Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@michaelarei jj, to by bylo,ale když si to člověk přeje, tak to jako na potvoru nevyjde 😔. Ještě se mě líbí 12.2. a toho 13.ti klidně přenechám 😉
@basice Přesne darmo si my budeme přat oni si stejně sami vyberou😀 Mně je to v podstatě jedno ať si vybere který den chce ale dobře vy bylo tenhle týden😁
Ahoj holky, tak uz mam Verunku doma. Rano jsem ji jela do lekarny pro antibiotika, ktera jsem si u Dr. vcera po telefonu vyžádala. Nevim, proc ji je nedala uz v pátek a nechala ji chuderku trapit. Verunka pres vikend několikrát zvracela, ma davici kasel (ten je teda fest hnusny, ze si myslím, že vyplivne plice). a hoavne měla od čtvrtka 40 horecky. Ta si sahla na dno, chudinka. Porad plakala, ze ji je špatně, chtěla byt u mne, tak jsem se snauila byt u ni alespon celé odpoledne, kdy jsem se na ni s Terezkou prijela podívat. Snad ji ty antibiotika uz zaberou a bude spát celou noc, potrebuje to jak sul. Mne pomohl ten Septilen, uz mne v krku neboli a vcera jsem si dala na noc Paralen, tak jsem se zpotila a je mi dnes uz mnohem líp. Za to M. furt chrchla, spí v obýváku, aby nam v ložnici neprskal bacily a hlavně nas to budilo.
Jinak co se tyka jeho otcovské dovolené tak si ji uziva se vsim všudy. Dnes byl rano fandit v zom mrazu a vetru na fitbale a odpoledne ve 2 vypadl a prijel po 6.hodine protože byl s Ellou, kterou mit ani nemel. Jeho laxni pristup mne natolik sere, e jsem mu několikrát vycistila zradlo. Mluvims nimna pul huby, radeji se komunikaci vyhybam, jelikoz se nemůžu divat na to,jsk znudene sedi u tv a prepina programy a nebo cumi do mobilu. Dnes se mnou nebyl ani venku s kočárkem. Pospichal za E. Chtel ji privest, ale oznámila jsem mu, ze privedu Verunku, tak aby od ni E.neco nechytla. Tak byl nasranej, protože se E.tesila ze uvidí Terezku a ja jsem mu prekazila plany.
Jinak kojení a vážení Tereuky provadim rano a vecer. Ted mela obleceba s plinkou 3640g. Tak si myslím, že nahá uz se pomalu přibližuje sve porodní váze. Ve středu jedem na kontrolu, tak jsem zvědavá, co rekne Dr.
@garfa4 moc hratuluji 🙂
@garfa4 Moc gratuluju! Jaky to bylo?
Jinak to zni s miminky a hormony opravdu narocne, se skoro bojim..
Holky, moc všem děkujeme. Snad nikoho moc svým popisem nevydesim, protože musím hned na úvod říct, že jsem zazmatkovala a už se to vezlo. První kontrakce nebo bolesti přišly v sobotu kolem 23. hodiny a trvaly celou noc. Někdy mezi 10-11 hodinou ve mně bolestivě luplo. Šla jsem na WC a na vložce krev, kterou jsem i čůrála. A tady jsem právě vyděšeně zazmatkovala a volala na záchranku, ze krvácím. V sanitce se jim nelíbily ani časté kontrakce a pracovali s mou informací o krvácení. Takže okamžitě do nejbližší porodnice, ze ta, ve které jsem registrovana je daleko. Na prijmu samozřejmě nulové nadšení, ze me sem přivezli (což nejvíc odnesla slecna ze sanitky). "Me krvaceni" byla jen zátka s plodovkou. Takže dle doktorů vše v pořádku. Prijmuli me kolem pul jedne, otevřená na 4 cm a kontrakce strasny (já jsem ale extrémní citlivá na bolest), hned na monitor, který se nedaril. Následoval klystýr a mam pocit, ze mi doktorka rekla, ze jsem se za hodinu otevřela o 6 cm (možná to ale bylo na 6 cm). Takže šup na sál, kde se malá ve čtyři narodila. Hned mi ji dali. Dostala jsem nějaké léky na odloučení placenty, což se nezdařilo, takže po 45 minutách čekání me museli uspat a vzít ji pod narkozou a to mě rovnou i sesili - mám hlavně poranění v pochvě. Po probuzení teda spodek dost bolel, takže dalsi léky a čípky na bolest. Malou už jsem jednou kojila, ale u sebe ji nemám. Pry vzorně spinká a když bude mít hlad, přinesou mi ji.
Trochu se desim, co přinesou další dny, jak nám.to spolu půjde, ale je to opravdu láska, krásná a čistá láska 🙂
@garfa4 moc gratuluji a přeji hodně zdravicka 🍀
@dominika963852 Domi, ještě pořád nic?
@jessulka bohužel ne 😕 . Mám jen trochu ms bolesti v podbřišku, jinak nic.
Malá je kouzelná 😍.
Tomu tvému sobci mám m chuť dát pár 👊! ! A co vůbec jeho rodiče na malou ?
@dominika963852
@kleninka Nebojte holky, delam mu tu za to atmosféru, ze by odsud člověk radši utekl. At uz je středa a čtvrtek, to potáhne do tý nový práce. A ja budu s holkama sama. .Kez by uz Verunce bylo lip.
@dominika963852 Lbila se jim, ale nemuzou rozdychat, ze nema po M. příjmení. Take chtelo koupit Terezce náušnice, ale moje rodiče je predbehli, tak byli nastvani. Co pry teda maji Trezce koupit. Tak mme napadla autosedačka, až vyroste z vajíčka. Tu Terezka nemá a tu po Verunce si nechal její táta.
@garfa4 gratuluji k laurince!🙂😍🥰
@garfa4 tak lepsi trochu zazmatkovat než něco podcenit a hlavní je ze už to mate zdárně za sebou😉
@garfa4 gratulace a nezoufej radeji za hysterku nez neco podelat...taky jsem to mela akcni.
Holky jinak my noc na ho...,pritel tu nakonec zustal,ale vubec nic nulovej nalez k porodu,malej se tam bouli,ale proste asi nevi co a jak,prubezne kapou atb a tocime monitor.cekam na tu vyvolavacku,nic jinyho nezbyva.
Znalejsi napiste prosim co a jak o prosakovani plodove vody,pro priste chci byt uz v obraze...🙄

@jjituli spíš prcek se mě drží zuby nehty 😁 , cestu má volnou 😂 .
Já mám zítra taky kontrolu, ale až k večeru . Tak dej pak vědět, jak jsi na tom 😊