Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Holky, tak já furt nic 😤😂 ale teď jsme to trošku prostouchli, Zaplo jsme si Davis Cup a popíjím k tomu svářeček 🙂
@jednaholkaa k nicemu to neni jen tam vidi naky cislo ty plodovky jako kolik ji a podle toho vi zda ji je hodne, malo, akorat, ja mela na zacatku 37tt 5 tak me zajimalo jestli to rikaji i nekomu z vas ciselne jen pro srovnani, pred porodem klesa a jinak vaha je asi akorat burtika bych se nebala 🙂
@jednaholkaa nenechám te v tom 😂 já u sebe necitim ze bych měla rodit takže pohov
@plamenak11 já měla od 35 tt málo plodovky, ale žádné číslo nikdo neříkal. Ani CS vlastně.
@ajdamajda Tak jo, tak budem jeste chvili tehule 🙂)
@plamenak11 Aha, me nic nerekla. skoda. Jo, taky pak rikala, ze vaha je v poho. Akorat kdyz jsem videla tu steheni kost pres celou obrazovku tak jsem se lekla. Rikam, ta je obrovska ta noha, a ona taky, nooo je 🙂)
@skretik gratuluji😍🙂
@plamenak11
@seveneye
Ja jsem zkousela taky ruzne polohy ale v polosedu je to nejlepsi. Asi jsem proste lina 😂 jinak cvicim 14 dni a jsem na 27, doufam ze tech 30 se nakonec podari 🙏
Jinak s balonkem jsem vždycky cvičila v kleče,ale rodila jsem v polosedě. Tentokrát dokonce i s nohama na koze,minule ne,to je měla jen pokrčené a položené normálně. Ale teď se mi dost klepaly,tak jsem je dala hore,a dobrý,i tlačení. Poslouchala jsem PA,byla taková starší a dokonce se mě ptala zda jsem měla při minulých porodech nástřih. Pak mi tam dole verglovala,no radši jsem měla zavřené oči furt, až než vyklouzl ven celý. Hlavičku při propuštění měl 35 cm, naposledy jak jsem cvičila tak jsem se trhla na 27. Manžel byl v šoku,že nedali přede mě plentu. U jeho ex před 14 lety prý jo. A divil se že malý není od krve vůbec. Tentokrát to šlo fakt dobře,i placenta brzo,v pohodě.
@skretik moc gratuluju 😊
@iris92 podari 🙂 ja mela dvakrat za sebou 27 a dneska mi to nejak slo a dala jsem 28,5, cvicim ne kazdy den tak do pristiho tydne spis behem bych rada tech 30 uz mela a pak jen udrzivat snad to nebudu udrzovat jeste tri a vic tydnu 😁
@andelka je tak to je skoro jako muj prvni porod nacviceno jsem mela 30,5 mala 34 a taky jsem si dala radeji nohy na kozu a mela zavreny oci nez mala byla venku 😁 a byla temer cista ani od mazku moc nebyla apgar mela 10 10 10, no nadherny porod plentu dali az pri placente a taky byla hned, moc bych si prala znova takovy porod 🙂
@plamenak11 To jsi dobra. Treba se to tim trosku postouchne a bude driv 😉
@iris92 hlavne kdyz cvicim a uz na velkym obvodu tak sebou zacne mlit a to je strasny 😁 rikam vzdy jeste vydrz chvili, to se mi pak blbe cvici, tak snad ji nelochtam na hlave 😂
@plamenak11 tyjo, tak teď z vás mám úplný depky! 😀 Já mám nacvičení 23,5 a tím jsem nejspíše skončila...
@val333 nemej depky 🙂 ber to tak ze jsem druhorodicka a to jde vzdy lip 😁 23,5 je moc pekny 😉
@plamenak11 já bych nacvičila asi i víc, cítím, že je tam ještě vůle a nejdu úplně přes velkou bolest...ale ta krev mě děsí. 😐
@skretik To ti dali jenom karticku nee? To vazne uz? Takova rychlovka 🙂 Ze ty sis tam kychla ;) Moc gratuluju!!
@plamenak11 já už jsem teda tímto porodem snů svoji kariéru ukončila. Bylo to krásný. Ale to tlačení teda bolest jako prase,ještě že to člověk zapomene. A trvalo to chvilku. I na mě to šlo dost rychle. Sotva dokapaly atb,tak chvilku na boku,to malý dorotoval,pak mi Pa řekla ať se položím na záda,a kdybych chtěla tlačit že můžu. Už i na tom boku. A pak už šla hlavička a asi na 4-5 zatlačení byl venku. Rodila jsem jen s pa. Ani pediatra tam nebyla.

@plamenak11 To nerikala, k cemu to je? 38tt.