icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jenssy
13. únor 2019

@andelka
@basice
@dominika963852
Děkuji moc, holky 🥰

andelka
13. únor 2019

@basice jo, přesně. Taky mi to říkali a já ho bránila. Teď teprve mám chlapa s tím velkým CH a je to fakt nebe a dudy. Teď je na služebce a denně mi 2x volá,a chybime mu. Už ať je pátek.

skretik
13. únor 2019

@jenssy drzim palce na zitra, zkus se na to hezky vyspat 🍀 . Snad vas zitra na ty valentynsky miminka bude co nejvic 🙂

renulkka
13. únor 2019

@dominika963852 Přesně, aspoň malá naděje, že snad jednou porodíme 😀 Já u Hamiltona u mladší nešpinila vůbec, akorát mi skoro hned začali nepravidelný kontrakce, který během dne přešly... A začlo to v noci na ostro a ráno se dcera narodila 🙂 Teď se zatím nic moc neděje... Zase nešpiním, akorát sem tam poslíček, teď se sem tam objeví i nějaká ostřejší ms bolest.... Ale na porod to stejnak nevidím 😔 😀
@basice Upřímně bych se nezlobila, kdyby se to rozjelo 😀 Termín v pátek, tak by bylo na čase 😀 Ale nemyslím si, že todnes zabralo.... Hold se prdelce nechce z teplíčka 😊

basice
13. únor 2019

@andelka tak to máme hodně podobné. Teď už bych neměnila!

basice
13. únor 2019

@renulkka tak to se nedivím, že by jsi se nezlobila, kdyby už se něco dělo. Já také ne, ale vidím to bídně 😒. Ale já mám přeci jen ještě čas do TP.

tynazezu
13. únor 2019

@jenssy ahoj, myslím na Tebe, já nastupuji zitra a sekce v pátek...Doufám, že vše dobře dopadne a budeme mít ty naše kluky v pořádku u sebe. Drž se!!🍀

jessulka
13. únor 2019

@basice Ja si říkám to samé uz pul roku, jestli nás vůbec dokáže finančně zabezpečit. Zatim nas zivi a vsechny me trvalé příkazy prevedl na sebe, ale tech kecu kolem,kdyz chci aby neco koupil v obchodě. Proc a k cemu je to potřeba a proc toho ma brat tolik apod. Nebo aby uvaril. Problem je co a z ceho a pro mne ke vsemu bez koření a soli. Vcera jsme se zhadali kdyz luxoval. Loxoval totiz jen mista po kterych se chodi, ale treba pod detskou podtylku vubec nezajel, tak jsem mu to rekla a on po mne mrsnnul tou tyci a at si ton udelam sama, kdyz jsem tak chytrá a sama to umim nejlip. Tak jsem mu rekla, ze kdyz vysavam koberce, tak vsude, protože se všude práší. Prej "Nojo ty chytrá". Tak jsem se musela smát.

basice
13. únor 2019

@jessulka tak zrovna to luxovani je věc, kterou si raději udělám sama, protože můj taky nezajede všude, ale to je asi u těch chlapů normální. Já mu zase třeba nekecám do vaření, takže některé práce máme rozdělené. No každopádně to s ním nemáš jednoduché a obdivuji tvoji trpělivost. Teď by ti měl být oporou a pomáhat ti.

jenssy
13. únor 2019

@tynazezu dekuji moc! Take drzim na patek palecky, at jsou ti nasi chlapecci zdravi a mame je brzy u sebe!
@skretik dekuju moc!
Nejhorsi tady bude asi ta noc, doufam, ze usnu aspon na chvilku ☹

skretik
13. únor 2019

@jenssy se prospis zitra 😉 nebo zkus poprosit o neco na spani,urcite Ti neco daji

michaelarei
13. únor 2019

@jessulka

@basice Můj taky neumí luxovat jak ja😂 ale ostatek uděla parádne i vaří hezky a predtym vůbec nevaril.O nákupy se postará excelentne koupi i věci ktore ho třeba napadnou že chybi, nebo jsou v akci
..
Taky te obdivuji že to zvládáš mně by už kleplo a rozčilovala bych se😯

michaelarei
13. únor 2019

@jenssy
@tynazezu držíme palce holky😊ať vše dopadne na jedničku

skretik
13. únor 2019

@jessulka s luxovanim je to u nas stejny,taky luxuje jen mista co jsou videt 😅,ale ja ho nechavam i tak,jsem rada,ze aspon to udela a ja si to pak doluxuju sama 😊. Auto ma vypulirovane,ale doma mu poradek moc nejde,nechapu 🙈. Do auta se musime skoro i zouvat,kdyz je venku mokro nebo bahno 😂. Bavite se aspon obcas normalne? Nebo spolu uz ani nemluvite?

skretik
13. únor 2019

@tynazezu i tobe hodne stesti a at to mate brzy za sebou!!!

basice
13. únor 2019

@michaelarei jj, s nákupy to máme stejně. Také nakoupí co je potřeba a nemusím ani psát co potřebujeme. Ex musel mít lísteček a ještě polovinu věci nekoupil 😁

basice
13. únor 2019

@tynazezu tobě také držím palečky a myslím na tebe 😘. Pak dej vědět, jak to tam vypadá a jak to zvládáš. Já se zatím do porodnice ještě nechystám 😣

tynazezu
13. únor 2019

@jenssy
@basice
@skretik
@michaelarei
Děkuji holky, mám z toho dost strach, hlavně, aby byl malý v pořádku...a samozřejmě z te spinální an. mám dost respekt...snad se nic nepo....

jessulka
13. únor 2019

@jenssy Myslim na tebe a at vše dobre dopadne. Ja jsem noc pred sekci spala tak hodinu.

silwiin
13. únor 2019

@jessulka ja te obdivuju, jakou s nim mas trpelivost. Ja bych se asi zhroutila uz... staci mi jen kdyz ten muj neni vecer doma, napr.tedka skace po hospode a nalejva.

Ma muj obdiv, ze je pres den v praci a vecer jeste misto odpocinku obstarava hospodu, vim jak to dalo zabrat me, pres den prace a vecer stat za barem, a to pro me to je zabava, pro muze je to “za trest”:D
A ja mam pocit ze se valim doma, mala skorat spi, po trech hodinach ji budim na jidlo a to je vse, jinak uklizim, varim a koukam na serialy a filmy. Ale takhle navecer je mi nejak smutno, nejsem vubec zvykla takhle noc nedelat a byt sama, ta hormonslni smrst je teda fakt zahul. :(

garfa4
13. únor 2019

@seveneye my to nakobec vyřešili tak, že každé 3 hodiny zkusím kojit z obou prsou po 10 minutách s pak dokrmim umělým. A díky tomu nás pustili domu, protože malá pribrala par gramů. Dělám to tak i doma. Mléko mi zatím ale bohužel neteče a bradavky a dvorce strasne při kojení bolí

jessulka
13. únor 2019

@skretik Bavime se úplně normálně, i se treba obcas zasmejeme, fungujeme kvuli Terezce a Verunce. Nemůže tu být pořád dusno, ty deti to vycítí. Jen je obcas potreba mu proprat žrádlo, kdyz mne necim štve. A ze mne stve skoro pořád něčím 😂

Ta Terezka se mi nelibi. Opravdu kašle takovy ten chrchlavy osklivy kasel a prská. Stahla jsem v ložnici topení, je v zavinovacce a pres ni jsem dala jen larisku. Chodim ji kontrolovat jak dýchá. Zitra kdyztak zavolám do ty porodnice. Mam o ni strach.

jessulka
13. únor 2019

@silwiin Děkuju, jsi zlata.

Holky, ja vas nemit, tak se asi uz fakt zhroutim. Jenže je tu Terezka a on je jeji táta. A šťastné dítě je to, které vidi šťastnou mámu a ted to nejvic vnímá Verunka. Vsima si, ze jsem podrážděná, uz mi několikrát řekla, ze jsem na ni zlá. přitom ona si to nezaslouží, jenze je toho na mne opravdu hodně. Ted jsem hotová, ze ulehla i mamka. Jediná moje zachrana, abych si odpočinula.Já momentálně šťastná nejsem, a ted v šestinedělí porad jen brecim.

jessulka
13. únor 2019
jessulka
13. únor 2019

Moje kočička 😘😘😘😘😍😍😍😍😍

bombat
13. únor 2019

@jenssy Myslím na Tebe a těším se na zprávu a na fotku miminka 😉.

val333
13. únor 2019

Holky mám další dotaz 😀 když vám tvrdnou prsa a děsně se nalivaji... Odsavate do úlevy nebo neodsavate vůbec a čekáte, až to prdolka za pár hodin vypije?

jessulka
13. únor 2019

@val333 To záleží, jestli se ti pak v pohodě malý přisaje. Ja kdyz mam hodne nalita a tvrda prsa, tak se Terezka tezko prisaje a je pak vztekla a place. Takže doporučuji teplou sprchu a nebo trochu odsat.

kleninka
14. únor 2019

@val333 já si většinou dám plastové sberace od medely na prsa a mléko do nich odtece samo do úlevy. Teď má malý 3 týdny a už se ho tvoří jen tolik kolik spotřebuje. Takže už je to v cajku 😊 u dcery jsem vždy trochu musela ostříhat, tak to už musíš dle sebe, aby tě prsa nebolely.

basice
14. únor 2019

Dobré ráno děvčátka 😉, mám na vás jeden dotaz. S manželem řešíme, že až budu v porodnici, takže si vezme ošetřování na syna (3roky) místo neplaceneho volna. A můj dotaz zní:kdo mu vystaví papír? Jestli už rovnou v porodnici nebo dětský lékař? A kdo pak ošetřování ukončuje? Pak asi rovnou naváže na otcovskou rodičovskou.

Jinak u nás se k porodu nic nechystá 😣. Za to začíná u nás lazaret 😣. Manžel už je skoro zdravý, takže na něho navázal syn, který má od včera teploty a kašel a dnes ráno dcera, že jí také bolí v krku. Já se zatím držím i když také trochu cítím nosohltan. Takže těd rodit ani nemůžu 😣a malička musí ještě chvíli počkat.

Strana