Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Já po prvním porodu krvácela jak na jatkách, to teď po SC jsem v šoku jak málo toho šlo 🙈
Holky tak už jsem taky v porodníci. V 11 začaly kontrakce, o půl 2 jsme vyrazili tak snad to půjde rychle. Manžela ale poslali ještě domů
@elu001 držím palce😍😉🤗
@elu001 taky držím palce 😉 . Mazec je, ze se mi dnes zdalo, ze další na řadě jsi ty 😂
@kleninka
@dominika963852 Nezapomeňte mi říct, až se vám bude zdát, že rodím nebo že jsem na řadě 😀 .
Ty jo, všichni tu rodí jak na běžícím pase 😂✌️ Já o tom pořad mluvím ze už chci a jak se těším . A nic a nic .
Tak si aspoň přeju ze až to přijde tak ať je porod tak rychlý ze ani nemrknu 😂 protože podvědomě rodim už dobre dva týdny 😂😂😂
Holky, tak malyho si nechají ještě pořád u sebe... Teď má přes žilku danou kapacku s antibiotiky, má v sobě nějakou bakterií z té zakalené vody 🙁
@elu001 tak drzim palce at to mas brzy za sebou 🙂
@bombat Další chci být jáááááá 😀 😀 😂😂
@dominika963852 já klidně ještě počkám 😉. Manžel je teď nějaký nastydlý, tak doufám, že to na mě neprskne. Takže ja klidně ještě těch 14 dní vydržím i když noci jsou krušné 🤔
@basice 14dní je pro mě noční můra :D ale kdo ví no .
ja bych chtela holky v sobotu 😁 nebo do pondeli max dalsi vikend je uz na houby s hlidanim mensi 😁 tak musite rychle porodit at je rada na me 🙂
@plamenak11 Tak to máme stejné plány 😀 akorát vím, že u mě to nevyjde.... Takže klidně můžeš ;)
@ajdamajda
@dominika963852
@basice
@bombat
to uz zbyvame jen my? Nebo jsem zapomnela na nekoho na cekacce 😁
@plamenak11 ja myslim, ze je nas jeste spousta, neboj 😀
@jenssy tak super tak ksem zapomnela teda jeste na dalsi polovinu 😁
@plamenak11 hele už je to pro mě dlouhý 😂 dneska jsem 39+2
@jjituli
@jenny888
@renulkka
@jenssy
@cuccinka
@michaelarei
@tynazezu
@seveneye
@plamenak11
Tady by měla být ta další půlka :D
@plamenak11 neboj,je nas vic...
Holky ja ted slezla z vahy a opet jedu dolu...tak si rikam,jestli budu nakonec mit vubec co rodit😋ale tak tech mych puvodnich poctive nakrmenych 18kg asi jen tak nezmizi ze???

@val333 taky bych se radši zmínila. Nám říkali hlásit, když budeme krvácet víc než při MS.