Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Tak já dnes také poprvé ozvy a vše v pořádku. Příští týden poradna a pak se uvidí 😉. Ale myslím, že zatím to na porod nevypadá.
Tak jsem dneska trénovala s aniballem a zase jsem dost krvácela!! 😤😭 Já se z toho zblázním... Nwma někdo podobnou zkušenost?
Holky, tak já dnes na poradně nic moc :( dle UZ se doktorce zdá mimi cca o 2 tydny menší (36+6 a odhad 2,5kg), tak mi dělali ozvy a ty teda byly v pořádku. Tak mě pro jistotu poslali do nemocnice na průtoky, jestli je dobře zásobená placenta. MUDr taky teda říkala, že jak je koncem pánevním, tak to měření je dost nepřesné, že může být klidně pul kila rozdíl. Aby toho nebylo málo, mám dost otoky a dnes vysoký tlak (prý hraniční), tak mi napsala magnezium. Samozřejmě upozorňovali na preeklampsii. Tak mám hlavu v pejru, ach jo :(
@val333 A kam se to vola? Ja nemam jiste, jestli materskou dostanu, cekam na papir s rozhodnutim. V praci odevzdano pred vanoci, ale myslim, ze to poslali az v lednu a dopis doma stale nemam. A zed nevim, jestli zacit vyrizovat rodicak (kolik je na to casu, kdyby mi tu materskou neuznali?) nebo co vlastne bude.
Ahojky holky, jak jste tu řešili ty datumy, kdo si jaký zamlouvá 😀 Já bych nejradši rodila v sobotu, líbí se mi 2.2. 😊😂 Ale určo ten den neporodíme... Vnitřně tak nějaké cítím, že budu rodit až 14.2. (den před termínem) 🙂 Jak já bych už to ráda měla za sebou a miminko u sebe 😍
@val333 a je to spis spineni nebo cista krev?ja ti nevim kdyby sis to tam nejak echt podrazdila tak to asi citis,ze to neni ono...pisou,ze to nema byt bolestive.nemuzes mit neco jako prekrvenou sliznici?ja jsem napr. jeste porad hodne naredena po uzivani toho aspyrinu,pri poslednich odberech krve me dvakrat prelepovaly,jsem to nemohla zastavit...
@seveneye no když vytlačují ten balónek, tak to není bůhví jak bolestivé... Jen trošičku ten tlak, takže si myslím, že poranění to není... Ale dneska ze mě vyloženě asi půl minuty kapala po kapkách krev... Ale fakt jen tak půl minuty a už nic... Tak teď nwm jestli pokračovat nebo ne. 😐 Mám pocit, že bych zvládla víc...
@tynazezu dnes jsem měla jen ozvy, takže to mě dělala jen sestřička a u doktora jsem ani nebyla. Jinak váhový odhad jsem měla naposledy ve 30 tt a od té doby ho doktor nedělal a myslím, že už ani dělat nebude. Ještě k tomu tlaku. Já měla při minulé kontrole tlak 137/83, sestřičce se zdál vyšší,tak mě ho raději měřila 3x a postupně klesal. Doktor na to nic neříkal, ale byla jsem z toho také dost nesvá, protože vždy předtím jsem měla tlak spíš nižší. Dnes jsem si ho nechala od sestřičky raději přeměnit a měla jsem 110/90, ale byla jsem dost nervózní,tak si myslím, že proto ten spodní je vyšší. Říkala, že prý dobrý. A kolik jsi měla tlak ty?
@dominika963852 Aha, diky. To jsem si myslela. Taky reknu tchyni at mi neco posle 🙂) Hlavne jsem zvedava kolik ta PPM bude ;/
@val333 Tak to asi poraneni nebude ne jestli te to vylozene neboli? Mozna jenom prokrveny cipek? Jestli dal cvicit nebo ne teda ti neporadim.. Jako ja uz se muzu smirovat s nastrihem asi 🙂 Me se ta pipina proste nehne. Ted jsem cvicila dva dny a zadny progres, mam pocit, ze ten metr ma snad jenom jedno cislo 🙂)
@val333 pokud se to krvaceni pak zase zastavi tak bych asi osobne cvicila dalsi dny dal,ale uz bych to moc na zvysovani nehrotila,navic uz jdes snad do finale ne😃vubec kolik jsi teda nacvicila?ja ze sebe vypotim zatim kolem 20cm ale nekdy je to boj uvolnit se a vubec nevim zda u toho dycham spravne,hold budu nervozni prvorodicka...
@jednaholkaa Já mám za to, že PPM je 70% z platu, ale nechci šířit bludy .
@dominika963852 Jo, s tim tak nejak pocitam, tak uvidime..
@dominika963852 me by se prvni taky drzela jeste dlouho ale rekla jsem si teda jen o hamiltona a pak uz mela kontrakce a doted nevim kdy mi praskla voda😁 asi az pri tlaceni tezko rict 😂
@jednaholkaa
@seveneye nejvíc jsem nacvičila 23,5 víc ani ťuk 😐
@dominika963852 jjj
Tak už i u nás je zákaz návštěv 😤
@yvonneullmann sluší vám to. A jak se cítíš?
@val333 ach jo, to ani nestraš 🤔. Toho se bojím, že zrovna budu rodit a v porodnici bude zákaz návštěv 😔
Já jsem 38+5 dle IUI z kliniky a dle Pm je to 38+0 . Ze screeningu nemam termín neb jsme nebyla

Tak ja dnes uz taky po kontrole. Ozvy v poradku, mala je stale napasovana hodne nizko v panvi, ale ja jsem totalne zavrena. Holt mam termin az 14.2., takze u nas to na drivejsi porod nevypada....