Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@dominika963852 Tak to vypadá pěkně nadějně 😊 Tak že by už se mrňousek konečně rozhoupal? A měli jste to brzo za sebou? 😀 Už bych ti to přála 😊
@renulkka člověk si říká, že to horší být uz nemůže viď, a ejhle... může. Drž se 🍀
@renulkka děkuji, jsi hodná. Jenže já mám v bříšku pěknýho palicaka 😁 asi mu posvitim na cestu 😂 .
@jednaholkaa ano ve vysledku to docela rychlovka byla. Je tu paní, co dnes v poledne rodila 36 hodin a nevíme, zda už se dočkala. To musí být peklo
Jj, jsem prvorodicka a dost se slecna ze záchranky bála, abych jim ne porodila v sanitce. Proto mě radši vezli do nemocnice vzdálené 5 km a ne do mé, co byla 14 km
@garfa4 Tak to me desis 🙂) Rychlovka to byt nesmi.. teda ale 36 hodin, no potes :/
Děkuji všem za blahopřání. Jsem moc šťastná, že mi ten porod doma vyšel a že chlapeček navzdory všemu strašení vypadá zdravě.
@seveneye moc děkuji, drív jsem se nějak nedostala k odepsaní, takže už taky gratuluju k synátorovi 🙂. Normálně fotím u Olomouce,ale teď už odpočítávám dny kdy už zalehnu s tím mým benžem se sotva ohnu natož fotit. Dnes jsem konečně dodělala kalendář na tento rok, takže opožděný Vánoční dárek si budou prarodičové vyzvedávat až se pojedou kouknout na miminko 🙂
@mindi01 krásný chlapeček 😉
My vyrazime do Rakovnika . Kontrakce mám od včera s malou přestávkou na spaní . Ještě ze jsem proklimbala doma, uvidíme zda to byly kontrakce k otevírání .
Několik hodin byly i po 3 minutách, takže jsem myslela ze už se to zrychlí . Teď přicházejí asi po pěti celkem pravidelne
@ajdamajda Držím palce 🍀 ať to jde jak po másle .
@ajdamajda taky držím palce, ať jste obě v poradku a porod je podle tvých představ!🙂😉
@ajdamajda Taky drzim palce 🙂
Ženy, vy které jste byly v porodnici se zákazem návštěv - chodili za vámi tatínci nebo někdo jiný? Pustili je nebo jste se musely odvolat na status osoby blízké? Děkuju!
@val333 super..konečně. Doma je doma 👶

@seveneye úžasný. Krásný😉 užívejte si malickyho. 😍