icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

dominika963852
11. únor 2019

@seveneye úžasný. Krásný😉 užívejte si malickyho. 😍

jjituli
11. únor 2019

@seveneye moc gratuluji 😍

elisha2
11. únor 2019

@seveneye gratuluju😉

renulkka
11. únor 2019

@dominika963852 Tak to vypadá pěkně nadějně 😊 Tak že by už se mrňousek konečně rozhoupal? A měli jste to brzo za sebou? 😀 Už bych ti to přála 😊

dominika963852
11. únor 2019

@renulkka člověk si říká, že to horší být uz nemůže viď, a ejhle... může. Drž se 🍀

dominika963852
11. únor 2019

@renulkka děkuji, jsi hodná. Jenže já mám v bříšku pěknýho palicaka 😁 asi mu posvitim na cestu 😂 .

garfa4
11. únor 2019

@jednaholkaa ano ve vysledku to docela rychlovka byla. Je tu paní, co dnes v poledne rodila 36 hodin a nevíme, zda už se dočkala. To musí být peklo

Jj, jsem prvorodicka a dost se slecna ze záchranky bála, abych jim ne porodila v sanitce. Proto mě radši vezli do nemocnice vzdálené 5 km a ne do mé, co byla 14 km

jednaholkaa
11. únor 2019

@garfa4 Tak to me desis 🙂) Rychlovka to byt nesmi.. teda ale 36 hodin, no potes :/

bombat
11. únor 2019

@seveneye Velká gratulace k narození Alexe.

bombat
11. únor 2019

Děkuji všem za blahopřání. Jsem moc šťastná, že mi ten porod doma vyšel a že chlapeček navzdory všemu strašení vypadá zdravě.

basice
11. únor 2019

@renulkka Teda, vy se v tom pěkně plácáte 😣. U nás je nastydly zatím jen manžel, ale také trnu, aby to od něho nechytily děti nebo já. Ach jo, lepší by bylo rodit v létě, že?

mindi01
11. únor 2019

@misak48 no,ja tohle mela v porodnici a vubec a vibec bych se tim neridila..Davam malymu jak ma hlad a at mi vsichni skoci na zada..I u prvniho syna jsem to tak delala a byl spokojeny..Takze urcite zasny slzy a ridit se vlastnim instinktem..

mindi01
11. únor 2019

Ahoj,chci Vam predstavit naseho synacka Michaelka,narozen 29.1 cisarskym rezem... Sli jsme ompar dni driv,dnes vlastne by jsme meli termin. Vsem co uz to maji za sebou prejeme hodne zdravicka a at se miminka maji k svetu ❤️

bajunka
11. únor 2019

@seveneye moc děkuji, drív jsem se nějak nedostala k odepsaní, takže už taky gratuluju k synátorovi 🙂. Normálně fotím u Olomouce,ale teď už odpočítávám dny kdy už zalehnu s tím mým benžem se sotva ohnu natož fotit. Dnes jsem konečně dodělala kalendář na tento rok, takže opožděný Vánoční dárek si budou prarodičové vyzvedávat až se pojedou kouknout na miminko 🙂

beruska125
12. únor 2019

@mindi01 krásný chlapeček 😉

ajdamajda
12. únor 2019

My vyrazime do Rakovnika . Kontrakce mám od včera s malou přestávkou na spaní . Ještě ze jsem proklimbala doma, uvidíme zda to byly kontrakce k otevírání .
Několik hodin byly i po 3 minutách, takže jsem myslela ze už se to zrychlí . Teď přicházejí asi po pěti celkem pravidelne

dominika963852
12. únor 2019

@ajdamajda Držím palce 🍀 ať to jde jak po másle .

evelinkaw
12. únor 2019

@ajdamajda myslím na tebe 💖💖💖

jenssy
12. únor 2019

@ajdamajda držím palce, ať to jde rychle a je vše v pořádku 🙂

beruska125
12. únor 2019

@ajdamajda taky držím palce, ať jste obě v poradku a porod je podle tvých představ!🙂😉

basice
12. únor 2019

@ajdamajda tak držím palečky ať to jde hladce a hlavně ať už je to porod!

jednaholkaa
12. únor 2019

@ajdamajda Taky drzim palce 🙂

seveneye
12. únor 2019

@bombat jsi uzasna a statecna,ja si nedokazu domaci porod vubec predstavit...a potom vsem co vcera u me probehlo uz tuplem ne,ale jak to popisujes musi to byt zazitek.

seveneye
12. únor 2019

@ajdamajda opatruj se a snad to bude vse rozbehly hezky samo,prala bych ti porod bez vyvolavani!

val333
12. únor 2019

Tak nás dneska pustí domu. 😊 Jupiii

@seveneye gratuluji k miminku 😘

misak48
12. únor 2019

Naše malá už začíná přes den docela dlouho koukat. Chrastítko v ruce fixuje pěkně už delší dobu, tak jsme dnes vytáhli hrazdičku a začínáme si spolu hrát 🙂

evelinkaw
12. únor 2019

Ženy, vy které jste byly v porodnici se zákazem návštěv - chodili za vámi tatínci nebo někdo jiný? Pustili je nebo jste se musely odvolat na status osoby blízké? Děkuju!

val333
12. únor 2019

@evelinkaw naše taťku dvakrát pustili, ale jen s tím, že mi ,,nese nějaké věci " ale záleželo to na sestřičce, zda byla hodná a peimhourila oko, nebo ne...

dominika963852
12. únor 2019

@val333 super..konečně. Doma je doma 👶

basice
12. únor 2019

@val333 super 👍. Doma je doma a teď už to bude jen dobré 😘

Strana