icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
14. únor 2019

@andelka Ja spím také v podprsence, tece mi jinak v noci mliko, když kojim. A nebo i behem spaní. Take se mi strašně poti, cim to je? vzdycky jsem cela taková zpocena a pak kdyz vstanu k Terezce, je mi zima, ze si musím vzít župan a kojim v županu. Podprsenky z Lidlu mi jsou krásně, jsou příjemné na nošení. Velikost jsem trefila, mam C. spis obvod mam na těsno.

basice
14. únor 2019

@andelka
@jessulka holky vy už si tady ukazujete skoro plocha bříška a já jsem pořád jak slonice 😣. Ale sluší vám to 😉
@ajdamajda krásně napsané. Myslím, že takový porod by chtěla zažít každá žena. Na fotkách vypadáš moc spokojeně 😉

jessulka
14. únor 2019

Cely den spinká, ten muj malinkej marudek. Vždy ji jen prebalim, kapnu do nosanku, odsaju, nakojim a spi jak dudek.

jessulka
14. únor 2019
andelka
14. únor 2019

@jessulka tak to máme stejně. Doufám že to přijde brzo. Čím to je nevím. Peru sice každý den,ale potřebuju podprsenku na ven,na doma a na spaní. Jako jsem zvědavá na sex. Si budu muset vždycky tu podprdu nechat. Naštěstí ty Bonprixove jsou fakt hezké. Největší sranda jak kojim vždycky jen z jednoho je,že mám rozdílnou velikost prsou. Vypadá to děsně.

beruska125
14. únor 2019

@ajdamajda krásné😍

garfa4
14. únor 2019

@zuzekk teda, co já bych dala za 30 ml. Já mám tak 4 kapky ☹ Přesto malá cumla a myslím, že me stimuluje, ale porad nic. A dnes přes den se odmítala prisat, ale UM vyzahla jak notorik. U prsa mi taky usíná. Vcera nás pustily z porodnice, dnes jsme byly u doktorky a rikala, ze ta její únava může být i z toho, že druhý den po porodu mela o 350g méně než při porodu. Nezhubli jste taky hodně?

Souhlasím - kojit, pak UM, to je peklo. Dnes jsme takhle saskovali od půlnoci do tří a pak od pěti do sedmi. Takže supr noc. Já jsem s malou sama, tak nevim, jak dlouho tenhle rezim fyzicky vydržím.

Plán bohužel nemám, sama bych potřebovala nějakou radu co s tím ☹. Dnes jsem si koupila homeopatika, od zítřka je začnu brát.

A přemýšlím nad laktační poradkyní. Nebudeš ji též zkoušet?

garfa4
14. únor 2019

@jenny888 moc gratuluji a preji hodně zdravíčka 🙂

garfa4
14. únor 2019

@jenssy další klucik 🙂 gratulace obrovská 🙂

bombat
14. únor 2019

Nemůžu uvěřit, že by nikdo nevyhrál to valentýnské (neplánované - CS, indukce) miminko... To se nás do soutěže hlásilo tolik... Ale @renulkka se neozývá, ta by mohla překvapit.

bombat
14. únor 2019

@jenny888 Teď mě napadá - že vy jste s manželem nevěděli pohlaví, pamatuji se správně? Snad vám ho nějaký prostořeký doktor nevyzradil... Tak kdo věděl první, co se vám narodilo? Pamatuji se na porod prvního, miminko vytahli z vody a dali mi ho na hruď, ale pohlaví neřešili. Až za chvíli tam padla otázka, co to vlastně je, já už v tu chvíli nahmátla mezi nožičkama pytlíček... Dneska je to skoro sedmnáctiletý klacek, je to k neuvěření... Nevěděla jsem pohlaví ani u dalších tří (až teď u toho pátého to bylo díky mnoha utz a testům prakticky jisté), vždycky jsem si je na hrudi osahala, ale nejvíc si to pamatuji s tím prvním.

seveneye
14. únor 2019

@garfa4
@zuzekk
Zacinam pomale kojit a aktualne 3 kojeni zvladneme plnou davku, ale je to fuska,malej celjem sat umi ale je tak spavej,ze to da praci to do nej dostat.zitra jdeme domu jsem zvedava jaka bude posledni noc v porodnici,zatim vsechny des,malej mi prakticky nespal,takze dnes uz nervova krize,odevzdala jsem jej chvili sestram,potrebovala jsem alespon neco naspat.doma bude pomahat pritel,tak snad to zvladnem.

basice
14. únor 2019

@bombat nebo ještě Domča, ta se také celý den neozyva 😉

jessulka
14. únor 2019

@basice Taky na Domču celý den myslím. Mám takové divné tušení ze by uz?

basice
14. únor 2019

@jessulka jo uvidíme. Přála bych ji to, už si zaslouží být další na řadě 😉

jessulka
14. únor 2019

@andelka 😂😂😂😂 Také kojim jen z jednoho. Ale u mne ten rozdil neni tolik poznat.

bombat
14. únor 2019

Kojení nám zatím dost jde, Štěpánek je naštěstí trpělivé miminko, které se u prsa nevzteká. Předpokládám, že už dneska do půlnoci (čtvrtý den) dosáhne své původní porodní váhy, ráno měl 3930g, jen o 60g míň. Celkově zhubl asi 250g, ale mlíko mám od včerejšího rána (asi po 55-60-ti hodinách, můj rekord), tak má z čeho přibírat.

jessulka
14. únor 2019

Holky, vy co uz kojite, jíte normálně ovoce a zeleninu? A jaké napr ?

jjituli
14. únor 2019

@basice taky na Domču myslím 😀 u nás dneska KFC a nevypadá to,že pojedem manžel šel ještě na trénink 😁 zítra na 8 kontrola,jsem zvědavá 😀

renulkka
14. únor 2019

@bombat Nebojte 🙈 u nás pořád nic.... Akorát poslíčci zesílily, ale nic víc se neděje... I když mám pěkný tlaky na spodek 🙄 Manžel od včera chodí a říká, že cítí v kostech, že to každou chvilku bude 😂 A já se ho pořád ptám, jak ta chvíle bude dlouhá 😂 Každopádně zítra nesu k dr moč kvůli té krvi, natočí pásy a předá mě to porodnice jako poterminové těhotenství 😔 Tak snad se malá brzy rozhoupe, nechce se mi každou chvilku na kontrole do nemocnice.... Ale na Domču jsem taky myslela, že dnes snad ještě nepsala😍

basice
14. únor 2019

@jjituli už je to podezřelé, že se celý den neozvala. U nás se taky nic nechystá 😣. Dnes jsem byla na monitorech a žádné kontrakce tam vidět nebyly a malá to ke všemu ještě celé prospala😁

basice
14. únor 2019

@renulkka mě už ty častější kontroly také štvou. Už jen to, než se tam dobelhám tou svojí šneci chůzi a zařídím hlídání pro syna.

arielka222
14. únor 2019

@jessulka jim banány a mandarinky zatim. Zeleninu mrkev, petržel a celer nejvíce v polévkach, žampiony, rajcata a papriku tepelně upravené. Vyhýbám se cibuli, květáku a brokolici a nadymavym věcem ;)

renulkka
14. únor 2019

@basice Do teď to ještě šlo každý týden jednou... Ale myslím, že v nemocnici budou chtít kontrolu 2x týdně 🤔 Přesně tak, s hlídáním je to na prd... Já si teď na řízení netroufnu, tak se mnou jezdí manžel a kolikrát ho lituju, když musí holky třeba 2 hoďky ve městě někde hlídat 😞 Zítra je kvůli kontrole musím budit v 6 ráno... O půl 8 mám být u dr a to nejsem objednaná, tak budu muset čekat... Jednou jsem tam takhle seděla až do 10 😞 Tak se bojím, jak to manžel s holkama zvládne 🙄

dominika963852
14. únor 2019

Kočky, já nic 😂 určitě bych dala vědět 😘

basice
14. únor 2019

@renulkka ja jsem byla dnes i včera. Naštěstí to mám v místě bydliště, ale jako na potvoru byl oba dva dny manžel v práci, takže musel na chvíli odběhnout z práce a najít si za sebe zaskos. Pokud budu pak jezdit do porodnice, tak to už máme cca 25 min autem 😣. No doufám, že se slečna do té doby umoudří a hlavně nechci jít na vyvolání. Včera doktor měřil mimi a odhad byl 3100 g, což zatím ještě jde.

basice
14. únor 2019

@dominika963852 a my už jsme si tady mysleli, že rodíš. Ach jo 😒

dominika963852
14. únor 2019

@basice já už bych taaaak ráda 😊 . Už nemůžu ani chodit,Slonice fakt 🙄 . V sobotu mám monitor tak už si vydupu vyvolání, snad se nebudou cukat.

vilmic
14. únor 2019

@jessulka Stačilo 3x, neměly to tak hrozný. Pak už jen ráno a večer.

smigli
autor
14. únor 2019

Tak my dnes po kontrole (ve dvou tydnech). Za tyden pribral 400!! Norma je pry 150-300. :D A to porad bleje. Pry to nema cenu resit, kdyz tak hezky pribira. Takze neresim, mam davat na pravy bok a hotovo. 🙂

Strana