icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

seveneye
11. únor 2019

Holky tak vam predstavuji naseho hrdinu Alexe. foto dodam nejde momentalne sehrat.porod byla jedna velka anabaze od te odtekle plodove vody,pres vyvolavacku,ktera se nechtela nejprve uplne tak rozjet tabletkou az prisel potvora oxytocin do zily ktery me pekne nakopnul,ze nakonec se maly narodil jako z rychliku ve 14:00 malem rovnou na wc,pac po posledni kontrole stavu kdy ja otevrena sotva na 4cm to nikdo necekal a ja pobihala po boxu tam a zpet na wc s tim ze si zaboha nelehnu na luzko protoze to proste lezet na boku nevydrzim.ten muj hysterickej konec mam v mlze takze nevim jak jsem tlacila ale snad na pet dechu s pomocnym pritlacenim byl malej venku.miry 49cm a 2890g,ja bez siti a nastrihu,ktery by se v tom ficaku snad ani nestihl...

smigli
autor
11. únor 2019

@seveneye No pecka!! Tak gratulace velika!! Jste sikovni oba!

cuccinka
11. únor 2019

@seveneye moc gratuluji, tak hlavně zdravíčko 🙂 jinak s doktorama/sestrickama jsi byla spokojena? 🙂

zuzekk
11. únor 2019

@misak48 jsme v nejlepší péči mé PA, ale denně kojit musím sama.. odsavam spíš proto , abych věděla, jestli z toho mohl vyrazit víc - a asi nemůže. Nebo jak říkáš on by možná mohl, ale odsavacka je marná. - ?

zuzekk
11. únor 2019

A pořád u kojení usíná. Rychle a tuze. Kdy a jak se tohle zlepší....?

evelinkaw
11. únor 2019

@zuzekk Já kojila rok a nikdy jsem nic neodsala. Množství odsateho mléka není vůbec vypovídající, neboj 😍 příroda to dobře zařídila - mleckontece na základě hormonů (receptory na bradavce reagující na složení slin miminka po přisátí).
Pouze mechanickým namáháním prsou se mleckontece tvořit může, ale často se netvoří.

basice
11. únor 2019

@seveneye gratuluji a přeji hodně zdravíčka 😘. Tak to byl tedy fičák.👍

plamenak11
11. únor 2019

@seveneye moc gratuluji 🙂

skretik
11. únor 2019

@seveneye taky moc gratuluju ❤️

skretik
11. únor 2019

@misak48 no vidis 😊,se potrebuje najist do foroty ,aby mohla pak spinkat dyl a hlavne v noci 😉

misak48
11. únor 2019

@zuzekk jojo, tak jsem to myslela 🙂 aby ses neznepokojovala ještě navíc tím, že neodsajes. Já chtěla odsát jednu dávku kvůli hlídání a pořádně to nešlo ani z evidentně nalitého prsa. Nakonec se mi to povedlo až z jednoho ve chvíli, kdy byla malá přisátá ke druhému... Jinak co se týče ostatních problémů tak posílám hodně sil, ale to je tak všechno, co pro tebe můžu udělat 🙂 naše malá během jídla neusnula ani přes veškeré strašení se žloutenkou 😀

kleninka
11. únor 2019

@seveneye Teeda to byl fičák 🙈 moc gratuluji 😊

andelka
11. únor 2019

@seveneye tak to je paráda. Moc gratuluju!😘

skretik
11. únor 2019

@zuzekk zkus pred kojenim nahrat horkou sprchou, casteji prikladej a zkus snizit davku toho umeleho,ale hlavne se tim nestresuj, bud to pujde nebo ne,svet se nezbori a kdyz budes ve stresu nepujde to. Ja vim lehce se to rika vid 🙈.

andelka
11. únor 2019

@zuzekk též jsem kojila plně půl roku a pak víc jak rok celkem,oba dva,a přitom odsávačkou mi to nešlo.

seveneye
11. únor 2019

@cuccinka hele fakt maximalne spokojenost,profi pristup,podpora,snaha vyjit vstric a hledat ruzny reseni.pokud zrovna nemohla moje urcena PA zaskocila kolegyne a vse konzultovali.a pan primar a doktori z vizity sami fesaci😍

beruska125
11. únor 2019

@seveneye gratuluji k alexovi🥰 těším se na fotku 😉

jednaholkaa
11. únor 2019

@seveneye To je supeeer! Gratuluju 🙂

dominika963852
11. únor 2019

@seveneye gratuluji moc. Prdola malej 😊

dominika963852
11. únor 2019

Tak jdu ok Dr. Ta do mě sáhla a divila se, že nerodim 😁 chybí mi ty bolesti a je prý cubydup hotovo 😁 hmmm, tak teď jen čekat. 😉

michaelarei
11. únor 2019

@seveneye gratulace k Alexovi😊

@dominika963852 no vidíš super

basice
11. únor 2019

@dominika963852 tak to jsou dobré zprávy. To už opravdu nemůže trvat dlouho 😉

dominika963852
11. únor 2019

@basice Sama jsem zvědavá :D

dominika963852
11. únor 2019

@ajdamajda Držím palce, ať to zvládneš samovolně 😉

garfa4
11. únor 2019

@bombat gratuluji k miminku 🙂

seveneye
Autor odpověď smazal
seveneye
11. únor 2019

Holky dekuju,bylo to hodne narocny,ale ten konec nejsladsi odmena😍breceli jsme oba,pritel hodne pomahal do sprchy,na wc, zpet do kresla atd.spolecnik byl spise tichy ale tim vlastne respektoval muj stav a nedocenitelne me podrzel v te nejtezsi fazi, hold ten vyvolavany porod nebezel zcela standardne...za odmenu si pak malyho vlastnorucne popsal,prestrihl pupecnik, zvazil ho...bonding probehl se vsim vsudy,samoprisati se zdadarilo,no s placentou se trosku trapili,ale nakonec taky ok a ja normalne zvladnu na malou na wc,tfuj tfuj jsem bez vetsich zraneni az sama cumim,joo a pan doktor a PA doporucuji pocvicit aniball i po porodu pri hojeni,aby se dole vse hezky zatahlo...

Domco a spol.kdo mate jeste pred sebou,budu drzet palce at vse probehne v poradku a mate ty sva miminka co nejdrive u sebe!!!jsou to milacci.

jessulka
11. únor 2019

@seveneye Obrovská gratulace k Alexkovi 💋

renulkka
11. únor 2019

@seveneye Moc gratuluju! 😍

renulkka
11. únor 2019

Holky, tak u nás zase na prd 😔 Už si říkám, co jsem komu udělala 😣 Manžel nachlazenej a teď večer obě holky teploty... Jedna 39, druhá 38 😞 Samozřejmě já už cítím taky nosohltan 😢 Už se ani nedivím ty prdelce moji malý, že se ji nechce z bříška ven 😞

Strana