icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

basice
2. únor 2019

Uff, tak to je nás tu ještě celkem 😉 i když já mám termín až 22.2. tak tu budu jistě strašit ještě dlouho 😀.

basice
2. únor 2019

@beruska125 gratuluji k Emicce a přeji hodně zdravíčka 😘.

val333
2. únor 2019

@seveneye zatím nebyla, ještě teď ve středu jsem byla u svého doktora, dělá taky ozvy a říkal, že až v případě , že do 5. neporodim, tak mi dal papír, ať se hlásím na kontrolu v porodnici

jenssy
2. únor 2019

Taky jsem stále ještě Kindervajíčko 😁 docela bych nakonec uvítala, kdyby se porod rozjel dřív i před plánovanou sekcí. Nějak si podvedomě myslím, že by moje tělo bylo i lépe nastartované k laktaci apod. A prcek by si řekl sám a nevyndavali ho třeba ještě nepřipraveného, ale budu v den sekce 39+0, tak už to snad nevadí...a nemusela bych tam ležet o den dřív a nestihla bych se stresovat...ale zase by ta sekce byla pak poloakutní až akutní a neplánovaná a nerodila by mě nejspíš moje doktorka ☹ každé má své pro i proti...

jenssy
2. únor 2019

@beruska125 moc gratuluju, má ukázkové míry :-*

yvonneullmann
2. únor 2019

@seveneye je desnej savec Takze Bez neslo. Uspi ho to aby nemusel byt u prsa. A je suprovy.

jednaholkaa
2. únor 2019

Holky, to je sranda s tim slechtenim holcicek 🙂 Tak ta moje se asi taky slechti, ale do terminu jeste 2 tydny. Zatim jediny co me uz stve jsou ty datle 🙂) To uz bych klidne porodila abych je nemusela jist.. dneska rano je mam v palacinkach 🙂

zuzekk
2. únor 2019

@bombat děkuji, jako zlatá! Což o to, to bych neznervózněla, měla jsem dost sama sebe..

plamenak11
2. únor 2019

@beruska125 moc gratuluji 😊

zuzekk
2. únor 2019

@kleninka
@yvonneullmann
@bombat
@seveneye
@beruska125
@misak48
@smigli
@raliska
@plamenak11
@dominika963852
@jenssy
@basice
@ajdamajda
@skretik
Holky, moc děkujeme! V. se narodil v pátek v 10.15, se 3270g a 48cm. Víc napíšu později, na telefonu mi to tu moc nejde..

zuzekk
2. únor 2019

@skretik Vendelinek kouká kolem sebe skoro pořád, výlety na sesternu si vyloženě užívá 😁 anebo šermuje pazourkama. Ale však toho ještě na světě tvůj malej nakouka!

seveneye
2. únor 2019

@val333 aha,ale dela ozvy,to ten muj ne,tak ted to chapu,no ja jsem zvedava co reknou na moje vysledky a dg,porad doufam,ze bude vse ok,akorat porad strasili s temi prutoky a ty mi nikdo podrobneji nekontroloval uz od pulky prosince,tak snad je vse ok.

seveneye
2. únor 2019

@yvonneullmann slysela jsem na nej chvalu od kamaradky tak kdyztak pokud budeme potrebovat tak do nej asi pujdu,provizorka mam zatim jeden nejmensi silikonovy anatomicky suavinex a avent,ale chtela bych zkusit nejlepe bez...chlap se mi smeje uz ted,pry jeste budes rada ze mu mame cim ucpat na chvili pusu😋

zuzekk
2. únor 2019

@jessulka
@garfa4
@cuccinka
@michaelarei
@tynazezu
@jednaholkaa děkujeme ! Mám z něj jen radost, má vše akorát, nic navíc, 24h po porodu krásně saje, komunikuje, prdi.... 😘

zuzekk
2. únor 2019

Těm komu jsem nepopřála se omlouvám, všem novopečeným krasavcum a krasavkynim přeju ničím nerušený start do života! 💞

val333
2. únor 2019

@seveneye tyjo , tak to se divím, že aspoň ty průtoky nezkontrolujou... To fakt musím pochválit svého doktora, že pokaždé co přijdu, tak kontroluje snad úplně všechno... Ale určitě to budeš mít vporadku 😉

iris92
2. únor 2019

Teda, clovek tady pul dne neni a tolik miminek 😍 vsem maminkam preju hodne zdravicka a at vam prckove delaji jenom samou radost 🙂🌷
Ja jsem si vcera konecne vyprosila na manzelovi svarak a... nic 😀 ale byl moc dobrej. Akorat v noci teda pri kazdym otoceni me hrozne bolel podbrisek a trisla a ted zase nic. Budu tu s vami 2v1 asi jeste dlouho 🙂

seveneye
2. únor 2019

@val333 no zbezne se asi mudr.mrkne ale rychlovka,celkove vysetreni tak max 5min. a posledne uz nebyl ani vnitrni utz pac uz rikal ze se to hezky chysta a nerad by me tam sahal...no uvidime.dneska me nejak poboliva podbrisek a opet jakysi vytok,se chystam na aniball,ale moc se mi ani nechce...

garfa4
2. únor 2019

@beruska125 gratulace k princezne 🙂

jessulka
2. únor 2019

@beruska125 Jeee, gratulace k Emicce a hoavne zdravíčko 😘😍

cuccinka
2. únor 2019

Holky, taky už je u vás zakaz návštěv do nemocnice? Brno už od čtvrtka...

val333
2. únor 2019

@cuccinka jj u nás v Opavě taky 😉... Ale to mě osobně nevadí, protože už mi tolik lidí říkalo, že se za náma staví do porodnice, že jsem z toho měla hrůzu... Takže aspoň budu mít klídek na malýho 😊

kleninka
2. únor 2019

@cuccinka No jsem ráda, že jsem to stihla v lednu. Nevím jak je to u Milosrdných, ale obilni trh a Bohunice mají psaný zákaz od 2.2.2019 což je dnes. Bych tam posla hlady 🙈😁 jejich čerstvé pečivo jsem si nechávala až na druhý den a návštěvy mě zásobovaly jídlem 😁😁

cuccinka
2. únor 2019

@kleninka fakt ? Já to četla už ve ctvrtek a mám pocit že i milousi maj zákaz. Tak se budu modlit ať nezacnu rodit teď ale až bude po zákazu 😁

elu001
2. únor 2019

@kleninka
@cuccinka milousi zatím zákaz nemají a myslím si, že pokud by bylo třeba něco donést a lzet věci sestře a ta vám je předá

silwiin
2. únor 2019

@cuccinka v Bohunicich ode dneska, ale ja mam nadstandart a muz za mnou muze. I tu muze spat. A jsem rada ze ostatni lidi neotravuji, to szivani s miminem je tezky, kdyz je prvni.. jeste u toho mit chytry navstevy...

cuccinka
2. únor 2019

@silwiin takže na nadstandart úplně v poho jo ? Kolik to stojí ten nadstandart v Bohunicich? A jak jsi tam spokojena?nějaký rady ? 🙂

cuccinka
2. únor 2019

@silwiin nastesti když přijde někdo na navstevu zamnou, tak jedine pritel, jeho a moje rodiče a to jen když nebudou v práci, takze toho já se naštěstí nebojím 😂

alishaa
2. únor 2019

@zuzekk
@beruska125
@silwiin
Moc gratuluju ke krásným miminkum 😍😍 moc si ty maličký uzivejte☺☺

Strana