02/20/zakaz-navs...
@jessulka Ahoj kočko, jakpak se máte? 🙂 Co vůbec holky na Terezku a M? 😉 Myslím na vás. A jak se cítíš ty?
@dominika963852 jj spravne taky myslim na jess jak to vse zvladaji a taky na andelku, zatim se holky neozvaly,tak snad vse ok!😚
@dominika963852 no to doufam, dneska jdu na monitor a kontrolu a teoreticky se domluvit,kdy by to mohlo vypuknout,ale bojim se zklamani,respektive cekam,ze mi rekne “sorry musime celat,nic se dole nedeje” 🙈🙈🙈
@skretik Tak držím palce,ať se něco chystá 😉 .
Já mám ofiko termín 9.2 a doktorka mi napsala kontrolu ještě na 11.2, tak sestřička hledá na kolikátou mě šoupne (mají věčně natřískáno) ..tak jí povídám, to je jedno, já už stejně budu mít po porodu tak nedorazím 🙏😂
@dominika963852 no ja mam ofiko termin 8.2,takze mam taky vlastne jeste cas,ale psychicky uz to proste nedavam... navic porad,uz od nedele ,mame uplne tichou domacnost a to me taky nervuje... nedovedu si prestavit jak mu volam,ze rodim at prijede 🙈🙈🙈.
A do te doby uz nejdes na kontrolu?
@skretik
Psychika je mocná, ještě když se to tu tak rozrodilo 👶 , taky už bych to chtěla mít za sebou.
Ajaj, tak to mě mrzí. Tak do porodu se nějak usmíříte ne? 😉
Mám monitor na pondělí, ale v nemocnici, protože moje dr má dovču a tam mě nikdo prohlížet bohužel nebude :-/ . Aspoň se konečně zaregistruju do porodnice, je nejvyšší čas :D
@yvonneullmann jeeee gratuluju,tak uz to mas za sebou ❤️, je krasnej 😍, jak Ti je?
@yvonneullmann Gratulujiiii 🎉 moooc. Hodně zdravíčka oběma 😉 .
@dominika963852 tak aspon na monitor,vid?! Jo to ma asi taky velky vliv,jak se to tu rozrodilo,ale vsem to preju a jsem hrozne moc rada,ze jde vsechno “hladce” . No nemyslim si, ze se do porodu usmirime,buh vi jestli se vubec kdy usmirime... no to je jedno
@yvonneullmann Gratulace! At jste oba zdravi!
@skretik Jo až takhle, jéj to je na prd, ale snad jo <3 .
Tak pak dej vědět, jak ti ta kontrola dopadla .
Aspoň něco, přesně tak 🙂 .
@yvonneullmann jeee, malej je kouzelnej, moc gratuluju 😍 jak je po sekci?

@silwiin Teda to máš náročné 🙁 Já měla první sekci tu poloviční narkozu, ale hlavně skrz muže a první kontakt s malou. Teď jsem ráda, za klasický porod. Tobě se malý neotocil? Nebo proč sekce?
Nervy jsou potvory to znám. Dcera ne a ne usnout a držím se, abych na ni nebyla protivná 🙈 prsa už jsou napnuty to bude ta chvilku vzhůru druhý stravnik - zabte mě 😁
@silwiin no jednání opravdu na úrovni q co vy ti řekly, kdybys jim volala až při odchodu z porodnice - to by mě skutečně zajímalo. Je to děs všude.