Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
A pořád u kojení usíná. Rychle a tuze. Kdy a jak se tohle zlepší....?
@zuzekk Já kojila rok a nikdy jsem nic neodsala. Množství odsateho mléka není vůbec vypovídající, neboj 😍 příroda to dobře zařídila - mleckontece na základě hormonů (receptory na bradavce reagující na složení slin miminka po přisátí).
Pouze mechanickým namáháním prsou se mleckontece tvořit může, ale často se netvoří.
@seveneye moc gratuluji 🙂
@zuzekk jojo, tak jsem to myslela 🙂 aby ses neznepokojovala ještě navíc tím, že neodsajes. Já chtěla odsát jednu dávku kvůli hlídání a pořádně to nešlo ani z evidentně nalitého prsa. Nakonec se mi to povedlo až z jednoho ve chvíli, kdy byla malá přisátá ke druhému... Jinak co se týče ostatních problémů tak posílám hodně sil, ale to je tak všechno, co pro tebe můžu udělat 🙂 naše malá během jídla neusnula ani přes veškeré strašení se žloutenkou 😀
@seveneye gratuluji k alexovi🥰 těším se na fotku 😉
@seveneye To je supeeer! Gratuluju 🙂
@seveneye gratuluji moc. Prdola malej 😊
Tak jdu ok Dr. Ta do mě sáhla a divila se, že nerodim 😁 chybí mi ty bolesti a je prý cubydup hotovo 😁 hmmm, tak teď jen čekat. 😉
@seveneye gratulace k Alexovi😊
@dominika963852 no vidíš super
@dominika963852 tak to jsou dobré zprávy. To už opravdu nemůže trvat dlouho 😉
@basice Sama jsem zvědavá :D
@ajdamajda Držím palce, ať to zvládneš samovolně 😉
Holky dekuju,bylo to hodne narocny,ale ten konec nejsladsi odmena😍breceli jsme oba,pritel hodne pomahal do sprchy,na wc, zpet do kresla atd.spolecnik byl spise tichy ale tim vlastne respektoval muj stav a nedocenitelne me podrzel v te nejtezsi fazi, hold ten vyvolavany porod nebezel zcela standardne...za odmenu si pak malyho vlastnorucne popsal,prestrihl pupecnik, zvazil ho...bonding probehl se vsim vsudy,samoprisati se zdadarilo,no s placentou se trosku trapili,ale nakonec taky ok a ja normalne zvladnu na malou na wc,tfuj tfuj jsem bez vetsich zraneni az sama cumim,joo a pan doktor a PA doporucuji pocvicit aniball i po porodu pri hojeni,aby se dole vse hezky zatahlo...
Domco a spol.kdo mate jeste pred sebou,budu drzet palce at vse probehne v poradku a mate ty sva miminka co nejdrive u sebe!!!jsou to milacci.
Holky, tak u nás zase na prd 😔 Už si říkám, co jsem komu udělala 😣 Manžel nachlazenej a teď večer obě holky teploty... Jedna 39, druhá 38 😞 Samozřejmě já už cítím taky nosohltan 😢 Už se ani nedivím ty prdelce moji malý, že se ji nechce z bříška ven 😞

Holky tak vam predstavuji naseho hrdinu Alexe. foto dodam nejde momentalne sehrat.porod byla jedna velka anabaze od te odtekle plodove vody,pres vyvolavacku,ktera se nechtela nejprve uplne tak rozjet tabletkou az prisel potvora oxytocin do zily ktery me pekne nakopnul,ze nakonec se maly narodil jako z rychliku ve 14:00 malem rovnou na wc,pac po posledni kontrole stavu kdy ja otevrena sotva na 4cm to nikdo necekal a ja pobihala po boxu tam a zpet na wc s tim ze si zaboha nelehnu na luzko protoze to proste lezet na boku nevydrzim.ten muj hysterickej konec mam v mlze takze nevim jak jsem tlacila ale snad na pet dechu s pomocnym pritlacenim byl malej venku.miry 49cm a 2890g,ja bez siti a nastrihu,ktery by se v tom ficaku snad ani nestihl...