Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Já budu muset ráno s dětmi na boby . Dneska jsem byla lina jít . Hlavně jsem objednavala ten nakup a naši neprijeli protože zapadli.
@misak48
@ajdamajda mně malej v porodnici výborně rozkousal bradavky. Doteď to léčím. Při kojení co 2h je to poněkud zdlouhavé. A též ještě neumí pořádně otevřít pusu. Takže při přisátí to bolí jak prase,při kojení už ne. Kojime v sedě i leže,dudlík teda už má. Ono mu to pomáhá při prdění. A kvůli těm bradavkám nemůžu dělat dudlík ze sebe. Obě starší děti měly dudlík občas,jako miminka,později už vůbec. Tak to vidím podobně. Používám ho fakt jako šidítko,když nechci nebo nemůžu dát prso.
Včera u nás bylo teploučko,tak jsme šli ven s kočárkem. Příští týden má být zas zima,tak to se mi moc chtít nebude. Naštěstí kluci mají prázdniny,takže žádné povinnosti. A další týden budou u babičky,protože manžel bude na služebce celý týden a já je asi ještě nezvládnu vozit nebo vodit do školy a být s nima celý den plus kroužky.
@val333 taky mam posledni dny divne zazivani,ale to uz k tomu finale asi patri,balonek trenuju cca 10 dni ale neprehanim,nekdy cvicim jen obden,kazdopadne ty uz mas natrenovano neboj.jinak hlavne mam nulovou naladu,tesila jsem se ze bude vikend a chlap doma ted jsem z toho jak na trni,navic zitra ma jeste dovcu,jedeme na tu kontrolu...
Mě je už od včerejšího večera dost špatně, myslím, že to bude asi kvůli změnám tlaku.
Holky ja mam taky naladu na bode mrazu. Vim, ze to asi neni normalni, ale nejak na me depresivne pusobi to, ze vetsina uz ma odrodino. Vsem to opravdu moc preji, ale mam z porodu velkou obavu a rada uz bych to mela taky za sebou. A nejen tady, ale i kolem me rodi holky s terminem davno po mne (treba na konci unora). A moje psychika dostava zabrat ☹
@garfa4
@val333
Jsem podrazdena jako pri PMS,dokonce jsem ted musela konstatovat,ze i dole mam takove nejake divne pocity.nejradsi bych zalezla nekam do separe a vylezla az bude po vsem... To mam jit tento tyden na ten pohreb,psychicky fakt desny,a mate pravdu povznest se nad ten porod je cim dal tezsi...
A to já jsem třeba ráda ,že nerodim a ještě ať tyden až 2 týdny nerodim. Ještě si chci odpocnout, válet se a nic nedělat.Tezko se vzdavam toho ticha a klidu a valeni se 🤨 ale ten porod 😭 toho se taky hrozně bojím 😢 nejradši bych usla a vzbudila se a malej byl doma v postylce 😂
@seveneye
@val333 ja to porad nejak zvladala, dokud jsme tu byly vsechny nebo drtiva vetsina 2v1. Ale jak se to rozjelo, tak to je fakt napor na psychiku. Ja to tak mam i v jinych oblastech. Treba pri zkouskach, vzdy jsem se hlasila na prvni terminy, abych to mela za sebou mezi prvnima. A kdyz to tak neslo, vic nez ze samotne zkousky mi nicilo nervy to, ze to ostatni maji uspesne za sebou a me to teprve ceka. V tomhle asi nejsem uplne normalni ☹ A jak jsem stale sama doma, tak si to fakt "uzivam" a porad nad tim premyslim ☹
@bombat Já mám depresi, když si uvědomím, že jsem sem jenom "nakukovala" a vy na tom byly podobně, jenom "o maličko" napřed ... a teď už začínáte mít prcky doma. A já nemám ani vyklizené věci, aby byly ty pro maličké kam naskládat ☹. Zatím to mám v igelitkách u postele. Počítá se i tato deprese? 😀
@merope To je fakt nepříjemné, že to nemáš pro miminko nachystané - taky jsem to teda se třetím a čtvrtým zažila, se čtvrtým nás nakonec porod zastihl v provizorním bydlení u mé maminky, protože jsme nestihli zařídit naše nové bydlení - bylo to o fous, ale rodila jsem v provizóriu mezi banánovkami 🙂. Alespoň máš ještě co chystat. V čem je problém - musíš vyklízet skříně a už se na to asi necítíš, viď?
Holky, budte rady, ze mate jeste klidek. 😉 Ono to pak prijde z niceho nic. Ja taky do posledni chvile nevedela, ze to tu noc prijde. Jeste vecer jsem si dala maly pivo a chystala se jit normalne spat.. :D
@garfa4
@val333
Holky neblbněte, budete mít krásná, velká a donošená miminka. Mám vysledováno, že s většími a zralejšími miminky je mnohem snadnější pořízení, mají lepší start do života. Nebojte, dočkáme se. Já jsem teď nakoukla do starých papírů ohledně svých dřívějších těhotenství a vždycky jsem rodila podle menstruace. Jestli to tak bude i tentokrát, posune se mi porod o další týden (termín podle utz mám 13.2. a podle ms 19.2.), taky z toho nejsem nadšená, ale člověk nikdy tak docela neví, co je pro něj dobré. Kolikrát se stane, že si zpětně říkám "ještě že se to neudálo podle toho, co jsem si sama přála a plánovala"... Chci říci - třeba to je z nějakého pro nás neznámého důvodu takto dobře.

@bombat
@dominika963852
@val333
Tak u me odpoledni nedelni siesta,mozna taky nadlouho posledni😚 venku hnus, pradlo vyzehleny, balonek pocvicenej uz rano,tak neni cim se "zabavit"