Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Ahoj holky. Tak jak se mate dneska ?? Me vzbudil v 6rano synek a od te doby Umiram. Venku uz je ted zase peklo :(
@yvonneullmann já zase umírám z klimatizace v práci... Teplo snasim docela dobře, ale ty přechody mě ničí. Včera si kolegové v kanceláři pustili klimatizaci, já tam pak seděla v sáčku a stejně dneska od rána s kapesníkem u nosu ☹
@yvonneullmann Zatím dobrý, ale až si pojedu pro oběd, tak asi zdechnu.
@misak48 to taky neni dobre no. Ja uz se v noci modlila aby bylo dnes tak akorad. A zase nic.
Chodite take casto na malou ?? Ja uz si pripadam jak s malym pred porodem. 4krat za nic se budim. A dalsi otazka. Co užíváte na bricho jako krem ?? Aby nepraskalo. A zda uz ted nebo jeste cas.
@jessulka to Ja varim doma. Takze zase Umiram u plotny.
@jessulka Značka je FaF 🙂 Mám ji od kamarádky, je úplně nová, oni se narodili na konci zimy, takže ji využili minimálně 🙂 Ajo, já si právě říkala, že mi přijde tenoučká :D
@yvonneullmann Je to hnus už od rána... Hlavně tak má být ještě dlouho, co jsem sledovala předpověď... :(
@yvonneullmann Já mažu už od začátku co vykukovalo břicho, ale mne začalo vykukovat celkem brzy. Dřív jsem používala Elasti Q, ale přišel mi zbytečně drahý. Teď mažu od Saloos Těhotenským pěstícím olejíčkem a je lepší. Krásně voní, hezky promastí a ještě druhý den cítím, že je bříško hezky namazané. Oblečení nemastí. A cena je přijatelná, něco málo přes 100,-Kč. Ten Elasti Q byl drahý.
Me po tom 5-ti munotovem desti prestala konecne bolet hlava a rekla bych , ze uz jsem taky min unavena, ale zaludek na vode mam porad a dneska v noci me zacaly budit bolesti v bederni pateri, trochu brzy :/ . Na zachod v noci vstavam tak 2x. Brisko zatim nemazu
@yvonneullmann Já mám výhodu, že dcera se nají ve školce, já a přítel se najíme v práci. A k večeři přichystám jen něco studeného. Zeleninový salát, pečivo sýr, uzeninu. Vařím jen na víkend.
Na záchod se budím zatím jen jednou.
Nekdo tu psal o tehotenske joze, uz si nepamatuju kdo to byl :( . Od kde je tak rozumny zacit chodit?
@yvonneullmann já mám Bioil ještě z minula. A dřív jsem používala ráno Elasti Q a večer olejicek od Hippe. Strii nemám ani jednu. A mazat už začnu.
@yvonneullmann u nás pořád vedro. Vůbec nepršelo.
Ja se minule tehu mazala obycejnou modrou indulonou a nemam jedinou strii..ted mazu uz dlouho od pozitivniho testu🙂
Ja varim kazdny den..manzel pracuje z domova a mame 1,5 letou holcicku..+jsem vegetarian takze vetsinou varim 2 jidla😅😅ale mame barak a obri zahradu takze tu ty vedra snazime uplne jinak nez kdyz jsme bydlely v praze bez balkonu..to se neda vubec srovnat
@jessulka jojo, nějak to pořeším, pokud by se to mělo opakovat. Včera byla zapnutá prvně, ji aj jedeme bez ní. Navíc něco řeším s kolegou ve vedlejší kanceláři, kde klimu nemají, tak jsem ještě neměla potřebu do toho nějak šťourat 🙂
@yvonneullmann já si na mazání koupila olejíček DM babylove... Krásně voní a drahý taky nebyl. Mažu už asi 14 dní vždy večer v posteli.... Na záchod zatím vydržím v noci nejít, ale ráno mám vždycky pocit, že mi přesně břicho...
@yvonneullmann já mazu brisko uz teď a používám Bioil a super. U syna jsem taky používala a spokojenost 🙂
@andelka a si s Bioil spokojena? a ja v prvem tehu mazala vseckym a nic nepomohlo :( tak nevim esi to ma vyznam nejaky ted
@skretik taky bych celá začít na tehu jógu, plánuju dům jógy na Anedělu, ale může se chodit až po poradě s lékařem a od druhého trimestru 🙂
@martinasip no mně tehu v 18 tt skončilo,a ještě jsem moc bříško neměla,ale zbylo mi hodně a holky si ho chválily,byl v akci,tak ho teď dopotrebuju. Myslím že mazat by se mělo,i když některé věci člověk moc neovlivní.
@arielka222 jeee tam chci chodit taky, chodila jsem tam na hot jogu... jsem desny drevo, ale aspon trochu se protahnout. K dr. jdu 15.8 tak se ho zeptam
@skretik Jojo, od druheho trimestru na tu jogu. Ja budu taky muset..nebo cvicit doma, ale to pochybuju ze se dokopam. Omrknu ten Andel..
@yvonneullmann Chozeni na malou je u katastrofa. Pres den dobry, chodim casto ale normalka. Ale v noci uz se me parkrat stalo ze jsem se nemohla vycurat. Takze 4x za noc vstanu, sedim na zachode 10 min a skoro nic.. pritom pocit ze se mi chce. Chci to dneska probrat s doktorkou, rikala pokud se vubec nevycuram tak na pohotovost. Mam zaklonenou delohu, tak doufam ze se to brzo srovna.. Sem jak starej prostatik..
Ty horka jsou děsný... Před týdnem jsme si vBauhausu koupili bazen, jen 60 cm na výšku, ale od tý doby mě z něj nikdo nedostane. Dopoledne se naložím a vylejzam jen občas,když musím na WC. Ani v chladnějším baráku mi nebylo tak báječné jak ve vodě na sluníčku🙂 doporučuji ji všema deseti!
@yvonneullmann jakýkoliv krém co mám po ruce. Většinou mám krémy od Baley a Alverde a jsou TOP

@misak48 Tahle kombinéza je 0-0 měsíců 😂 Jinak je tam psaná výška 56cm 🙂 A v plánu mám koupit ještě větší 🙂