icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

garfa4
15. únor 2019

@andelka rodila jsem v nedeli odpoledne, takže dnes je to 5 dní. Tak 20 ml nám dávali taky. Ale dnes odpoledne vytáhla ze stříkačky 60 ml. Je to na jedno jídlo hodně nebo málo?

A jak jsi poznala, že už mliko mas? Stlačením prsa / bradavky?

jessulka
15. únor 2019

@garfa4 Také jsem se tak bohužel cítila, vím o čem mluvíš. Ale uvidíš, bude to dobré. Uvař si pořádný silný vývar (polivku) a to by bylo, aby se laktace nerozjela.

jessulka
15. únor 2019

@garfa4 A máš jí dobře přiloženou k prsu? Celou bradavku v pusince, nosánek se opírá o prso. Já jsem mlíčko poznala, že měla spodní rtík celý mokrý s bílý od mlíka, v koutcích jsem zaznamenalabílou tekutinu. 5 dní, to odpovídá tomu mému. Tak ještě vydrž. Víš, jestli když vypije tolik UM (těch 60ml), jestli pak není lenoch na sání z bradavky. Přece jen je to trochu náročnější. A když jí dáváš UM ze stříkačky, tak se nemusí tolik namáhat. Radila jsi se s doktorkou? Nebo co ti řekli v porodnici? Mne přijde, že je zasycená UM a pak už nemá potřebu prsa. Ale to je jen můj názor. Já bych zkusila dát míň UM a častěji ji přikládala. Odsávačku doma máš?

garfa4
15. únor 2019

@jessulka vidíš vyvar je dobry nápad. Zítra si koupím suroviny a uvarim si ho. Dekuji za podporu 🙂

garfa4
15. únor 2019

@jessulka snažím se to dělat tak, jak me to učili. Ale mam velke dvorce a prý jí musím dát do pusinky i ten dvorec, ale to bych ji udusila. Vždy nejdřív přiložíme asi na 10-15 min obě prsa a pak ji dam UM. Doktorka poradila ta homeopatika a zkouset a zkouset. Odsávačku mám, zkoušela jsem odsavat i v porodnici, ale byla to teda bolest. Budu to porad zkoušet, to by mě fakt mrzelo, kdyz by se to nepovedlo

skretik
15. únor 2019

@garfa4 odsavackou se nestresuj,ja mam mlika dost a odsat neco je pakarna,vubec to nejde,odsaju jen malinko. Drzim palce at to jde lip a lip,ted budete doma v klidu a pujde to lip 🍀

jjituli
15. únor 2019

@dominika963852 asi to teplíčko jeste 😍 neboj musí to přijít 😘

ajdamajda
15. únor 2019

Holky co jste po porodu . Už si nepamatuju ale kdy se vejdu do svého obleceni?

Už se vejdete ?

ajdamajda
15. únor 2019

Nepřetahnu ani džíny přes lýtka a stehna a nedopnu v pase , bohužel leginy nemam takže půjdu nakoupit asi par ks pružných legin .
Dneska jsem měla džínové jedine širší leginy /kalhoty co jsem na sebe natahla .

beruska125
15. únor 2019

@ajdamajda v šestinedeli to rozhodne nebudu zkoušet nechci si kazit náladu😂 ale vždy jsem se nakonec ke svému oblečení vrátila, do těch větších kousku za chvíli, do menších až za par mesicu🙂

skretik
15. únor 2019

@ajdamajda ja 14 dni po porodu a nevejdu se pres zadek a panev, snad se to jeste zatahne 🙈

garfa4
15. únor 2019

@skretik děkuji, snad mas pravdu a srovna se to. Před chvílí jsem se zase snazila kojit a konečně jsem viděla, že z bradavek něco malinko teče. Ale bylo to hodně světlé...

garfa4
15. únor 2019

@ajdamajda já si dnes zkoušela džíny (bokovky), ale nezapnu knoflik pod brichem. Stále jsem strašně oteklá, nohy mám jak bambule. Takže stále nosím tehu kalhoty

zuzekk
15. únor 2019

@garfa4 řecké seno + 1 dalsi , sehnali jsme v kapslich More milk, dnes jsme na 40! Hurá sláva, i když je to sotva pulka dávky. Porodní váhu měl zpět 11dni po porodu, týden po odchodu z porodnice 😉 ale je to jednoznačně tím sunarem.
Držím palce, ať teče!

zuzekk
15. únor 2019

@garfa4 jo, benedikt lékařský ta druhá bylina

garfa4
15. únor 2019

@zuzekk děkuji, juknu na to 🙂 taky drzim palce 🙂

jessulka
15. únor 2019

@ajdamajda Ještě jsem nezkousela oblíknout, ale určitě se jeste nevejdu. Jak tu pisete, jsem jeste takova jakoby nafouknuta/nateklá. Nosim zateplené legíny ty z Lidlu a těhotenské kalhoty. Po šestinedělí chci vyrazit na nákupy novych kalhot, nemam trika, svetry. Prijde mi, ze pak nemam nic na sebe 🤔

ajdamajda
15. únor 2019

Díky moc
Já prave taky nemám co na sebe . V létě jsou saty v pohodě ale v zimě ...

ajdamajda
15. únor 2019

První koupání vodou

basice
15. únor 2019

@ajdamajda to je úžasné 😘

andelka
15. únor 2019

@ajdamajda nevejde se do všeho. Ještě mám víc přes boky a břicho. A kvůli prsům se nevejdu do triček a bund.

evelinkaw
15. únor 2019

Kdyz potka sob soba, maji radost oba 😊
My nemame soba, ale mame Roba 💖💖💖
15.2.2019, 13.28 hod, 51cm, 4200g

skretik
15. únor 2019

@evelinkaw tyyy jooo vy mate peknyho macika hlavne 😄. Moc moc gratuluju, je krasnej 😍

basice
15. únor 2019

@evelinkaw tak to jsou pěkné míry 😉. Moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka 😘

renulkka
15. únor 2019

@evelinkaw Moc gratuluju! 😍 Hodně zdraví vám oběma 😊

plamenak11
15. únor 2019

@evelinkaw moc gratuluju

jessulka
15. únor 2019

@ajdamajda Jeeee mala beruska na kvetince 😘😍

jessulka
15. únor 2019

@evelinkaw Vítej na svete Robiku. Je moc krásnej, takovej úplně vyloupnutej do krásy 😉 at se vám daří 😘

ajdamajda
15. únor 2019

@evelinkaw gratulace 😀 to je teda kus

jjituli
15. únor 2019

@evelinkaw a to jsme se ještě ráno viděly, to musela být rychlost 😁

Strana