icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

ajdamajda
6. únor 2019

@seveneye já už na vážení kašlu .
Pro mě bude směrodatné vážení po sestinedeli a pak bych teprve řešila co mi zůstalo . Počítám ze budu mít dole vše .

jjituli
6. únor 2019

@dominika963852 tak doufám,že budu mezi dalšíma 😀 dnes mě čeká koupelna

val333
6. únor 2019

No mě ta vana možná i zabrala... Ale je fakt, že už od rána jsem měla takovou behavku...

renulkka
6. únor 2019

@dominika963852 Holky, další chci být já 😂 I když se čím dál víc bojím, že do třetice budu přenášet 😂 První narozená 38+3, druhá 39+4, tak podle kamarádky teď prý budu rodit 40+5 🙈😂 Dnes jdu na kontrolu a věřím, že dr řekne, že se nic neděje 😀 Dneska jsem 38+5

dominika963852
6. únor 2019

@jjituli
Přála bych nám to všem už 😀 😀
@renulkka

@val333 Na to jsem se tě chtěla zeptat, co nakonec zabralo :D Mě to prostě nic nerozjede.
Termín mám v sobotu, takže jako ještě čaaas :D

plamenak11
6. únor 2019

@dominika963852 super, tak to je nas jeste dost 🙂

beruska125
6. únor 2019

@seveneye ty brďo tak to budeš po porodu štíhlá laň🙂 já v prvních dvou tehotenstvich nabrala cca 20 kg (teď naštěstí trochu min) a vždy jsem měla vše do par měsíců dole😉

jjituli
6. únor 2019

@dominika963852 ano,určitě se všechny dočkáme 😀

seveneye
6. únor 2019

@dominika963852 tak ze by dnes hromadna koupacka?musela bych nekoho ukecat at mi pujci vanu do te pro mladyho se hold nevejdu😋
Holky co mate v planu za program,at cerpam inspiraci,me ceka vysat byt a umyt koupelnu,pak se asi budu nudit...

renulkka
6. únor 2019

@dominika963852
@jjituli Ven musí všechny 😊😀

basice
6. únor 2019

@dominika963852 ty už to máš za pár 😉. U tebe to musí být už každým dnem.

basice
6. únor 2019

@plamenak11 ještě nás tu je celkem dost, jen doufám, že nebudu poslední 🤔. Termín mám 22.2.
@renulkka tak pak dej vědět jak jsi dopadla. Já jdu zítra a taky jsem zvědavá,jak se to tam dole chystá/nechystá. Ale podbřišek mě bolí při každém kroku, stejně tak jako stydká kost a kyčle.

mrs_v
6. únor 2019

@renulkka přenášení je až od 42tt, 40+5, je tzv. Poterminova gravidita ;)

basice
6. únor 2019

@seveneye já bych už nejraději nedělala nic... vše mě bolí a jsem tak nějak pořád unavená. Ale 3 letý syn mě vždy nějak zabaví a dlouho mě sedět nenechá. Dnes se maximálně vrhnu na koupelnu a záchod a uvařím oběd a odpoledne budu odpočívat....snad 😀

dominika963852
6. únor 2019

@basice Prvního jsem přenášela,takže počítám, že teď budu zase :/ ale kdo ví no. Pátek mám ještě monitor tak doufám,že mě i prohlídne ať vím něco víc.

@seveneye Pro mě je lepší sprcha teda. Jelikož když si napustím vanu tak tam neponořím břicho ani za nic 😂 . Jinak já dnes budu jen žehlit a něco upeču.

bombat
6. únor 2019

@seveneye Chápu to dobře, že jdeš na váze dolů? To bývá před porodem (naučná literatura + moje vlastní zkušenost).

basice
6. únor 2019

@dominika963852 dceru jako první jsem přenášela 5 dní,ale to jsem byla o 10 let mladší , takže to se dalo. Syn se narodil 17 dní před termínem, takže ten konec byl také v pohodě a hlavně jsem to nečekala. No a teď u třetího těhotenství je ten konec nejhorší, vše mě bolí a cítím se jako hroch 🤔.

garfa4
6. únor 2019

@dominika963852
@plamenak11 holky ještě já, taky jsem na čekacce....

dominika963852
6. únor 2019

@basice Ty se tak cítíš u třetího a já už u druhýho 😀 . Moje tělo není stavěno na tolik těhotenství, dvě mi bohatě stačí 😀

@garfa4 Tak to je nás vážně hafo ještě 😉

seveneye
6. únor 2019

@dominika963852 nj ja se ekologicky nedokazu hecnout plytvat tou vodou dyl nez 5min.,takze tam se moc neprohreju,dokud jsme meli vanu tak v zime byvaly pravidelny naparovaci dychanky,to byval super😍

bombat
6. únor 2019

@seveneye Mám šít povlečení pro malého, úplně jednoduché, rovné šití, a stejně se mi do něj už tak nechce... Nejde mi už ani fyzická ani mentální práce, naštěstí mám tento týden všechny čtyři děti doma (starší mají prázdniny), takže vaření a běžný úklid můžu nechat na nich. Zas toho klidu od rána do večera nemám tolik, třeba než večer odejdou do svých pokojů v patře, tak je to obrazně pěkný "porod" a kdo by pak ještě rodil podruhé, že jo...

seveneye
6. únor 2019

@basice nj kdo ma doma sourozence,ten se nenudi,ja uz mam hold krizi,nejsem zvykla byt bez pohybu a kolotoce...do 6mes.me zamestnaval napr pes,ale uz mam ted zakaz vencit,strasne taha a neposloucha,divocak jeden,vcera si dokonce chlapovi behem prochazky jen tak necekane odskocil hupsnout do reky...

basice
6. únor 2019

@dominika963852 já jsem si druhé těhotenství naopak užívala , možná víc než to prvnía to mě bylo 34 let .Ale je pravda, že dceři už bylo 8 let a byla hodně samostatná. Teď je to horší, protože mám doma skoro 3 letého a s ním je to náročnější 🙁

seveneye
6. únor 2019

@bombat jj uz to budou pomalu 2kg,se casteji vazim,abych to ohlidala.jim porad,rozhodne nehladovim,tak snad o telo vi co dela...

basice
6. únor 2019

@bombat já jsem tedy večer taky pěkně hotová, že jsem ráda, že si lehnu a představa, že bych měla jet rodit je hrozná. U obou dětí jsem však jela do porodnice v noci, takže si myslím, že teď to nebude jiné 😔

basice
6. únor 2019

@seveneye neboj,on ti ten kolotoč s miminkem brzy začne a zase začneš být aktivní 😉

bombat
6. únor 2019

@seveneye Tak s ním (se psem) cvič doma. Neříkám, že je to jako procházka, ale jemu to prospěje a Tebe to zaměstná. Já jsem na jaře se psem hodně cvičila doma, měla jsem s ním jít totiž na zkoušku a byla jsem nemocná. Jinak teď už se chození s ni, přestože je poměrně ovladatelná, taky vyhýbám. Když jsem šla s dětma předevčírem sáňkovat, byla jsem ráda, že ji vzala starší dcera.

evelinkaw
6. únor 2019

@ajdamajda Já mám termín v pondělí a už jsem nervózní jak pes, chci rodit! Nejlépe v sobotu 😊😊😊 a nebo klidně hned 😂

bombat
6. únor 2019

@evelinkaw Teda víkend je tu pěkně žádaný... Já bych to brala i dřív, nechce se mi v pátek na kontrolu, měli termín jen od 8.00 a to je na mě hrozně brzy, za volantem už se taky necítím tak koncentrovaná... Ale je to na miminkách, hlavně, kdy to spustí...

bombat
6. únor 2019

Ptaly jste se tu, co to u Valérie spustilo... Psala těsně než porodila, že má manžel několik dnů volna. Tak to bych brala za ten spouštěč, že se díky tomu hodila do klidu.

Strana