Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@zuzekk gratuluji k Vendelínkovi😍
@zuzekk obrovská gratulace 🙂 malý je nádherný 🙂
@beruska125 a tobě noc držím palce 🙂
@zuzekk moc gratuluji 😍
@zuzekk Gratuluji 🙂
@beruska125 A tobě přeji rychlí porod 🙂
já vám všem tak zááávidím 😀 ale v dobrém 😉 <3
@zuzekk moc gratuluji k Venouškovi a přeji hodně zdravíčka 😘. Krásné datum si vybral 😉.
@beruska125 Tak hodně štěstí a ať je to rychlé 😘. Budeme se těšit na další mimi 😉
@jenssy 18:20 Klarka, 47 cm, 2630 g
Bylo to na konci vostry, malem to mohlo skoncit cisarem, uz jsem byla vyrizena, tri lidi ji tahali ven, ale povedlo se.
Mam malinkou ranku u mocovy hadicky, ale protoze dost krvacela tak dal dr.jeden steh. Po trech hodkach jsem ji dostala na pokoj, nikdo neveril ze jsem pred chvili rodila, jen se mi trosku klepaly jeste nohy... Ale v noci peklicko, nechtela spat, jen brekot, u kojeni jsem hodinu hystericky bulela bolesti a hormonama, ale od 3:00 spinka jsk andilek az doted...🙂
@silwiin Drobeček. Krásná 🙂 Gratuluujii
Diky, jsem z ni strasne namekko ❤️
@yvonneullmann Teda máš to hodně náročné. Hlavně ať je už jen lépe. S tim kašlem si to pamatuji je to děs a stejně tak, když jsi šitá dole. Nemůžou ti dát něco na utlumení. Aspoň na noc. Ovšem sekce je mnohem horší.
Vyspala ses trochu? A maličký je krásný 😍
@skretik no teda a co se stalo, žes omdlela? Už je vše ok? A jedem steh tiše závidím. Já nestihla vůbec cvičit s aniballem.
@kleninka ja jsem taky necvicila,ani ted,ani u prvniho syna a u obou jen 1mini steh a to jsou oba velci,tenhle ma pry i velkou hlavicku,no me to teda neprijde,jen ji ma uuuplne fialovou 😄. A nevim proc jsem omdlela,nic jsem nejedla a asi vycerpani,nejak to nikdo neresi a to jsem rada. Od te doby dobry
@beruska125 Ať to jde rychle a bez problémů 😊
@silwiin Moc gratuluji 😊 Teda je to princeznicka a ono se to ustalí. Už bude jen lépe.
@skretik teda to se máš. Já u první cvičila a nakonec k ničemu skrz sekci. A teď jsem chtěla začít a začala jsem rodit o 3 týdny dříve 😁🙈 to ať už neomdlis a je dobře.
@silwiin moc gratuluju

@yvonneullmann kolikatou noc kocko nespis a dohanis to trosku pres den alespon?myslim na tebe,snad uz bude den ode dne lip...jinak koukam ze malej ma v puse avent soothie,bez to neslo a jak se vam osvedcil?