Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jjituli gratuluji🥰😉
@spid Diky! No me samotnou to zaskocilo, nejsem na nejaky bezduvodny depky zvykla.. kdyz vlastne ani nejsem schopna rict co mi "vadi". Proste jako kdyz se clovek uci dlouho na nejakou zkousku i se na to tesi a pak kdyz na to ma dojit tak ma najednou blok. A to neni, ze bych se bala bolesti nebo ja nevim. Asi i ta velka zmena, jsem zvykla na svoje pohodlicko, posledni dobou se povaluju, ctu si, ted to bricho clovek je zlenivelej, nebo fakt nevim. Racionalne to nedovedu vysvetlit. Nastesti az to prijde, tak to pojede samo.. 🙂
@garfa4 A jak ty to zvladas? Pomaha ti nekdo nebo si na to uplne sama?
@seveneye dneska mě manžel litoval ( on byl od pondělí na služebce do včerejška,takže s náma spal naposledy v neděli) a já jsem si naopak říkala že dneska to docela šlo. Usnul před 23h, a vzbudil se ve 2 h , nakojila jsem a usnul. Potom se vzbudil v 5h,ale po kojení se pak už dost budil a pobrekaval. Nicméně z postele jsme lezli 7:30. Ještě jsem s dětmi sama nevstavala a nechystala je do školy, to bych musela 6:40 vstávat a 7:25 jít na autobus. Jinak jsou ráno samostatní,takže víkendy ok.
@jjituli moc gratuluji
@basice neboj jeste jsem tu ja 😁
@garfa4 na kojeni je nejhorsi asi prvnich 14 dnu,tak vydrz 🙂,me treba desne bolelo pri kojeni i zavinovani takze prsa bricho,kroutila jsem pri tom i palce u noh nebyla schopna slova jak to bolelo aa to bylo u treti,ted byjsem to zavinovani melo byt jeste horsi,ale aspon ty prsa budou ok,protoze si mala jeste obcas srkne,tak sou zvykly 🙂
@plamenak11 tak doufám, že mě v tom nenecháš🙏
@jjituli No tedaaa, paráda. Fešák. Gratuluji moc 😍
Holky děkuji. Už se moc těším 😍
@skretik
Aleee zase mě prohlidnul, navrhnul sex a že je to jistý 😂😂 prý příroda je mocná, že on to má na manželce vyzkoušené 😁
@jednaholkaa děkuji za zeptání 🙂 Jsem na všechno sama. Ale Laurinka, jak kdyz to cítí, je hodná (snad to nezakriknu). Ucim se za pochodu a snad nedelam nic spatne. Jen s tím kojením bojujeme. A pak je trošku problém s těmi praktickými situacemi jako toaleta a sprcha, ze ji nechávám uplne bez dozoru, ale s tím se asi potýkají všechny maminky.
Ale bývá mi občas smutno, ze to nemůžu třeba večer s někým sdílet a radovat se z toho zazraku, to přiznávám....
@dominika963852 už to přijde uvidíš,dej na doktora 😁
@basice nezustanes 😁
Moc všem děkuji 😘😍
@basice nenecham, od ctvrtka mam pocit ze by uz mohlo, ze se to blizi a furt nic.. 🙁
Já jsem teď byla 5 dní sama. Malý samozřejmě v posteli v noci. No už se těším až dneska večer nakojim, předám dítě a půjdu se konečně naložit do vany.
@garfa4 Jezis, tak dobre, ze je hodna a ze to jak to zni celkem zvladate 🙂 S kojenim to vypada bojuje ze zacatku vetsina, to bude dobry. To sdileni musi bejt fakt tezky, a mas treba kamaradky nebo rodice se kterymi se muzes podelit o dojmy nebo fotky? I kdyz samozrejme to neni jako mit k ruce tatinka.. Ale jste teda sikovny 🙂 Zas si muzes rict, lepsi nez treba byt s chlapem co by te stval ;)
@dominika963852 navrhnul Ti sex s nim,kdyz na jeho manzelku to fungovalo 😂😂😂
@garfa4 ja jsem ted uz vic jak tyden sama,mam kluky pryc a nechavam ho chvilema bez dozoru,jinak to nejde a i kdyz zacne plakat,kdyz jsem ve sprse treba tak musi holt chvili pockat,ono mu to neuskodi. On je ale nastesti taky zlatej. Jste sikulku a zvladnete to ❤️, ten poklad za to stoji ❤️
Ahojolky, Terezce se z vodové rýmy stala zelená. Co teď? Je zelená a hustá. Mám pokračovat v tom Sterimaru a Libenaru? Nebo mám radši koupit Nasivin kapky pro novorozence? Už jsem z toho zoufalá. Má ucaný nos, nemůže dýchat a spinkat. Odsávám vždy když je vzhůru. Hrozně těžko se jí dýchá. Chuděrka moje malá. Díky za vaše rady.
@jednaholkaa jako taky si poplace a třeba ve chvílích, kdy je prebalena a najedena, plasim co se děje, zda ji něco netrápí.
Mam úžasné rodiče, zítra malou poprvé uvidí, tak se všichni těšíme 🙂
Kamarádky mám a na dálku mě podporují. Jen prostě nám ten taťka tady chybí, i když volá a zajímá se, jak to zvládáme a jak se malé daří 🙂

@jjituli Ten je rozkosneeej, fakt 🙂 Gratuluju!