icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jednaholkaa
14. únor 2019

Ahoj holky, taky mam dotaz 🙂 Ty co jste cvicily nebo cvicite s Aniballem, pouzite ten jejich lubrikant Anigel? Me to dela sileny hrudky, cetla jsem na webu, ze je to vlastnost toho lubrikantu, tak jestli vam to taky dela? Uz to mam takhle od zacatku co s nim cvicim, ale je to docela otrava.

plamenak11
14. únor 2019

@jednaholkaa ja pouzivam svuj lubrikant neparfemovany na vodni bazi, mam teda balonek epino a k tomu gel ani nemam, ale ja uz cvicit nejspis nebudu trochu jsem se tim nahore poranila tak na to prdim a doufam ze se to zahoji nez porodim, nacviceno 30 mam tak snad to bude ok i napodruhy

jednaholkaa
14. únor 2019

To bude urcite stacit 30 cm, to je super 🙂 Ja mam teprve 25 cm, ale porad lepsi nez nic, mozna jeste nejaky ten cm stihnu. A co je to presne za lubrinkant, muzu se zeptat? Jako ja mam z toho myho takovy hrudky, takze vypadam pak na kontrole jako kdybych mela bordel mezi nohama.. jsem to doktorce, uz komentovala, ze je to z toho. No ale trapny..

plamenak11
14. únor 2019

@jednaholkaa tento a zadny problem pouivala ksem ho i kdysi 🙂 25cm je taky hezky, pak pozor na vetsi obvod at se neporanis jak ja 😉

jenny888
14. únor 2019

Zdravim Vas devcata...Tak k nam priletel 12.2.2019 v 13:45 cap 🙂 a prinesl nam Tobiáška 🙂 Musim rict, ze jako prvorodicka s porodem doma jsem si vedla skvele a to i presto,ze porod trval 14hodin kvuli moji spatne natocene kostrci..ale vydrzela jsem to..a za to tady ted mam toto neskutecne stvoření ❤

jenny888
Autor odpověď smazal
plamenak11
14. únor 2019

@jenny888 moc gratuluju 🙂

dominika963852
14. únor 2019

@jenny888 Gratuluji 🙂 .

zuzekk
14. únor 2019

@garfa4 máme to stále stejně , zítra mu budou 2tydny. Vypije tak 30 ode mě, zbytek do 100 sunar. V noci to teda beru odhadem, nevážím a UM jak to vyjde nebo chce. Ale je to teda náročné, půlhodiny kojit, pak se matlat se sunarem, krmit, než si krkne.. ve 2 to jde, nakojim a manžel obstará zbytek. ale to nám záhy skončí s pondelkem, nemáš nějaký plán jak ten poměr sunar : UM otočit a jen kojit?
Mrňousek mi u prsa taky dýl jak 10min nevydrží- usne.

zuzekk
14. únor 2019

@jessulka nevadí ti, že je z té zavinovacky taková vylezla? Mě jo😆 ale když ho zarazim niz , povolí ten spodní čip a lezou mu nohy - a to je zatím maličký. jak tenhle Problém řešite? 😉

jjituli
14. únor 2019

@jenny888 moc gratuluji 😍

skretik
14. únor 2019

@jenny888 moc gratuluju, krasny jste 😍

basice
14. únor 2019

@jenny888 moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka 😘

jednaholkaa
14. únor 2019

@plamenak11 Dekuju za fotku! No asi mas pravdu, nebudu to prehanet. To bych nerada se zranila takhle na posledni chvili. S krvacenim jsem posledni dobou problem nemela jako na zacatku, asi uz je to tam dole mekci tak se trenuje lip. Ale je to teda mravenci prace, stravila jsem s tim uz docela dost casu a zatim jenom tech 25 cm. Ale postupuju radsi pomalu. Spis mi to i dela dobre na psychiku, ze si to kazdy den zkousim..

jednaholkaa
14. únor 2019

@jenny888 Gratuluju! Ses odvazna 🙂

jenssy
14. únor 2019

Z porodnice k Vám letí novina, že jsme ode dneška tříčlenná rodina. Po dlouhém pobytu v maminčině bříšku jsem se rozhodl prozkoumat svět z nové perspektivy. Jmenuji se Péťa a první obhlídku jsem učinil 14.2.2019 v 8:18 hodin. Už konečně vím, jak vypadá máma z venku a rodiče už konečně vědí, že štěstí váží 3010 g!

tynazezu
14. únor 2019

@jenssy moc moc gratuluji, jste krásná rodinka!!! Snad bude i nadále vše bez
komplikací!!! Hodně zdravíčka 🍀🍀🍀
Btw, byla jsi v celkové nebo epiduralni anestezii?

jenssy
14. únor 2019

@tynazezu byla jsem ve spinalni anestezii a nemohli me vubec napichnout, podarilo se asi az na popate, to bylo peklo 🙄 bricho boli hodne, ale za ten uzlicek stesti to rozhodne stoji ❤️

beruska125
14. únor 2019

@jenny888
@jenssy gratuluji k novým přírůstkům do rodiny🥰🙂

tynazezu
14. únor 2019

@jenssy jej, no to je nepříjemné, ale tak nakonec to dobre dopadlo 🙂 já vyrázim do porodnice za chvili...tak už začínám byt nervózní

plamenak11
14. únor 2019

@jenssy noc gratuluji 🙂

plamenak11
14. únor 2019

@jednaholkaa nemas zac 😉 je pravda ze se trenuje lip ted jak se blizi porod ja nebyt ty prasklinky tak trenuju nebo spis udrzuju uz taky kazdy den hraz je v pohode ale takhle na to kaslu vcera mi celkem z toho tekla dost krev nechapu ze se mi to natrhlo 😁 kdyztak ja zas zkusim az v po kdyz do te doby nic ted to nechavam odpocinou

basice
14. únor 2019

@jenssy moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka 😘.

andelka
14. únor 2019

@plamenak11 já se poranila už na 27. 30 je super. Já už potom necvičila vůbec a porodila jsem za týden. A dobrý.
@jednaholkaa používala jsem jiný gel,na vodní bázi a v pohodě.

andelka
14. únor 2019

@jenny888 jsi fakt dobrá,klobouk dolů. Malý je kouzelný 😘

jessulka
14. únor 2019

@jenssy Velká gratulace k peťánkovi 😘😍

andelka
14. únor 2019

@jenssy teda to sis užila, chudáku. Ale maličký za to stojí. Je krásný 😍

jessulka
14. únor 2019

@jenny888 Moooc gratuluji, jsi fakt dobrá 😍 Jste krásná rodina

jessulka
14. únor 2019

@zuzekk Couhaji ji jinak nožičky, tak ji musim davat vys. Jinak ji to nevadí, prikryvam ji jeste lariskou.

dominika963852
14. únor 2019

@jenssy Moc gratuluji 🙂

Strana