Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@yvonneullmann Gratulace velika 🙂👍
Zlobil jsem svou maminku,
Vrtěl se a kopal,
Pak náhle za vteřinku,
Na svět jsem se koukal.
"Zima, světlo, já chci zpět,"
Řvu jak malý ďáblík,
Mám prý smůlu, tak jsem tady,
Malý rebel - Daník.
Narodil jsem se v 7:42
Vážím 3500g a měřím 49 Cm
@evelinkaw jj děkuji moc u porodu vím ,ale pak jsem se obávala a taky určite se s nima bude trěba dohadovat :(
@yvonneullmann Gratulace je krásnej .. ted jen už aby tebě bylo líp a líp ...
@yvonneullmann moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka 😘. Tak jsi to nakonec zvládla a už to máš za sebou. To je dobře! Malý je krásný 😘.
@yvonneullmann super, gratuluji, přeji hlavně zdravíčko 😊
@yvonneullmann moc gratuluji 😍
@yvonneullmann gratulace ke krásnému miminku 🙂
@yvonneullmann gratuluji😍🙂
@dominika963852 9.2. by se mi moc libilo jako termin prvni dcera je 9.7. totiz a je to vikend 😁 ale terminy mam 20. a 24. 😏
@yvonneullmann gratulace!tak jsi to taky vse zvladla a malej je k sezrani🤩
Holky, trochu z jiného soudku... Je možné, že mi ještě nepřišla mateřská, když jsem měla nástup 5.12??... Ekonomky u nás v práci mi tvrdí, že vše vporadku odevzdaly na sociálku...
@plamenak11 Co není,může klidně být 🙂 .
Mě by se líbilo i 13.2 (první syn je 13.8) , ale přenášet se mi vážně nechce :D
@val333 já jsem měla nástup 11.12. A přišla mi už asi 8.1. Ale záleží kdy to poslaly účetní, ČSSZ má prý 30 dni na vyřízení...
@val333 az konecne odrodis nebude cas nekde litat s papirama...ja to schytala ted vse naraz - matrika kvuli prohlaseni prijmeni,nova obcanka,vymena bankovni karty a jeste rusim a zakladam nove sporeni vcetne pak na prcka....no uz jsem celkem rada ze to obihabi mam za sebou.dnes mam max.behavou na wc🙈zase nejaky prujem,ach jooo
@dominika963852 kdyby to vyslo asi bych se zblaznila stestim 😁 ja prvni prenasela 4 dny to by ti vyslo na tvy datum 😁 ale prenaseni mi snad vic utikalo nez cekani na ten termin ale taky mi to jednou stacilo a znovu by to byt nemuselo 🙂
@val333 zkus si na tu sociálku zavolat, že to tam fakt mají. Taky jsem nastupovala na začátku prosince a peníze měla na účtu ještě před 10. lednem (přišly dřív než nemocenská). Většinou sociálka bývá rychlá i když mají náhlou tu dobu na vyřízení a zdržení bývá spíš ze strany zaměstnavatele....
Ja nastoupila 2.1. a taky jeste nic nemam. Ale 10.2. jsem dostala posledni vyplatu z prace, tak do 10. to resit zatim nebudu..
@plamenak11 To věřím :D Já kdybych porodila do pondělí,tak bych taky byla mooc ráda 😂 .
Kdybych si u prvního o vyvolání neřekla, tak se mě tam drží zuby nehty ještě teď :D . To jsem šla 12. na monitor (klasika,nic se nedělo) , tak jsem poprosila dr jestli by nešlo vyvolat, že manžel jede za pár dní pryč a já bych ho ráda měla u porodu. Tak dr zavolala primáři a ten to povolil. Tak mi řekla,přijdte druhý den na 7 ráno a jdeme na to :D Jako cooo,já zítra budu rodit,no mazec :D :D
Teď bych chtěla zažít,jaký to je když sama prdne voda,nebo začnou kontrakce a hurá do porodnice 😅
@yvonneullmann moc gratuluji je krásný 😊
@val333 zavolej si tam oni ti řeknou zda tam vše evidují.
@jednaholkaa Tak peníze za leden budeš mít až v únoru. To je jisté.
Já nastoupila 28.12 a papíry zaevidovany 9.1 apeníze jsem dostala 20.1 a to je Brno. Ne de to může být na delší dobu.
@jednaholkaa Já taky nastoupila 2.1 . Mě vypláci tchýně, takže vím, že mi to poslat může až začátkem února.
@beruska125
@seveneye
@seveneye děkuji za komentáře 😉 tak jsem tam volala a v pondělí by mi to mělo přijít, že to zrovna poslali... Ale dali si teda načas!!!
@val333 Mně materská přijela za 2 dni v prosinci někdy kolem 16 ledna,můžeš tam skusim zavolat
@yvonneullmann gratulace k Danikovi a preji hodne zdravicka 🙂

@yvonneullmann Moc gratuluju! ❤️😍 Malý je krásný 😊 Ať je ti brzy dobře a třeba se tam ještě potkáme, než půjdete domů 😀 i když tomu moc nevěřím 😏 A říkám si, ať teď radši ven ještě nechodí, když se u nás honí ty nemoci 😞😢🙏